Avuliaita näkökulmia suhteisiin nyt myös Facebookissa

Cityn ja kirkon yhteistyöblogi Suhdeklinikka laajentaa Facebookiin

Kuva: gekaskr / Fotolia

Cityn lukijana olet varmasti jo tutustunut Suhdeklinikkaan. Blogiin, joka tarjoaa tuoreita näkökulmia, hyödyllisiä neuvoja sekä apua ja tukea parisuhteisiin liittyvissä iloissa ja suruissa - niin pienissä kuin suurissakin.

Kuka hyvänsä voi jättää nimettömänä Suhdeklinikalle itseään askarruttavan suhdeaiheisen kysymyksen, johon toivoo neuvoa ja tukea. Kysymykseen vastataan paitsi kysyjälle henkilökohtaisesti, myös julkisesti Suhdeklinikan blogissa, jotta muutkin samanlaisia solmuja kohdanneet saisivat näkökulmia omaan tilanteeseensa. Kysyjän nimeä tai sähköpostiosoitetta ei koskaan julkaista, joten avun hakeminen on turvallista. Kysymyksiin vastaajat ovat osaavia ammattilaisia: kirkon perheneuvojia. Suurin osa heistä on myös laillistettuja psykoterapeutteja. Heillä on erityisosaamista muun muassa ero- ja uusperheisiin sekä seksuaalisuuteen liittyvistä kysymyksistä.

Suomen evankelisluterilainen kirkko ja City ovat tehneet jo pitkään tavoitteellista työtä parempien parisuhteiden eteen. Yhteistyö aloitettiin 2008, jolloin Suhdeklinikka oli osa Kirkon pyörittämää Rakkauden ammattilaiset -yhteisöä Cityssä. Neljä vuotta myöhemmin palvelua jatkojalostettiin ja keskiöön nostettiin Suhdeklinikka - palvelu, jossa kirkon parisuhdeammattilaiset vastaavat Cityn lukijoiden parisuhdeaiheisiin kysymyksiin.

Suhdeklinikalla on ollut vuosien varrella vilinää. Suosio perustuu osittain matalalle kynnykselle: verkkopalveluun on helpompi hakeutua kuin neuvojien vastaanotolle. Vastaanotoille on usein myös jonoa, joten Suhdeklinikan avulla pystytään palvelemaan myös niitä, jotka eivät pääse perheneuvojan juttusille. Uskallusta verkossa kysymiseen tarvtaan vähemmän kuin kasvokkain. 

Yksittäistä Suhdeklinikan kysymys-vastaus -paria luetaan tätä nykyä useita tuhansia kertoja. Suhdeklinikkaan tulleet kysymykset ja vastaukset on jaettu yhdeksään kategoriaan, joista suosituimpia ovat kommunikaatio, pettäminen ja eroaminen.

Nyt Suhdeklinikka laajenee sosiaaliseen mediaan ja jatkaa avuliasta läsnäoloaan blogin lisäksi myös Facebookissa. Suhdeklinikka haluaa olla siellä, missä sinäkin ja tarjota ajankohtaista ajateltavaa. Facebookissa se jakaa tuoreita näkökulmia parisuhdeaiheisiin puheenaiheisiin - lämpöä unohtamatta. Tervetuloa seuraamaan Suhdeklinikkaa!

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi