Kerrotko kaikki salaisuutesi heti seksin jälkeen? Niin tekevät kaikki muutkin

Yhdyntä ja ylijakaminen käyvät käsi kädessä.

Jos olet koskaan tuntenut olosi tunteelliseksi seksin jälkeen, et ole yksin. Ilmiötä on tutkittu, sillä intiimit salaisuudet paljastuvat intiimien kokemusten jälkeen helposti.

Tutkimus nimeltä “Sex Unleashes Your Tongue” - suomeksi “Seksi vapauttaa kielenkannat” kertoo, että jopa seksuaalissävytteiset kuvat voivat saada ihmisen avautumaan emotionaalisesti. Uusi tutkimus on yhdistelmä kolmea eri testiä ja jokainen niistä sai saman tuloksen.

Yhdessä testeistä koehenkilölle näytettiin seksuaalista kuvaa ja sen jälkeen pyydettiin jakamaan jotain henkilökohtaista tuntemattomalle, vastakkaisen sukupuolen edustajalle pikaviestimen kautta. Toisessa kokeessa henkilöt katsoivat elokuvasta seksikohtauksen ja sen jälkeen heitä pyydettiin jakamaan jokin nolo tarina itsestään tuntemattomalle kasvotusten.

Kokeet osoittivat, että ihmiset avautuvat kiihottuessaan enemmän ja näin tulevat läheisemmäksi mahdollisen tulevan kumppanin kanssa. Seksi ei siis ainoastaan ole fyysisesti intiimiä, mutta on myös henkisesti sitä.

Kuten tutkijat nimittävät sitä, yhdynnän jälkeinen ylijakaminen lähentää kahta ihmistä. Käytä sitä joko hyväksesi ensi kerralla maatessasi hikisenä sängyssä tai ole hieman varovaisempi omien salaisuuksiesi kanssa. Ainakin nyt tiedät, että et ole täysin vastuussa aivojesi toiminnasta orgasmihöyryissä.

Lähde: Cosmopolitan

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi