Totta se on! Turussa SYÖdään nyt kympillä pihviä, bowleja ja sushia

Turussa nautitaan kympin annoksista ja juhlatarjouksista 11.-24.3.

Cityn legendaariset SYÖ!-viikot ovat taas täällä! Tänä vuonna rakastetussa ravintolakampanjassa on mukana extrakimallusta, sillä SYÖ!-viikot täyttävät kunnioitettavat 25 vuotta.

Tuttujen kympin annosten lisäksi mukana on myös juhlatarjouksia, joiden sisältä ja hinta ovat ravintoloiden omissa käsissä. Juhlatarjousten joukosta löydät niin juomia, jälkkäreitä kuin ravintoloiden nimikkoannoksia - eli toisin sanoen entistä enemmän syitä lähteä SYÖmään!

LUE MYÖS: Legendaariset SYÖ!-viikot täyttävät 25 vuotta - näin Suomen rakastetuin ravintolakampanja on muuttunut

Turun SYÖ!-viikoilla mukana on tällä kertaa 28 ravintolaa ja lähes 50 tarjousta! Poimi alta tärpit ja valmistaudu herkuttelemaan - perjantaina startataan!

Kaikki mukana kampanjassa olevat annokset ja tarjoukset löydät kampanjasivuilta täältä.

4 x pihviä kympillä

SYÖ!-viikoilla hemmotellaan kaikkia kunnon pihvin ystäviä oikein olan takaa!

Kristiinankadulla sijaitseva MorriSon’s tarjoaa kampanjan ajan kympillä 200 gramman paneroidun pippurileikkeen, joka tarjoillaan pippurikastikkeen ja ranskalaisten kera.

SYÖ!-viikoilla on taas mukana laaja kattaus erilaisia ruokalajeja edulliseen hintaan.
SYÖ!-viikoilla on taas mukana laaja kattaus erilaisia ruokalajeja edulliseen hintaan.

Pihviä on tarjolla myös Saaristobaarissa - ja vielä peräti kaksin kappalein. Kympillä pääset herkuttelemaan ranskalaisten ja vihannesten kera tarjoiltavalla grillileikkeellä. Juhlatarjouksena Saaristobaarilla on kunnon 180 gramman pippuripihvi, joka nautitaan kermaperunoiden ja kasvisvartaiden kera. Nam!

Mehevistä pihveistä ja rennosta tunnelmasta tunnettu Pikku-Torre on myös erinomainen pihvitarjouksia metsästäville. Tarjolla on nimittäin kympillä 150 gramman lehtipihvi maustevoin ja ranskalaisten kera tarjoiltuna.

Eikä tässä suinkaan kaikki, sillä kortteliravintola RantaKerttu tarjoaa SYÖ!-viikkojen ajan kympillä asiakkailleen possun lehtipihviä, joka nautitaan talon oman maustevoin, vihannesten ja ranskalaisten kera.

Eksoottisia elämyksiä

Pian starttaavien SYÖ!-viikkojen uutuusravintola on hawaijilaisiin poke bowleihin erikoistunut Moi! Poke.

Tammikuussa ovensa avannut ravintola tarjoaa laadukkaista raaka-aineista kasattuja terveellisiä kulhoja, joihin jää helposti koukkuun - niin hyviä ne ovat! SYÖ!-viikoilla pääset testaamaan uutuusravintolan kahta herkullista annosta; lohella täytettyä Salmon regular Bowlia ja ravulla täytettyä Ebi Regular Bowlia.

Moi! Poke on erikoistunut herkullisiin ja terveellisiin kulhoihin.
Moi! Poke on erikoistunut herkullisiin ja terveellisiin kulhoihin. Kuva: Moi! Poke

Japanilaisten makuelämysten äärelle sinut siivittää Hanko Sushi, jonka kympin annosten joukosta löytyy myös valitsemasi täytteellä höystettyjen Spicy Bowlien lisäksi tietysti myös sushia. Kympillä voit valita etssi - tai mukaasi - normaalin tai kasvislajitelman.

China Thai Palacessa pääset puolestaan herkuttelemaan edulliseen hintaan 15 kappaleen sushisetin lisäksi myös lämpimillä ruoilla. Kympillä pääset valitsemaan ala carte listan kana-, tofu- tai kasvisannoksista suosikkisi, tai jos mielesi tekee nautiskelemaan monipuolisen buffetin herkuista, sekin onnistuu kampanjan ajan kympillä.

Raamen-ravintola Momotoko on puolestaan valintasi silloin, kun mielesi tekee lämmittävää japanilaista ramen-keittoa, täyteläistä currya tai maukasta donburi-kulhoa.

Burgeribuumi ei ota laantuakseen!

Suomessa on eletty burgeribuumia jo useamman vuoden ajan, eikä tämän ruokalajin suosio ota hiipuakseen. Ei sinänsä mikään ihme, sillä kunnon burgeri toimii tilanteessa kuin tilanteessa.

SYÖ!-viikoilla pääset herkuttelemaan burgereilla edulliseen kympin hintaan muun muassa Naughty BRGR:ssa, jossa saat valintasi mukaan joko Naughty tai NYC Cheese burgerin rapeiden friesien kera. Lapsiperheet ilahtuvat taatusti lasten burgeri & jäätelö -combosta. Eikä kannata unohtaa myöskään Naughty BRGR:n juhlatarjousta, joka kruunaa ravintolakäyntisi - tarjolla on nimittäin lasillinen viiniä huikeaan kolmen euron hintaan!

Tuhtiin burgerinälkään vastaavat Pancho Villa -ravintolat, joita on mukana Turusta kolmin kappalein. Kympillä saat kampanjan ajan juusto- tai vegeburgerin valitsemasi lisukkeen ja dipin kera tarjoiltuna.

Pancho Villan juustoburgeri tyydyttää kovimmankin hampurilaishimon.
Pancho Villan juustoburgeri tyydyttää kovimmankin hampurilaishimon. Kuva: Pancho Villa

Burgereita on tarjolla myös rennosta tunnelmasta tunnetussa Lone Starissa, jossa pääset valitsemaan kympillä Say Cheese -ja Halloumi-burgerin välillä. Hunsvotin-burgeri löytyy puolestaan RantaKertun listalta, ja MorriSon’sissa tarjolla on kympillä kaikki Classic-burgerit.

Vai sittenkin hyvä pizza?

Ahvenanmaalaisista peltileivistä tunnettu Pub Niska on takuuvarma valinta niihin hetkiin, kun mielesi tekee laadukkaista raaka-aineista valmistettua pizzaa. Kympillä tarjolla on pizza Algoth, joka pitää sisällään palvikinkkua, herkkusientä ja rucolaa. Toinen kympin vaihtoehto on mozzarellaa, kirsikkatomaattia ja basilikaa sisältävä Madga.

Pun Niska sijaitsee Kristiinankadulla.
Pun Niska sijaitsee Kristiinankadulla. Kuva: Pub Niska

Historiallisen Juseliuksentalon kellarissa sijaitseva Gastropub Löytö on myös erinomainen kohde kaikille pizzan ystäville. SYÖ!-viikkojen ajan pääset testaamaan edulliseen hintaan Dry aged entrecôte -siivuja, savujuustoa, savuvoita ja vesikrassia sisältävää Pizza Löytöä tai jättiravunpyrstöjä, sitrussipulia ja tuoretta chiliä sisältävää Pizza Juseliusta. Kasvissyöjien valinta on marinoitua kukkakaalia, pinaattia ja palsternakkasipsejä sisältävä vegaaninen Pizza Hjelt.

Brittiteemainen korttelibistro Cup & Pint tarjoaa SYÖ!-viikoilla tuttuun tapaan herkullisia pizzojaan. Onko valintasi kylmäsavulohella täytetty Fisherman’s Friend, kirsikkatomaattia ja mozzarellaa sisältä Queen Elizabeth vai ehkä sittenkin salamia ja sinihomejuustoa sisältävä William. Pizzahetki kruunataan Cup & Pintin juhlatarjouksella; pullollisella viiniä!

 

1 kommentti

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi