• 18.12.2020

Muutoksia City Digital Groupissa: konsernin johtoon uusia nimiä

Media-, markkinointi- ja ravintolapalveluihin keskittyvälle City Digital Groupille on nimitetty uusi toimitusjohtaja 1.1.2021 alkaen. Konsernin tunnetuimpia brändejä ovat Suomi24, City-lehti, SYÖ!-viikot sekä pöytävarauspalvelu TableOnline. Konsernin uusi toimitusjohtaja Ville Heinonen on johtanut aiemmin TableOnlinea.

Samaan yritysryppääseen kuuluvan Improve Median toimitusjohtajaksi on valittu Tuomas Suihkonen, joka on toiminut aiemmin Improve Median ja City-lehden kaupallisena johtajana. Tuomas jatkaa City Digital Groupin johtoryhmän jäsenenä.

Yhtiöiden nykyinen toimitusjohtaja Ilkka Lavas siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi keväällä.

Ville Heinonen astumassa innokkaana kasvavan City Digital Groupin ruoriin

TableOnlinen reilut 10 vuotta sitten perustanut Ville Heinonen näkee haasteellisen markkinatilanteen mahdollisuutena kehittyä.

– Konsernin ravintolaliiketoiminnoille kuluva vuosi on ollut haasteellinen, mutta näen tällaiset tilanteet mahdollisuutena kehittää omaa toimintaa ja valmistautua markkinan uuteen nousuun, Heinonen kertoo.

– Monialakonsernissa on ollut hienoa myös huomata, kuinka pystymme paikkaamaan menestystä muilla liiketoiminnoilla ja tulemme tänäkin vuonna jatkamaan kokonaisuutena kasvun tiellä. Koronan jälkeisenä aikana pyrimme entistä kovempaan kasvuun orgaanisesti, mutta emme sulje pois yrityskauppojakaan. Vuoden alussa konserniin hankittu Suomi24 on osoittanut, että meillä on hyvä kyky luoda omistajille lisäarvoa myös yritysostoin.

Tuomas Suihkonen tavoittelee Improve Median liikevaihdon tuplausta

City Digital Groupiin kuuluvien Improve Median ja City-lehden kaupallinen johtaja Tuomas Suihkonen on innoissaan uudesta roolista Improve Median toimitusjohtajana. Suihkosella on pitkä historia konsernin yritysten parissa.

– On ilo päästä ottamaan täysi vastuu Improve Median kehittämisestä, jonka kasvutarinassa olen ollut mukana jo perustamisesta lähtien. Olemme tänä vuonna huipputiimillämme pystyneet supistuvassa markkinassa kasvamaan erittäin voimakkaasti ja Improve Median kaltaiselle ketterälle yritykselle on paikkansa markkinassa, Suihkonen kommentoi.

– Meillä on käynnissä useampia kehityshankkeita joiden tavoitteena on tuplata yhtiön liikevaihto lähivuosina.

Sarjayrittäjä Ilkka Lavas keskittyy hallitustyöskentelyyn ja yrityskauppoihin

Kymmenissä yrityksissä mukana oleva media-alan sarjayrittäjä Ilkka Lavas on ylpeä yhtiöstä ja antaa mielellään merkittäväksi media-alan konserniksi muodostuneen City Digital Groupin vetovastuun Ville Heinoselle tiimeineen.

– Olen nyt tehnyt työuraa 17-vuotiaasta lähtien, joten tämä on hyvä hetki pysähtyä tietoisesti. Keskityn 2021 vuoden hallitustyöskentelyyn sekä kartoitan uusia ostettavia verkkopalveluita, Lavas pohtii.

– Meillä on loistavat työntekijät, erinomaisia asiakkuuksia, huipputeknologiaa ja vakiintunutta kasvavaa liiketoimintaa. Tästä on Villen ja Tuomaksen tiimeineen hyvä jatkaa kasvua ja minun auttaa tässä työssä hallituksen puheenjohtajan pallilta, Lavas sanoo.

Lisätietoja:

Ilkka Lavas
Uusi hallituksen puheenjohtaja
City Digital Group
ilkka.lavas@city.fi
0400 997 969

Ville Heinonen
Uusi toimitusjohtaja 1.1.2021 alkaen
City Digital Group
ville.heinonen@city.fi
040 776 5098