Wolt-sovellus aloittaa tänään uudenlaisen kotiinkuljetuksen

Kotiin tilatun ruoan matkaamista perille voi nyt seurata kartalta.

Kuva: Wolt

Suomalainen startup Wolt tarjoaa tästä päivästä alkaen asiakkailleen mahdollisuuden tilata älypuhelimella ruokaa kotiin myös sellaisista ravintoloista, joilla ei ole ollut omaa kotiinkuljetusta. Asiakas näkee 
puhelimensa kartalta, kun ruoka matkaa kotiovelle kuriirin tuomana.

Asiakas tekee Wolt-sovelluksella haluamansa tilauksen, ja lähetti kuljettaa annoksen ravintolasta asiakkaalle – nopeimmillaan noin 15 minuutissa tilauksen tekemisestä.

“Toimitusaika vaihtelee vartin ja 40 minuutin välillä. Se riippuu suoraan annoksen valmistumisesta ja siitä, kuinka kauas ravintolasta asiakas ruoan tilaa”, kertoo Woltin toimitusjohtaja Miki Kuusi.

Suurin osa helsinkiläisistä ravintoloista ei tällä hetkellä tarjoa omaa kotiinkuljetusta, joten asiakkaiden kotiin tilattavan ruoan valinnanvara kasvaa merkittävästi Woltin palvelun myötä. Palvelun mahdollistaa yhteistyö kotimaisen startupin Feddyn kanssa. Feddyn kuriirit hoitavat Wolt-tilausten kuljetuksen.

Woltilla voi tilata jo yli 200 ravintolasta. Näistä kymmenet, kuten Kotipizzat ja Dennisit, tarjoavat jo omaa kotiinkuljetusta (toistaiseksi ilman mahdollisuutta seurata tilausta kartalla). Uudistus tuo kotiinkuljetuksen ja kartalla seurattavien tilausten piiriin sellaisia kantakaupungin suosituimpia ravintoloita kuin Fafa’s, Street Gastro, Vivo’s, Tortilla House, Putte’s, Döner Harju ja Rulla.

Kotiinkuljetus toimii tällä hetkellä Woltin iPhone-sovelluksella. Android-puhelimille se tulee loppukesästä. Kuljetus maksaa tyypillisimmillään asiakkaalle 3,9 euroa. Kuljetusalueeseen kuuluvat aluksi karkeasti ottaen ydinkeskusta, Kallio ja Töölö.

Lue Cityn aiemmat jutut Woltista: Wolt-sovellus lyhentää jonotusta ja Tilaa juoma nousematta terassipöydästä

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi