• 11.1.2013

Deitti.net uudistuu

Deitti.net on Suomen tunnetuin nuorten aikuisten seuranhakupalvelu. Maailmanloppu ei onneksi tullutkaan, joten uuden vuoden kunniaksi on aika uudistua ja tarjota deittailijoille entistä parempi palvelu!

Mikä muuttuu?

Deittiin tulee paljon muutoksia kevään aikana. Tiedotamme muutoksista useassa vaiheessa. Tässä tiedotteista ensimmäinen. Ole hyvä!

Ilmoituksista deittiprofiileja

Tähän asti Deitti.netiin on voinut luoda yhdellä käyttäjätunnuksella useita ilmoituksia. Tämä on aiheuttanut sekaannuksia, ja jatkossa käyttäjällä voi olla vain yksi deittiprofiili. Jos käyttäjällä on palvelussa useita ilmoituksia, vain uusin jää palveluun käyttäjän deittiprofiiliksi.

Deittinimimerkit poistuvat käytöstä

Käyttäjät ovat voineet deittailla rekisteröimällään nimimerkillä tai erillisellä deittinimimerkillä. Myös tämä on aiheuttanut väärinkäsityksiä. Näin ollen luovumme deittinimimerkeistä – jatkossa deittailu tapahtuu käyttäjän palveluun rekisteröimällä nimimerkillä. Deittinimimerkillä lisättyjen ilmoitusten nimimerkiksi muuttuu rekisteröimäsi nimimerkki. Poista deittinimimerkillä lisäämäsi ilmoitukset, jos et halua niitä näytettävän rekisteröimälläsi nimimerkillä.

Jatkosssa kaikki viestintä palvelussa tapahtuu rekisteröidyllä nimimerkillä ja deittinimimerkit katoavat historian havinaan.

Vanhat viestit uudessa palvelussa

Deitti.netin kautta on vuosien varrella lähetetty miljoonia deittiviestejä. Palvelun uudistuessa myös viestiarkistot siirtyvät uuteen järjestelmään. Emme voi siirtää kaikkia viestejä, kun deittinimimerkit poistuvat käytöstä. Käytännössä vain uusimmat rekisteröidyllä nimimerkillä lähetetyt viestit säilyvät. Näin ollen ota talteen kaikki viestit, jotka haluat säilyttää. Asialla ei ole kiire, sillä viestejä aletaan siirtää uuteen järjestelmään aikaisintaan helmikuun lopulla. Ja kyllä me muistutamme vielä uudelleen.

Kiinnostavat profiilit postilaatikkoon

Tarkkasilmäisimmät ovat saattaneet huomata, että olemme alkaneet lähettää tietoa sinulle mahdollisesti sopivista deittaajista. Jatkossa pyrimme lähettämään entistä tarkemmin sinulle valikoituja profiileja. Näin et missaa sitä juuri sinulle oikeaa.

Jos olet jo löytänyt seuraa Deitti.netistä, voit halutessasi kieltää profiilien lähettämisen. Tämän asetuksen kanssa on ollut hieman teknisiä ongelmia, joten käythän vielä tarkistamassa, että se on varmasti oikeassa asennossa. Tarkistus onnistuu kirjautuneena tunnuksen asetuksista.

Mukavia deittailuhetkiä uudistuvan Deitti.netin parissa! Seuraava tiedote seuraa tammikuun lopussa. Stay tuned!

Ongelmatilanteissa voit aina ottaa yhteyttä Deitin ja Cityn ylläpitoon.