Himoitsen lääkäriäni

Olen 33v naimisissa oleva nainen. Avioliittoni on jo pidempään ollut kriisissä, mm. siksi ettei mieheni halua seksiä kanssani. Olemme kuitenkin lapsen takia pysyneet yhdessä. Olen ihan kaunis ja hyvin säilynyt, ja miehet kiinnittävät minuun paljon huomiota. Tähän mennessä pettäminen ei ole tullut mieleen, mutta muutama viikko sitten kävin lääkärissä, ja kohdalle sattui minua pari vuotta nuorempi lääkärimies. Jostain syystä tämä mies aiheutti minussa välittömästi mielettömän kihelmöinnin, ja flirttailimme koko käynnin toisillemme. Viime viikolla kävin samalla lääkärillä uudestaan. Tällä kertaa flirtti oli ilmiselvää, ja käynnin loppupuolella olin jo valmis hyppäämään hänen syliinsä. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut.

En ole viikkoon voinut ajatella muuta kuin häntä. En ole koskaan kokenut yhtä suurta himoa ketään kohtaan. Olen googlettanut kuvia hänestä ja etsinyt hänen facebook-profiilinsa, ja noloa tunnustaa, masturboinut tosi monta kertaa niitä selaten. Tänään hän soitti mulle labrakokeiden tuloksia, ja sanoi ettei mun tarvitse enää uudestaan tulla ainakaan seuraavaan kuukauteen. Oon ollut koko päivän ihan rikki ja yrittänyt keksiä muita vikoja miksi mun pitäisi päästä hänen vastaanotolleen. Samaan aikaan tiedän ettei hän tule koskaan harrastamaan mun kanssa seksiä potilas-lääkäri asetelman takia. :( Ehkä tämän tarkoitus oli kuitenkin vaan saada mut tajuamaan että avioliittoni on tullut päätepisteeseensä.

  • Huhhuhhuh, 33 v nainen

1 kommentti

AlexVaan81

30.7.2020 00:15

Kuulostaa tutulta,paitsi että olen mies ja en himoitse lääkäriäni :) Tsemppiä,tärkeintä on lähteminen. Elämä alkaa siitä. Meillä kaikilla on vaan yks elämä. -Alex

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kirjoita kommentti

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi