Huhtikuun löydöt

Testituotteiden viidakosta nämä tuotteet saivat sukkahousut pyörimään jaloissa.

Purkkeja ja purnukoita, suihkeita ja rasvapurkkeja, älä huoli, City testaa. Nämä tuotteet aiheuttivat riemunkiljahduksia ja ansaitsevat gloriaa testiraadilta. 


Garnier The Miracle Cream

Garnierin Anti-Wrinke uutuus jää melkein testaamatta kaikessa tohinassa, mutta onneksi aurinkoinen päivä vaati suojakertoimen sisältävän kasvovoiteen ja tuote pääsi testikäyttöön.

Valkoinen voide muuntuu kapseloitujen mikropigmenttien ansiosta iholla ihonväriseksi ja antaa kauniin, tasaisen värin kasvoille. Tämän lisäksi tuotteesta löytyy suojakerroin 20, tämä voide toimii siis pelastavana enkelinä aurinkoisina päivinä, jolloin ei jaksa meikata, mutta haluaa hieman kauneutta ja aurinkosuojaa kasvoille.

Ryppyjä silottavasta vaikutuksesta emme lähde vannomaan, mutta eihän tästä ominaisuudesta haittaakaan olisi. 

Kasvovoiteen lisäksi, löytyy The Miracle Eye silmänympärysvoide joka taikoo silmistä väsymyksen pois ja muuntuu kasvovoiteen tavoin ihonväriseksi. 


V 10 plus kuorintageeli kasvoille

Pakkauksen tylsä ulkomuoto kätkee sisälleen yllätyksen. Tuotteen testaamisen jälkeen, tyhjenee kylpyhuoneen kaappi muista kuorintageeleistä ja tämä tuote pääsee paraatipaikalle.

Vesipohjainen kuorintageeli sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Kuorintageeli sisältää riisinkuori- ja merileväuutteita, jotka kirkastavat ja kosteuttavat ihoa. Jos olet tottunut rakeita sisältäviin geeleihin, tässä on täysin rakeeton tuote.

Geeliä levitetään kasvoille ja sen annetaan vaikuttaa 5 sekunnin ajan. Geelin levityksen jälkeen kasvot käydään läpi sormenpäillä pyörivin liikkein. Hetkessä kuollut ihosolukko kuoriutuu pois valkeina hiutaleina ja voit pestä kasvosi lämpimällä vedellä. 5 sekunnin tehopuhdistus kasvoille ja tämä tehoaa. Tuotteen suositushinta on 35 euroa, tällä kertaa laadusta kannattaa maksaa. 

 


Avon Ultra Color Absolute - Pure Peony

Boom, miten ihana huulipunasävy tälle keväälle löytyikään Avonin uutuuksista. Jo putkilon ulkomuoto on herkullinen, mutta näillä huulilla valloitetaan.

Pure Peony on kevään ehdottomia trendisävyjä ja muutakin plussaa huulipunasta löytyy trendikkyyden lisäksi. Suojakerroin 15 suojaa kevätauringolta, E- ja C-vitamiini kosteuttavat ja hoitavat huulia. Hymy huulille ja flirttailemaan!

 


Lumene Blueberry Intense liner 

Eye linerin levittämisen jälkeen lopputulos saattaa yleensä olla vähemmän toivottu ja väri pitkin silmiä ja kasvoja päivän lopulla. Lumenen uutuustuotetta voisi hehkuttaa loputtomiin, nestemäinen rajausväri on helppo levittää ja vedenkestävä tuote pysyy taatusti siellä missä pitää päivän loppuun saakka. 

Tuoteuutuus ei rajoitu yhteen väriin, vaan nyt meitä hemmotellaan perinteisen mustan lisäksi tummanharmaalla, ruskealla ja valkoisella eye linerillä. Kolme viimeisintä sisältävät helmiäishiukkasia, joten säihkettä ei silmistä puutu.

Ruskea ja harmaa sopivat täydellisesti arkisävyiksi, kaukana tylsästä arkimeikistä kuitenkin, antaen silmien loistaa. Helmiäishiukkasten johdosta, sävyillä taikoo hetkessä ilmettä myös juhlameikkiin. 

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi