We Love the 90's juhlii taas ikonista ysäriä

Ah, kultainen 90-luku. Sitä tunnelmoidaan taas elokuussa Suvilahdessa.

Kuva: Julius Konttinen / We Love the 90's Facebook

Suomen suurin neonvärejä liputtava festivaali We Love The 90’s keräsi viime vuonna Helsingin Suvilahteen yhteensä 17 000 kävijää. Tulevana kesänä festivaali tuo elokuun viimeisenä viikonloppuna paikalle jälleen ikonisen aikakauden ikimuistoisimmat tähdet ja mieleenpainuvimmat hitit. Tällä kertaa ysärimusa raikaa Suvilahdessa kahdella eri lavalla. Lisäksi DJ-vetoinen ohjelma toteutuu viime vuosien malliin Kattilahallissa.

Festivaalin ensimmäisenä päivänä biletunnelmaa kapellimestaroivat marraskuussa Helsingin jäähallin tunnelman räjäyttänyt Scooter, toivottu Suomen vieras DJ Sash, naapurimaan tunnetuin laulava hammaslääkäri Dr Alban, italialainen europop-artisti Alexia ja Mirror, Mirror ja You Never Know -hiteistään tunnettu Solid Base. Kotimaista genren kärkeä edustaa Waldo’s People.

Lauantaina meiningistä vastaavat ysärihelmet ja hittibiisit, jotka on tatuoitu ikuisiksi ajoiksi kansakunnan muistiin. Lavalle astuvat DJ Bobon, E-Typen ja Culture Beatin lisäksi Crucified ja Obsession -viisuistaan tunnettu Army of Lovers ja hulvaton, Cotton Eye Joe -biisillä breikannut ruotsalainen Rednex. Illan kruunaavat Basic Element, Captain Jack sekä Masterboy & Beatrix Delgado.

Festivaalin juontaa Retroperjantai-ohjelmasta tuttu Oku Luukkainen.

"Juontopesti on minulle kunniatehtävä. Pari vuotta sitten olin festareilla vieraana, viime vuonna keikalla ja nyt olen juontajana. Odotan innolla, kun isoimmat ysäritähdet nousevat lavalle ja kovimmat ysärifanit saapuvat paikalle bilettämään. Jos ysärimeininki on sinun juttusi, nämä ovat THE festarit, joille on tultava."

We Love the 90's Suvilahdessa 26.-27.8. Liput myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä alkaen 62 €.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi