Turun Forumin ravintolat uusiksi

Amarillon seiniä on ehostettu uusilla maalauksilla ja baaria on pehmennetty sohvanurkkauksella.

Amarillo esittelee uudet seinämaalaukset nyt ja uuden ruokalistan maaliskuussa.
Amarillo esittelee uudet seinämaalaukset nyt ja uuden ruokalistan maaliskuussa.

Forumin ravintolat uusiksi

Forumin ravintolamaailma on uudistunut. Amarillon seiniä on ehostettu uusilla seinämaalauksilla. Baarin uusi pehmeä sohvanurkkaus houkuttelee margaritoille. Perjantaisin Amarillo muuttuu bilepaikaksi, kun livebändit valtaavat ravintolan. Alakerran Coffee House on puettu uuteen asuun ja kahvilan tuotteet tarjoillaan nyt entistä valoisemmissa tiloissa. Frank Benelli´sin entisiin tiloihin on muuttanut Rosso, joka tarjoaa pizzoja ja muita italialaisia herkkuja suomalaiseen makuun.
Forum Ravintolamaailma: Amarillo, Coffee House, Rosso, Aurakatu 5

Ruokaa läheltä

Helmikuun alussa joukko turkulaisia ravintoloita esitteli omat lähiruokamenunsa. Ravintolat tarjoavat lounas- tai a la carte -listallaan lähiruokavaihtoehdon, jonka raaka-aineista vähintään 80 prosenttia on lähellä tuotettuja. Hankkessa ovat mukana ravintolat Mami, Koulu, Cindy, Kellariravintolat, Kaskenahde, Enkeliravintola, Aurora ja Kasino.

Cola Lagerfield

Karl Lagerfeld suunnittelee Coca-Cola light -pullokokoelman. Muoti-ikoni suunnittelee kolme ennennäkemätöntä grafiikkaa Coca-Cola light -pulloille. Pullot tulevat myyntiin huhtikuussa yhdessätoista maassa, myös Suomessa.

Caribia uudistui

Caribian remontti on aiheuttanut muutoksia myös alakerran ravintolamaailmaan. Trattoriamainen Ravintola Havanna on rakennettu kokonaan uudestaan. Ravintolan baaritiski on muuttanut toiselle puolelle ravintolaa ja toimii nyt Pub Havannana. Alakerrasta löytyvät myös Pizzeria Papa Angelo ja Hesburger.
Holiday Club Caribia, Kongressikuja 1

Uusia Chilejä lounaaksi

Ravintola Red Hot Chilis on uudistanut lounaansa. Nyt lounas tarjoillaan helposti ja nopeasti noutopöydästä maanantaista perjantaihin kello 11–14. Lounas sisältää kaksi kotiruokavaihtoehtoa noutopöydästä sekä salaatteja ja raasteita.
Red Hot Chilis, Eerikinkatu 15

Maista Ruissaloa

Ruissalon Kylpylän ravintola viettää lähiruokapäiviä viikoilla 8–11. Menu vaihtelee raaka-aineiden mukaan, mutta tarjolla on kylmäsavusilakkamoussea ja tyrnijäädykettä. Lähiruokaa tarjoillaan buffet-pöydässä ja à la carte -listalla.
Ruissalon Kylpylä, Ruissalon puistotie 640

Muistojen Provence

Vanhat klassikot täyttävät Fransmannin listan 17.4. saakka. Tarjolla on maalaisranskalaisia nautintoja Fransmannin 24-vuotisen tarinan varrelta. Nautiskeltavana on mm. uunissa haudutettua kartisanpotkaa sekä tyrnijääkermaa ja herukkavinaigretteä.
Fransmanni, Eerikinkatu 10

Pihviviikot Aurorassa

Ravintola Auroran pihviviikot jatkuvat 20.3. asti. Pihviviikoilla Aurorassa tarjoillaan mm. grillattua härän entrecotea, pippurivoita ja bataattiranskalaisia sekä paahdettua porsaan palvikylkeä ja kurpitsarisottoa.
Ravintola Aurora, Linnankatu 32

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi