• 8.1.2019

Suomalainen SYÖ!-kampanja viedään Tallinnaan – SÖÖ! Tallinn 25.1.–7.2.2019

SYÖ!-viikot on kaupunkimedia Cityn järjestämä suosittu ravintolakampanja, jota on järjestetty Suomessa jo yli 20 vuoden ajan. Jokaisten SYÖ!-viikkojen aikana myydään yli 100 000 annosta ja kampanjaravintoloiden määrä on kolminkertaistunut viime vuosina. Tammikuun lopussa SYÖ!-viikot järjestetään ensimmäistä kertaa Tallinnassa.

Kolmesti vuodessa järjestettävät SYÖ!-viikot ovat ottaneet vahvasti paikkansa jo neljässä suomalaisessa kaupungissa; Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Lahdessa. Kampanjassa mukana olevat ravintolat tarjoavat yhdestä kolmeen tarjousta 10 euron hintaan kahden viikon ajan. Ravintoloiden laaja skaala tarjoaa jokaiselle kulinaristille jotakin, kun mukana on ravintoloita pienistä piilotetuista gourmet-helmistä ketjuravintoloihin. Moni tunnistaa kympin viikot tutusta logosta ravintoloiden ikkunoissa.

Suomalaista ravintola- ja media-alan osaamista Helsingistä Tallinnaan

Tammikuun lopulla, 25.1.–7.2.2019, järjestettävä SÖÖ! Tallinn on ensimmäinen kansainvälinen SYÖ!-kampanja.

“SYÖ! on ikoninen ja laajan suosion kerännyt tapahtumakonsepti, joka on viety menestyksellä uusiin kaupunkeihin Suomessa. Täysin uuteen maahan laajeneminen on meille hieno mahdollisuus”, kertoo Cityn myyntipäällikkö Kim Koistinen.

Kampanjan kansainvälistymistä luotsaa Cityn kanssa samaan konserniin kuuluva start up -yritys EatAndTheCity, joka on erikoistunut kansainväliseen media- ja ravintola-alan liiketoimintaan. SYÖ!-kampanjan lisäksi EatAndTheCity on vienyt suomalaista ravintola- ja mediaosaamista muun muassa Saksaan.

Konsernilla on jo liiketoimintaa Virossa, joten Tallinna on luonteva paikka aloittaa SYÖ!-kampanjan kansainvälistyminen. Tallinna täyttää tehtävän myös kulttuuristen syiden vuoksi: virolaisten ja suomalaisten välit ovat lähtökohtaisesti lämpimät ja etenkin nuoret kaupunkilaiset jakavat intohimon ravintoloihin ja ulkona syömiseen molemmissa maissa.

SÖÖ! Tallinn houkuttelee myös suomalaisia SYÖ!-kävijöitä

Tallinnan SÖÖ!-viikot sekä Suomen SYÖ!-viikot tapahtuvat samanaikaisesti. Vaikka kampanjan perimmäisenä ideana onkin piristää nimenomaan paikallista ravintolakulttuuria, uskotaan SÖÖ! Tallinnan kiinnostavan myös Suomen SYÖ!-viikkojen kävijäkuntaa.

Viron erinomainen ravintolatarjonta yhdistettynä hieman Suomea edullisempaan hintatasoon tarjoaa mahdollisuuden kokea useita tasokkaita ruokaelämyksiä 10 euron kampanjahinnalla. SÖÖ!-listalla tullaankin näkemään kiinnostavia raaka-aineita kuten villisikaa sekä Suomen SYÖ!-viikoilla ennen näkemättömiä erikoisuuksia kuten pelmeneitä. SÖÖ! toimii toisaalta myös oppaana Tallinnan ravintoloihin ja tarjoaa matalan kynnyksen tutustua kaupungin ravintolatarjontaan.

Kaikki kampanjassa mukana olevat ravintolat ja tarjoukset julkaistaan Suomen SYÖ!-viikkojen tapaan maanantaina 21.1.

  • SYÖ!-viikot Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Lahdessa: 25.1.–7.2.2019
  • SÖÖ! Tallinn: 25.1.–7.2.2019

Materiaalit

Lataa pressikuvat tästä

Yhteydenotot

Kim Koistinen
Myyntipäällikkö
kim@city.fi
044 581 9001

Laura Eriksson
Markkinointispesialisti
laura@city.fi
040 7023 881