Uusi ravintola Makkaratalossa: Döner Harju City

Kallion Döner Harju sai kaverin keskustaan.

Döner Harju Kalliossa on niin suosittu, että se sai sisarravintolan keskustaan.
Döner Harju Kalliossa on niin suosittu, että se sai sisarravintolan keskustaan. Kuva: Tiia Rantanen

Reima Mäenpään ja Jari Lönnbergin ravintolaperhe kasvaa jälleen. Neljä vuotta sitten avattu Döner Harju saa sisarravintolan keskustaan: Döner Harju City avaa ovensa CityCenterissä, Makkaratalossa 1. joulukuuta.

“Kalliossa Fleminginkadulla sijaitsevan Döner Harjun megasuosio jatkuu edelleen. Meiltä on jatkuvasti kyselty, koska tulemme keskustaan ja nyt meille avautui mahdollisuus tehdä edellistä suurempi kebabravintola”, ravintoloitsija Mäenpää kertoo.

“Döner Harjussa meillä on neljä kebabgrilliä ja uudessa ravintolassa niitä on peräti kahdeksan. Tämä mahdollistaa sen, että meillä on jatkuvasti laajempi lihavalikoima tarjolla, seitan-kasvisvaihtoehtoa unohtamatta”, Lönnberg jatkaa.

Kebabin lisäksi ravintolasta saa salaatteja ja harkitun viinivalikoiman ohella tarjolla on cocktaileja. Ravintolan viinivalikoimassa on erityisesti Välimeren alueen viinejä.

Kuten Kalliossa, myös Döner Harju Cityssä annokset perustuvat tuoreisiin kasviksiin, reiluun maustamiseen, yrtteihin ja mutkattomuuteen. Dönerit eivät ole pika- tai katuruokapaikkoja vaan keittiömestarin luotsaamia ravintoloita, ja etenkin Cityn yksikköön voi erinomaisesti poiketa myös vain lasillisille. Cityn asiakaspaikkamäärä antaa tilaa yli sadalle Dönerin ystävälle niin lounas- kuin ilta-aikaankin.

Döner Harju City, CityCenter. Avataan 1.12. klo 16. 

1 kommentti

jasosnsthss

28.5.2021 10:19

Thanks for sharing the article, and more importantly, your personal experienceMindfully using our emotions as data about our inner state and knowing when it’s better to de-escalate by taking a tim https://kodi.software/ e out are great tools. Appreciate you reading and sharing your story, since I can certainly relate and I think others can too

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi