Ostoskeskus

Ostosmaailman uutispalvelu.

Joanna Laajiston luonnos uudesta liikkeestä.
Joanna Laajiston luonnos uudesta liikkeestä.

My O My! Toinen My O My avaa

Erottajalla puolitoista vuotta sitten avannut tyylivaateliike My O My laajenee toiseksi liikkeeksi. Uusi myymälä avaa Aleksilla ja se keskittyy naisten vaatteisiin. Merkkitarjonnassa 3.1 Phillip Lim, Vanessa Bruno, See by Chloé, Paul & Joe, Theory, Tsumori Chisato, Pringle 1815 ja Faliero Sarti. Uuden liikkeen on sisustussuunnitellut Joanna Laajisto ja tyyli on minimalistinen. Erottajan sisäpihan liike jatkaa My o Myn lippulaivana. Siellä keskitytään jatkossa miesten muotiin ja rajoja rikkovaan naisten muotiin.
My O My, Aleksanterinkatu 36

Dieselin nuoret suunnittelijat

Aalto-yliopiston Taideteollisen korkeakoulun opiskelija Elina Määttänen voitti Dieselin järjestämän kisan ja sai suunnitella Helsingin Diesel Storen näyteikkunan Be Stupid -teemalla. Kisa järjestettiin Taideteollisen korkeakoulun vaatesuunnittelun ja pukutaiteen opiskelijoille. Näyteikkuna on esillä 31.5. asti.
Diesel, Mannerheimintie 2

Nimikirjaillut luiskat Suomessa

Laukkukeisari Louis Vuittonin kuuluisinta Monogram-laukkua saa nyt Suomestakin omilla nimikirjaimilla. Oma väripanta ja nimikirjaimet Monogrammissa kustantavat laukulle lisähintaa noin 200 euroa. Runsasta värivalikoimaa voi kurkkia netissä osoitteessa: www.louisvuitton.com
Louis Vuitton, Pohjoisesplanadi 35

Kämp Galleria auki sunnuntaisin

Kämp Gallerian kaikki liikkeet, muun muassa Maranello, Gant, Lacoste, M-Boxi, ovat auki kesällä myös sunnuntaisin kello 12–16. H&M jopa kello 17 asti.
Kämp Galleria, Pohjoisesplanadi, Mikonkatu, Aleksanterinkatu, Kluuvikatu

Tillander muutti

Jalokiviliike Tillander on muuttanut uusiin tiloihin WTC-taloon Aleksille, uutta mega-henkkamaukkaa vastapäätä. Muuten, Tillander myy muun muassa maisterin sormuksia.
Oy A. Tillander AB, Aleksanterinkatu 17

Sunny's Citykäytävällä

Sunny’s on avannut ensimmäisen liikkeensä Helsingissä City-käytävällä entisen kiinalaisen ravintolan kohdalla. Sunny’s myy ja maahantuo ex-huippumalli,  levy-yhtiömoguli Russell Simmonsin ex-vaimo Kimora Lee Simmonsin johtamaa Baby Phat -vaatemerkkiä. Sunny’s-liikkeitä on muun muassa Tampereella ja Kuopiossa. Tuotteita voi ostaa myös netistä osoitteesta: www.sunnys.fi.
Sunny’s, Citykäytävä

Ordning&Reda Akateemisessa

Kluuvin konttoritavaraliike Ordning&Reda on muuttanut Akateemisen kirjakaupan alakertaan. Ordning&Redan uutuustuote on iPhone-suoja.
Akateeminen kirjakauppa, Keskuskatu 1

Sokoksen kosmetiikkaosasto 2.0

Helsingin keskustan Sokoksen ensimmäisen kerroksen kosmetiikkaosasto uudistui toukokuun alussa. 
Sokos, Mannerheimintie 9

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi