Festareille mars

Mutta mitä pakata festarireppuun?

Festarikausi alkaa änyyteemelkein NYT! Se tarkoittaa tiukkaa sekoilua, unettomia öitä, darra-aamuja ja telttaromansseja. Unohda excelit, me kerromme mitä pakata festarireppuun mukaan. 

Festarirepuksi ehdotamme Coston Waris-reppua, joka on kesän 2014 mallistoa. Repussa käytetty kangas on Pure Waste:n 100% kierrätettyä Denim-kangasta ja se on valmistettu Suomessa. Reppu on lisäksi yybercool. Sen voi napata festarireissuille mm. Coston kesäkaupasta Helsingin Torikortteleista. 

Mutta repun sisältö? 


Himalaya Herbals Multipurpose Cream

Kesän must have -tuote. Festarieläimen nyt ainakin. Tällä 2,9 euroa maksavalla voiteella hoidat nimittäin ötökän puremat, naarmut, haavat, palovammat. Voide rauhoittaa auringon polttamaa ihoa ja tepsii halkeileviin huuliin. 

Multipurpose Cream sisältää rauhoittavaa ja kosteuttavaa aloe veraa, sekä manteliöljyä. Antiseptinen luonnon sinkki taas rauhoittaa ihoa, pitää ihon kuivana ja edistää sen paranemista. 

Kipin kapin kauppaan. 


 

Batiste kuivashampoo Tropical, 50ml

Batisten kuivashampoo mahtuu vaikka taskuun ja tälle on festeillä tarvetta, jos hiustenpesu ei käy ihan päivittäin mielessä. Sen lisäksi, että kuivashampoo on rasvaisten hiusten pelastus saamalla ne taas puhtaan näköisiksi, kuivashampoon nimikin sen kertoo, tropical & coconut , tuoksut suoraan paratiisisaaren viettelijättäreltä. 

Poissa ovat tupakanhajuiset hiukset; tukka hyvin, kaikki hyvin. 


RFSU Quick Fix sheivausvoide

Quick Fix on sheivausvoide, joka jätetään iholle. Et siis tarvitse vettä huuhteluun. Levitä voide, poista karvat höylällä ja olet valmis. Miten kätevää festareilla, joissa ei välttämättä ole suihkumahdollisuutta. Sääret on kuitenkin oltava sheivattuina, sitä kun ei tiedä kenen vierestä herää. 


Hansaplast Invisible Protection 

Siinähän nyt kuitenkin käy niin, että räpätessä roiskuu ja puu kävelee päin. On haavaa ja naarmua näkyvissä paikoissa ja aiai, kun olis kiva bikineissä aamupäivä ottaa arskaa. Laastarit vaan on niin rumia. Ota sinne ensiapulaukkuun (a.k.a meikkilaukkuun) mukaan vaikkapa Hansaplastin läpinäkyvät ja ohuet laastarit jotka toukokuussa kotiutuivat apteekkeihin. Laastari on vedenkestävä, joten hyppää rauhassa sinne järveen polskimaan.


Nokian By Julia Lundsten - Lace Up

Mitä olisi festarit ilman kumppareita, fakta on kuitenkin, että Suomen kesässä sataa ja festarialue ei suosi korkkareita. Staili ja käytännöllisyys yhdistyvät Nokian saappaissa, jotka ovat suomalaisen suunnittelijan Julia Lundstenin kädenjälkeä.  

Saappaat yhdistät täydellisesti niin minishortseihin, kun farkkuihin, sade tai kaatuilut eivät paljon näitä kenkiä rasita ja sulla on taatusti festareiden staileimmat kengät.


Homma kuulkaa hoidossa. Staili,silkkiset sääret ja hätäapu naarmuihin ja itikan pistoksiin. 

Festarikesä 2014, täältä tullaan!

4 kommenttia

Mastodontti82

9.6.2014 02:00

"pitää ihon kuivana ja estää sen parantumisen"

Niin väsynyttä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

City

10.6.2014 10:18

No nyt oli harvinaisen väsynyt vitsi toimittajalla.
-Toimittaja

Mammutti28

9.6.2014 21:01

"Raikas hengitys"
Listasta puuttuu siis pussi täysxylitolipurkkaa, S-ketjun kaupoissa reilut kaksi euroa. Katkaisee happohyökkäystä ruokailun jälkeen ja henki haisee piparmintulta. Matkahammasharja ja hammastahnatuubi ovat mahdollisia, kunhan käytössä on edes vähän puhdasta vettä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

City

10.6.2014 10:19

Kiitos huomiosta, jutusta poistettiin hammastahna viime metreillä (toivomme silti, että festareille ei ilman hammasharjaa ja tahnaa lähdetä).

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi