• 8.9.2014

City.fi uudistui

Cityn sivut uudistuivat maanantaina 8.9.2014. Uudistuksen tavoitteena on parantaa sivuston käyttäjäkokemusta tablet- ja mobiililaitteilla. Nyt sivusto mukautuu paremmin erikokoisille näytöille. Varsinkin mobiilikäyttö on nyt merkittävästi miellyttävämpää kuin aiemmin.

Palvelun ominaisuudet säilyvät ennallaan ja ne ovat kaikki käytettävissä päätelaitteesta riippumatta. Pieninä uudistuksina palveluun on tullut seuraavaa:

  • Deitti.netin Rakkaustarinat tekivät comebackin. Täällä Deitti.netin käyttäjät kertovat kuinka ovat löytäneet palvelusta elämänsä rakkauden. Tarinoita on lisätty jo satoja. Kuinka moni deittipalvelu pystyy samaan?
  • Kirjautuneet käyttäjät näkevät nyt Deitti.netin etusivulla viimeisimmät profiilissa vierailleet deittaajat sekä viimeksi kirjautuneet suosikit. Näin sinusta kiinnostuneet deittaajat löytyvät entistä helpommin.
  • Uutiskirjeen tilaus onnistuu nyt joka sivun alareunassa olevan lomakkeen kautta. Syötä vain sähköpostiosoitteesi ja klikkaa Tilaa. Saat jatkossa Cityn kuumimmat jutut sähköpostiisi säännöllisesti.
  • Tervetuloa uudistuneeseen palveluun! Olemme erittäin kiitollisia, jos annat palautetta uudistuksesta. Vain näin voimme kehittää palvelusta entistä paremmin juuri sinua palvelevan.

    Lähetä palautetta!