Uusi vuosi, uusi kunto – 4 uutuuslajia liikkujille

Kesäkuntoon 2018 -projekti lähtee käyntiin lavatanssijumpalla tai päiväunitunneilla.

The Trip -spinningtunnilla pyöräillään 3D-maailmoissa.
The Trip -spinningtunnilla pyöräillään 3D-maailmoissa.

Tammikuu on vilkkainta treeniaikaa, ja uusi vuosi antaa kuntomotivaatiolle mahtavan boostin. Jos liikkuminen kiinnostaa, mutta omaa lajia ei ole vielä löytynyt, tsekkaa nämä uutuuslajit: 

Päiväunitunti

Nokoset on Fressi-kuntosalien ohjattu liikuntatunti, jolla otetaan vartin päiväunet – ihan oikeasti. Sessio kestää yhteensä puoli tuntia ja se alkaa rentoutusharjoituksella. Kaiken keskiössä on oikeaoppinen hengitystekniikka. Liikkuja (tai siis nukkuja) saa käyttöönsä maton, viltin, korvatulpat ja unimaskin. Sopii laiskemmallekin liikkujalle!

Virtuaalispinning

Kuntokeskus GoGolla Tampereella alkaa tammikuussa uudenlainen spinning. The Trip on sisäpyöräilyä salissa, jossa matkaa seurataan kaarevalta kankaalta. Tunnin aikana saatetaan ajella vuoristoratamaista tietä pitkin, sukeltaa meren syvyyksiin tai nousta pyöräillä vaikka ilmaan. VR-tyyppinen kokemus saa tutkitusti treenin tuntumaan lyhyemmältä ja kevyemmältä, mutta se ei sovellu epileptikoille.

Lavatanssia

Kyllä kuulkaa ennen vanhaan pysyttiin kunnossa ihan vaan ahkerasti tansseissa käymällä. No nyt tansseissa voi panna jalalla koreasti myös kuntokeskuksissa! Idealfit Eirassa kuntoillaan lavatanssien askelin joka viikko, eikä aikakaan, kun sujuu niin humppa, cha cha kuin rock'n'rollkin! Paristakaan ei muuten tarvitse huolehtia, sillä Lavis-tunneilla tanssitaan yksin.

Trampoliinitunti

Minitrampoliineilla jumppasalissa hyppely on rantautunut viime vuosina Suomeen. Jumping-tunnilla jokaisella liikkujalla on oma pikkuinen tramppa, jolla hypitään kunto kovemmaksi ja rasva sulaksi. Tunteja tarjoavat pääkaupunkiseudulla ainakin Korso Gym, Esport ja Sali365.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi