• 7.6.2015

Uudistuksia Deitti.netin ominaisuuksissa ja hinnoittelussa

Kysyimme vuodenvaihteessa käyttäjätutkimuksessa miten Deitti.nettiä pitäisi kehittää ja olemme nyt tehneet monia muutoksia saadun palautteen perusteella. Uudistuksia on tehty niin käytettävissä oleviin ominaisuuksiin, kuin myös palvelun hinnoitteluun. Jatkamme palvelun kehitystä aktiivisesti myös jatkossa, joten kaikki palaute uudistuksista ja muista mielessä olevista asioista on enemmän kuin tervetullutta. Alla on esitelty lyhyesti tehdyt uudistukset.

Hakutulosten järjestys

Paljon kaivattu mahdollisuus järjestää hakutulokset viimeksi kirjautuneiden käyttäjien, uusien profiilien tai viimeksi muokattujen profiilien mukaan löytyy sekä hakulomakkeesta että hakutulossivulta.

Yksityisviestistit

Jatkossa näet helposti keneltä olet saanut lukemattomia viestejä ja kaikki jo luetut viestit pysyvät luettavissa Deluxe-jäsenyydestä riippumatta. Samalla poistui paljon hämmennystä ja sekaannusta aiheuttanut ilmainen viesti päivässä.

Profiilien pisteet ja tähdet

Kannustaaksemme tekemään parempia ja kattavampia profiileja, loimme profiileille pisteytyksen, jonka perusteella profiilit voivat saada maksimissaan kolme tähteä. Profiilien saamat tähdet näkyvät hakutuloksissa ja kertovat muille Deitti.netin käyttäjille, kuinka kattava/laadukas profiili linkin takaa löytyy. Hyvään alkuun pääsee lisäämällä kuvan, otsikon ja esittelytekstin!

Näe kenen suosikki olet

Aiemmin Deluxe-jäsenet pystyivät lisäämään muita käyttäjiä suosikikseen, mutta nyt on mahdollista nähdä myös se, kenen suosikiksi olet itse päässyt.

Uusi hinnoittelu

Laskimme palvelun hinnoittelun vastaamaan paremmin käyttäjien toiveita. Uudet hinnat ovat 19,97 e / 2 kk (ennen 24,97 e / 1 kk), 49,97 e / 6 kk (ennen 53,91 e / 3 kk) ja 79,97 e / 12 kk (ennen 77,82 e / 6 kk). Kuukautta kohden hinnat ovat siis 9,99 e (2 kk), 8,33 e (6 kk) ja 6,66 e (12 kk). Viikon kokeilun hinta pysyy entisellään 9,97 eurossa. Laskulla maksun alaraja on jatkossa 40 euroa.

Lunasta Deluxe käyttöösi ja tutustu uusiin ominaisuuksiin!

Vaikka nykyinen tilauksesi olisi voimassa, voit silti hyödyntää tarjouksen ja uusi tilaus lisätään edellisen tilauksesi jatkoksi.