"Toivon, että kävijät ylittävät rajan toispuoleiseen", Superwood-festaria järjestävä Paola Suhonen sanoo

Superwood-festivaali tuo Suomen eturivin artistit, taiteen ja juhlan keskelle lokakuun lopun metsämaisemaa.

Kuva: Superwood

Ivana Helsingin uusi aluevaltaus Superwood Festival järjestetään tänä viikonloppuna Hotel Rantapuistossa Vuosaaressa. Lokaatio saattaa aluksi kuulostaa kummalliselta, kun olemme tottuneet katsomaan esiintyjiä ensisijaisesti lavoilla emmekä saunassa. Paikalla on kuitenkin suomalaisten artistien kovin kaarti: mukana ovat muun muassa Eevil Stöö x Kube, MC Taakibörsta, K-X-P, Jonna Tervomaa, Paleface... Yllätyksellinen lokaatio niin artisteille kuin kävijöillekin on ollut festivaalin ytimessä, kun tapahtumaa on lähdetty suunnittelemaan.

"Toivon, että kävijät jättävät perjantaina arjen taakseen ja festareille tullessaan ylittävät jonkinlaisen rajan toispuoleiseen maailmaan", kertoo Superwood-festivaalin taiteellinen johtaja Paola Suhonen, joka on myös Ivana Helsinki -brändin takana.

Syksyiseen metsäfestivaaliin tuo säpinää sekä lauantaina että sunnuntaina järjestettvä, Suhosen kuratoima Wood Tour: Metsäkierroksen aikana kuullaan kymmenen 10-minuuttista esitystä metsän siimeksissä. Osa artisteista on säveltänyt teoksensa nimenomaan tähän tarkoitukseen. Lisäksi luvassa on kuvataidetta ja ammattilaisten vetämiä puheita muun muassa ruoasta, rakkaudesta, kielistä, feminismistä ja eläinten oikeuksista.

"Kun ihmiset tsekkaantuu sisälle hotelliin perjantaina duunin jälkeen, toivon, että he kokevat astuvansa tietynlaiseen toismaailmaan, kuplaan tai yhteisöön, johonkin taianomaiseen maailmaan."

Kuva: Evelin Kask

Superwood Festival, 20.–22. lokakuuta 2017. Hotel Rantapuisto, Furuborginkatu 3. VIP-liput hotellimajoituksella loppuunmyyty. Kahden päivän lippu 85 e. Yhden päivän lippu 50 e. Lippuja voi ostaa Tiketistä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi