10 vinkkiä erilaiseen ystävänpäivään

Miltä kuulostaisi trampoliiniseikkailu tai tatuointi?

Ystävänpäivä tulee, mutta ruusut ja kynttiläillalliset maksavat kuukauden ruokabudjetin. C’mon, ne on niin nähty joka tapauksessa. Tässä ideoita oikeasti hyviin, ikimuistoisiin treffeihin.

1. Kirppiskierros

Suunnatkaa kirppiskierrokselle ja kootkaa toisillenne asukokonaisuuksia. Oletko aina halunnut nähdä kumppanisi ehdassa 2000-luvun pissislookissa? Tai nahkahaalarissa? Tai kolaparoniverkkareissa? This is ur chance! Toimii parhaiten pienessä nousuhumalassa.

2. Dyykkausillallinen

Kommandopipot päähän ja lähimmän ruokakaupan roskiksille dyykkaamaan ainekset kolmen ruokalajin illalliseen, jonka tietenkin valmistatte yhdessä. Toimii parhaiten pienessä nousuhumalassa.

3. Rikkokaa ennätys

Ennätyksiä on pilvin pimein ja toinen toistaan omituisempia. Guinnesin sivustolta löydät esimerkiksi pussailu-aiheisia ennätyksiä. Pistäkää paremmaksi! Toimii parhaiten pienessä nousuhumalassa.

4. Rakentakaa tyynylinna

Tosi indieleffaklisee, mutta kliseet on kliseitä syystä! Miten siistiä on pussailla sata tuntia tyynylinnassa? Toimii parhaiten pienessä nousuhumalassa.

5. Opetelkaa netistä uusi taito

Esimerkkejä: Strippaaminen, kädestä ennustaminen, mandariinikiinan alkeet, shotin juominen nenän kautta, Jean Michel Jarren Popcornin soittaminen poskilla. Toimii parhaiten pienessä nousuhumalassa.

6. Pelihalli Sugoi

Haasta rakkaasi vanhassa kunnon Tekkenissä ja taistele viimeiseen hengenvetoon asti voitosta. Tämä, jos mikä saa adrenaliinin paukkumaan ja kukapa ei rakastaisi videopelejä? Seitsemän euron hinnalla saatte koko Helsingissä sijaitsevan Sugoin laajan pelivalikoiman käyttöönne.

7. Pinky Inky - Walk in

Tämä treffivinkki on vain kaikista rohkeimmille. Käyttäkää mielikuvitusta, sillä ei sitä deittikumppanin nimeä nyt kannata ihoonsa leimata. Tatuointistudio Pinky Inky tarjoaa kaverin kanssa liikkeeseen saapuville yksinkertaiset ja pienet kuvat 50 euroa kappale. Oma malli mukaan ja jonottamaan!

8. Rush Helsinki

Hikoilun ystäville suosittelemme trampoliinipuiston testaamista. Kunnon urheilusuoritus pomppimisen muodossa saa aikaan hyvän olon kummallekin. Rushissa seinille hyppiminen on sallittua, ja jopa suositeltavaa! 14 eurolla saatte tunnin tramppa-aikaa, joten verkkarit jalkaan ja menoksi.

9. Valtakunnallinen keikkapäivä

Rakastatteko molemmat musiikkia? Valtakunnallista keikkapäivää vietetään ympäri Suomen ja bändejä löytyy jokaiseen makuun. Tavastialla nähdään esimerkiksi Mariska ja Younghearted, Jyväskylän Lutakossa taas Pintandwefall. Katso koko lista Facebookista! Keikat ovat maksuttomia.

10. Yksi ilta rakkaudelle

Mikäli olette tunteneet toisenne jo pidempään, Paavalinkirkossa järjestettävä parisuhdekeskustelu saattaa sopia teidän treffeiksenne. Mukana illassa nähdään suosittu tv-terapeutti Maaret Kallio, sekä kirkkoherra Kari Kanala. Ennakkoluulot mäkeen ja ripaus uteliaisuutta mukaan. Tilaisuus on maksuton.

1 kommentti

HTheHero

12.2.2017 18:45

Seuraava näytös on sopiva myös ystävänpäivälle. Kohta on Laskiainen, kevät lähestyy ja sitten alkavat jo muut juhlat sun muut jokapaikkoihin menemiset. Jos katsot tämän niin takaan että se on laatua niin tekniikan kuin taitojen tasolla. Jokainen päivä voi olla se paras:

https://www.youtube.com/watch?v=qGq-2gY81os

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi