Toinen Starbucks avattiin Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Ensimmäisen kahvilan menestys loi pohjan uuden kahvilan avaamiselle.

Suomen toinen Starbucks-kahvila avattiin Helsinki-Vantaan lentoasemalle tänään perjantaina 12. lokakuuta. Kahvila sijaitsee keskeisellä paikalla terminaali 2:n kaukolentojen porttialueella.

"Asiakkaat ovat ottaneet Suomen ensimmäisen Starbucks-kahvilan lämpimästi vastaan. Olemme mielissämme voidessamme avata toisen kahvilan Suomeen ja päästessämme vastaamaan ensiluokkaisen kahvin kasvavaan kysyntään Suomessa", toteaa Arjan Oudejans, Starbucksin Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan johtaja tiedotteessa.

"Laajennus Helsinki-Vantaan lentoasemalle liittyy kiinteästi Euroopan kasvustrategiaamme, jonka tavoitteena on avata kahviloita paikkoihin, joissa asiakkaamme haluavat ja odottavat meidän olevan."

Helsinki-Vantaan lentoaseman kahvilassa on laaja tuotevalikoima, joka sisältää 100 %:n Reilun Kaupan espresso-pohjaiset juomat, tuoreet kahvit, teet ja erikoisjuomat. Ruokatuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset aamiaiset, lounaat ja napostelutuotteet, kuten muffinssit ja täytetyt leivät.

1 kommentti

boardingcompleted

9.11.2012 23:53

Palovammat lentokoneen lastauksen yhteydessä tulevat lisääntymään. Ihmiset haluavat ottaa starbucksinsa mukaan lennolle ja siinä rytäkässä ehtii kaatua muki jos toinenkin. Toivoa sopii, että kuuma kahvi kaatuu ostajan omaan syliin eikä viattoman kanssamatkustajan päälle.

Saa nähdä missä vaiheessa Finavia viheltää pelin poikki ja kieltää matkustajia tuomasta kuumia juomia koneeseen. Aikuiselle matkustajalle sattunut palovamma ei ole riittävän mediaseksikäs onnettomuus. Niitähän onkin jo sattunut mutta media vaikenee. Vasta kun joku ah-niin-viaton-lapsi saa kuumat kahvit niskaansa kesken boardingin, niin sitten alkaa kiinnostus herätä turvallisuusasioissa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi