Vaaligalleria on ehdokkaiden hot or not -äänestys

Nettisivulla annetaan eduskuntavaaliehdokkaille ulkonäköpisteitä äänestämällä.

Kuva: vaaligalleria.fi

Tämän päivän ulkonäkökeskeisessä maailmassa on tärkeää, että myös politiikka keskittyy politiikan tekijöiden ulkoisiin avuihin. Vaaligalleria.fi on sivusto, jolla voi äänestää eduskuntavaaliehdokkaita puhtaasti heidän ulkonäkönsä perusteella hot or not -tyyliin. Täällä eivät aatteelliset vakaumukset tai poliittiset sitoumukset merkitse!

Vakavasti puhuen Vaaligalleria pyrkii kuitenkin oikeasti piristämään pölyttynyttä vaalikeskustelua tuomalla siihen jotakin hauskaa. Ehdokkaiden ulkonäön miellyttävyys on sitä paitsi merkittävä tekijä, edustavathan valitut henkilöt meitä kansalaisia. Tämän ei tarvitse tarkoittaa sitä, että ehdokkaaseen pitäisi olla ihastunut, vaan sitä, äänestäisikö tätä ulkonäön perusteella eduskuntaan. Näyttääkö hän pätevältä? Viestiikö hänen ulkoinen olemuksensa, että hän tietää mistä puhuu? Näkyvätkö hänen arvonsa hänen pukeutumisessaan? Onko hän kuvan perusteella luotettavan ja ammattimaisen oloinen?

Ehdokkaita voi ulkonäön perusteella peukuttaa sivustolla vaalipäivään asti. Sen jälkeen tulokset julkistetaan nettisivulla ja kansalle selviää, äänestävätkö ihmiset ulkonäön perusteella samoin tavoin kuin äänestyspaikoilla.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi