Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2008.

= Z O M Q =  6

tulin pispalasta emäsveristen ekoista
treeneistä. kai se jotain punkkii on tai mä oon ainaki . mä laulan siinä ja käsite soittaa skebaa ja mun painostuksesta laulaa taustoja bassossa meille tukli yx näyttelijä kokelas....kun en muistanut, et mun piti koekuvata Sukifu ku se on ollu jossain pornofilkoissa ja kaijakassa sun muuaalla se on eroottinen tanssija.

Sukifu oli kättelyssä ween hyvä basisti ja sano ettei oo muka soittanut aiemmin juurikaan bassooo, mut kitaraa on ja laulanut -meillä on 3 lauluääntä joka on siistii kun pimu osaa kaiken lisäks kirkua siististi. meitin tämä bändi ei brassaile soittotaidolla vaan asenteella. tähänkin bändiin tulee yx ohjaaja joka on bansku joka toimii toistaiseksi rummuissa kunners saamme paremman ja mielummin myös naiserumpalin.
. etupäässä tää projekti on käsineen, mut mä autan sovituksessa ja sanat tehdään yhdessä mut , mut silti käsite saa pomoilla, koska mul on jo babrieQueen sekä color climax joissa oon diktaattori niin ja yhtä salaisempaa projektia oon säätänyt jo muutaman vuoden ja oon niissää pelkkäkitaristi ja taustalaulja ja toisinaan soitan bassoa, viulua, syntikoita (semmosia vanhoja joissa on kampia ja kaikkee)huuliharppua,trumpettia,saksofoniaselloa,taustalaulua jne.-biisien tekoon osallistun myymäällä biisit laulajalle, koska se maksaa hyvin siitä -mä en usko teoston palkkioitten nousevan , vaan entuudestaan laskevan ja panostankin omat juttuni nettiin.

fairy on oikeastaan mainosbiisi ja astianpesuaine joilla saa puhallettua saippuakuplia sun muuta kaikkein parhaiten sponsoroi mua silleen, et sain bändin soittokamat ja valolaitteet ja 508 mersun dieselpakun. Vakuutuksia en saanut vaikka niitä pyysinkin, mut aina ei voi voittaa kaikkee...ja en tiedä saako kukaan muu ainakaan suomessa mitään sponsorirahaa musabisneksessä esim: marshalillta vaikka kaikki niitä joteski tyhmästi ilmatteex mainostaa:) (onhan ne hyvii muttei välttämättömii. itse soitan laneyn 100watin nupilla ja itse duunamallani keskiääni kaapilla -väri vaihtelee, mut yleensä se on harmaa tai keltainen...joskus taas valkoinen riippuu keikasta ja juonesta jne. koska styrkkarit ja ja kajarit on rakennettu toimivaksi toimvaksi lavasteena joissa kestää hyppiä päällä jne. (karvalle kiitoksia sekä villelle kun ovat nopeita ja käteviä roudareita duunaan sekä miksaajina äänessä ja valoissa)

treenien jälkeen montussa käytiin juomassa yhdet bisset -siis mä dokasin alkoholia, mut vaihdoi äkkiä spriteen -olin niin ajatuksissani ja valvonut muutenkin -luomisvimmariivaa tai jotain....nooh sit mä tajusin et
mun piti jatkaa sitä naisten-isku-kirjan pohjatöitä ja yx pimu sanoi, et mun kajali on valunut ja se voi jedata -vitun lumenee olin laittanmut vahingossa enkä dioria joka sentää ei valu vaikka kävis suihkussa. tää muijja pyyysi et jäisin pöytään, mut ku istuin pyysin et antaa numeron koksa mulla oli kiire hoitaan koitraaa , niinku olikin. luuriin oli tullut textari mutsilta ja se kysy et miksen mä oo ottammassa amzoniassa koiraa kotiin sen hoidosta kun sillä oli joku matka.

no, yx numero ei oikeen vaikuta miltään saaliilta ja mä vaan pyysin siltä numeron ---mikä sen nimi olikaan -mä en usko et mua huvittaa rakastua siihen ees, mut sitä voi panna jos sattuu oleen enempi tajuissaan kuin tänään -aamulla kelasin kaikkee msentavaa ja podin huonoo omaatuntoa siitä kun jouduin sanoon aika rumasti ku muutama tyyppi ei hoitanut mulle ajoissa velkaansa -jokkut luulee et oon satanisti ,natsi sekä nisti, mut mähän oon juutalainen mitä raha-asioihin tulee ...mähän en kamaan rahojani laittas ja hitleri on mun lemppari näyttelijä edelleenkin:)

Z.HOOVER.RAVES.NET on mun uusin lapsi. se tuottaa uusia ja joskus vahempiakin kykyjä ja mun Z&BQueenia.

kaikki mun bisnekset yhdessä taas muodostavat luomuviljely ja tupakkatehtailu mukaaan lukien mun/meidän konsernin
nimeltään Z O M Q

ZOMBIE GALLERY
http://groups.msn.com/zombiegallery

mauzi
mauzi

Z.HOOVER.RAVES.NET
http://groups.msn.com/Z-HOOVER-RAVES-NET



= empaattinen ihminen =  2

Empatia on eläytymistä toisen ihmisen asemaan -tätä ihmiset nykyään harrastavat katsomalla televisiota, mutta voivat silti paskat välittää kadulla makaavasta verisestä miehestä tai vaikkapa lastensa todellisista tarpeista keskittyessään esimerkiksi lempi televisiosarjansa katsomiseen-empatiaa?

Multimedian tiedotus:"Ihminen käyttää aivojen kapasiteetistaan alle 20%"
Lapsi kysyy: "MIKSI ?"

Multimedia on suurin hallitsija ja siihen käytämme
aivokapasiteettiamme. ihmiset aivopeseytyvät typeryksiksi ja unohtavat ajatella omalla tavallaan -taantuvat. ihmisten mielikuvitus ja todellisuuteen käytettävä
"eläytyminen" tuntuu olevan vain joittenkin vihreitten arvojen , fanaatikkojen yms. marginaaliryhmän herkistelyä, jota pidetään järjettömänä käyttäytymisenä
tai sitä hävetään. Esim. aikuisen miehen itkeminen on kauheata. Minusta ihminen joka ei osaa itkeä ja muutenkaan näyttää tunteitaan on enmmän kuin säälittävä.

Täällä puhutaan , että joillakin ihmisillä on empatiaa ja joillakin ei ole sitä.
Se jolla ei sitä ole, sen ehkä kannattaisi opetella sitä taitoa. Syyllinen löytyy kaikkein helpoiten katsomalla peilikuvaansa -tiedän sen kokemuksesta.

Syyllistäminen, häpeä ,vihanlietsonta, kansankiihotus, hysteria, pelko
ovat kanavoimattomina ja tiedostamattomina monissa meissä -sen ymmärtää jos tajuaa olla empaattinen. empatiaakin käytetään väärin kun halutaan kiinnittää ihmisten huomio muuaalle tai vaikkapa rahan ryöväämisesä. Median vastuunkantokyky suhteessa sen valtaan on naurettavan pientä paitsi, että se ei ole naurettavaa vaan vastuutonta.

VALTA/VASTUU

Ihmiset nykyään "kasvatetaan"/opetetaan niin, että he saavat yhteiskunnalta apua ongelmiinsa ja vastuuta ei tarvitse kantaa. Yhteiskunta kyllä huolehtii kaikesta jotta aikuisuuteen tähtäävä elämä saa pysyä edelleen pois muodista. TUNTUU SILTÄ,että mitä vaan saa tehdä hetken mielijohteesta ja elämä on oikeastaan paremminkin eläytymistä taikka elämyksillä mässäilyä.Meitä ihmisiä "ymmärtävä" yhteiskunta on rakennettu niin, että kenekään ei tarvitse huolehtia välttämättä seurauksista ja ihmiset voivat jatkaa lapsena olemista lopunikäänsä
-yhteiskunta huolehtii vastuunkannosta. (infantilismi)
Perheen perustaminen ja aikuisuuteen tähtäävä elämä ei ole juurikaan ihannoitua, vaan jalustalle nostetut ihmiset jotka eivät oikeastin ole kaikki yleisneroja tai muita jumalallisia joitten mielipiteet vaikuttavat kuin koulussa opiskelisi -kuuluisat ihmiset ovat lasten roolimalleja ja varttuneempien "guruja".

Ihmisen sisäinen dialogi/KOULUTUS
KOULUTUS vs. Ihmisen sisäinen dialogi
M A A I L M A N Ä Ä N I

Mediahakuisuus luo politiikkaa ja politiikot elävät median ehdoilla.

Media tai multimedia on kuin iso elävä nukketalo taikka nukketeatteri joka lapsenomaisesti pakenee vastuuta esimerkiksi viihteeksi verhoutuneena. Multimediankäyttäjä on pahin narkkari minkä tiedän.

Tunnen itseni monasti huijariksi -en niinkään diileriksi.

En voi syyttää kuin itseäni, sillä en tiedä millä tämän kellekkään muullekkaan voisi siirtää -syyllisyyskö viimeistään herättää tajuamaan toimia oikein.
YHTEISKUNTA/YHTEISÖ ei ole velvollinen ottamaan kantaa vastuuttomasta käyttäytymisestä:)

MIKÄ YHTEISKUNTA????MULTIMEDIA???TAJUNTA

Todellinen yhtyeiskunta toimii työnteon merkityksen perheitten elättämiseksi ja kollektiivisén hierarkian palauttamiseksi, että saisimme kantaa vastuusta oman osamme.

Nykyään ihmisille pitää puhua ja kirjoitaa kuin lapsille
-vai luulenko vaan

TOIVON

Vallala oleva henkinen laiskuus näkyy kaikkialla ja se on turhauttavaa. Se näkyy muummuassa visioitten puutteena ja ajatusmallien kloonauksena, kärsimättömyytenä, valitteluna, syyttelynä, ajattelemattomuutena jne.
ihan "taiteilijananakin" ja mediasaasteen tekijänä vituttaa kuinka helppolla joutuu itsensä päästämään sen takia, että suuri "yleisö" tajuaa viihtyä tai ei ahdistu yms. Ihan turha mitään aarioita tai ooperoita tehdä lyhyt pinnaisile ihmisille jokka tarvitsevat helposti tajuttavia asioita, koska "sivistyneet" ihmiset kuuluvat aivan eri aikakauteen.

Ihminen joka heittäytyy empatiaan on uhri:)

Nykyään ei järkeillä eikä tunteilla kovinkaan paljoa,
vai miksi emme halua edes ymmärtää itseämme saati toisiamme. Johtuuko se muka koulutuksen monotonisuudesta kehittyä ihmisenä ymmärtämään käyttäytymistämme samoin kuin virustorjuntaa tai tietokoneitten bittejä pähkäilessämme -ei saatana!

Trauma

Empatiansietokyky on minulle sitä, että katson televisiota
ilman sähköä koska olen elänyt ennen ydintalvea ja nautin siitä menettämisen kivusta joka tuo minulle mieleen muistoja menneestä ja siksi kultautuu mieleni jostain joka on kaunista vaikka ei olekkaan.

Arvomaailma; voittaja on myös syyllinen muitten häviöön.

-kiitos
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤


=sanaseura=  2

Ei ole muuta kuin hiljaisuus jota me aloimme rikkomaan jo aikaa sitten, takaisin päin. kaikki on niin yksinkertaista, ei ole mitään yllätyksiä lihassa, vain kuola valuu, kumarra sitä jos mieli tekee, mutta se ei ole minun mieli, sillä jos se olisi, olisi se sama kuin nuolisi mattotelinettä talvella. kirjaimet erottavat totuuden, niiden henki elää tästä, kahdesta, viisas ymmärtää tämän hyvin. ja mitä vielä viimeinen sana kuolemasta, miten paljoon olet valmis ja tässä sen kaiken ottamaan vastaan, sitä lähempänä olet mitä haet. tähän on monia johdatuksia. kaikki on niin yksinkertaista, mutta sitä vaikea. mutta ei kärsimys ikuinen, vain sen kysyjän asema on ja se kutittaa etsijöitä. nauratko sinä?

Jos on vain hiljaa, ne tulevat ja mitä enemmän on, sitä kovemmin korvaan huutaa yksi nimi, miksi en vain osaa kirjoittaa sitä, miksi väistän itseäni? teinkö sittenkin liian ison numeron madon päälle astua vesisateella, ääneen rukoilla rahaa, mammonan edessä puhuin absoluutista, vain hampaat lihaani manasin, mitä pyysin, tiedän sen nyt. mutta enään ei pää käänny vasemmalle, lehteen kirjoita lihasta, pikkuisista merkityksistä linna rakennu, edessä minua vie. saat sie kummastella, kattoa, mutta minä en palaa ja minua enään kutsu, minua ole enään, ellet varjossani tahdo tanssia, ilosta hyppiä ilmaan, pilkkana, en välitä siitä. mutta lehti on käännetty, älä epäile.

Kuin ei olisi dualismi itsessään sanasta jo kakanut itsensä näihin myös kirjaimiin, mitä selittää, näkee "vanhana" niiden olemuksen, niiden varjot, jotka "viekkaina" pyrkivät päämäärään. Mitä vain, ja sillä ilman, kirjoittavat ne kaipaukset, joita emme näe, elävät hämärästä, hengittävät siitä. Mutta miten vain tahtoo, kuolleitahan kävelee vastaan tuon tuostakin, siinä mitään uutta ole, päinvastoin. Ja se odotus vain kirjoittaa nimillä ja ne nimet itsessään ovat odotuksen kirjaimia, turhaan totuutta etsiä sanoista, ellei elä niitä ensin. Ja monien elämyksetkin myös hivelevät korkeintaan kikkelin päätä, mikä on muuttunut, voisi vastata, hyvin vähän. Mutta liikkeellä vaian oltava, merkityksiä luotava, Omassa maailmassa elettävä, kuollut piru parka, huutaa omaa tuhoaan, jopa pyytää sitä. kun on kävellyt askeleen, ei voi kääntyä enään takaisin, jotkut tahtovat jäädä, toiset ne ohittavat, mistä kaikki puhe, on matkalta kuultua, tasoissa mitoitettavaa. vain miten pitkällä, seuraa seinän eteen ja tämä on se, miksi minä kysyin nyt, ennen minun kuolemaa, pikkuista hyttysen ininän loppua, Mutta, Jos heräänkin, en ole enään sama. Ja minä tiedän tämän.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
ZZZZZ Z Z Z Z G A L L E R Y
http://groups.msn.com/zombiegallery


= testi =  3

kyllästyin kivireen vetämiseen -se on mun uusin biisi ja vaiheessa, jooten
kävin taas demissä seuraamssa rakastamieni nuorten tyttösten ajatuksia...siellä oli tämmönen testi jonka laitankin tänne. joo ei ne kaikki ihan pissiskii oo.

Tee testi, ja näe, kuka oikeasti olet :)

Ota paperi ja kynä, ja kirjoita vastauksesi

> 1. Kirjoita jokin vastasukupuolta edustavan nimi
>
> 2. Mikä on suosikkivärisi: punainen, musta, sininen, vihreä, keltainen?
>
> 3. Kirjoita oman nimesi ensimmäinen kirjain.
>
> 4. Missä kuussa olet syntynyt?
>
> 5. Kummasta väristä pidät enemmän, mustasta tai valkoisesta?
>
> 6. Kirjoita jokin sinun kanssasi samaa sukupuolta olevan nimi.
>
> 7. Mikä on onnennumerosi?
>
> 8. Pidätkö enemmän Sydneystä vai Brisbanesta?
>
> 9. Pidätkö enemmän järvestä vai merestä?
>
> 10.Kirjoita yksi toive; realistinen sellainen

Menes alespäin...
<

<

<

<

Vielä, vielä
4

4

8

4

vielä alemmas!

4

4

4

g

vielä pikkasen alemmas!

4

4
4

4

6

4

4

NONNI ! TERVETULOA !

Nyt olet perillä.. Katsos vastaukset, ja näe, tunnetko oikeasti itsesi
> Vastaukset:
>
>
> 1. Olet rakastunut mainitsemaasi henkilöön.
>
>
> 2. Jos valitsit:
> a.. Punainen - olet huomaavainen ja rakastava
> b.. Musta - olet konservatiivinen ja aggressiivinen
> c.. Vihreä - olet mieleltäsi rauhaisa ja muutenkin rento
> d.. Sininen - olet spontaani ja pidät siitä että rakkaasi jakaa auliisti pusuja ja huomiota sinulle
> e.. Keltainen - olet iloinen ja annat käypiä neuvoja niille, jotka ovat apeita
>
>
> 3. Jos nimesi etukirjain on:
> a.. A-K Sinulla on paljon rakkautta jaettavana pitkin koko elämääsi.
> b.. L-R Yrität nauttia elämästäsi täysillä ja rakkauselämäsi alkaa pian kukoistaa.
> c.. S-Z Jaksat auttaa ja lohduttaa muita ja tuleva rakkauselämäsi Näyttää lupaavalta
>
>
> 4. Jos olet syntynyt:
> a.. Tammi - maaliskuussa: Tästä vuodesta tulee hyvä ja tulet rakastumaan täysin yllättäen.
> b.. Huhti - kesäkuussa: elät vahvassa rakkaussuhteessa joka kestää ja jonka muistot ovat ikuisia.
> c.. Heinä - syyskuussa: Vuosi on sinulle huippuvuosi ja tulet kokemaan suuren positiivisen muutoksen elämässäsi.
> d.. Loka-joulukuussa: Rakkauselämäsi ei valitettavasti kukoista, mutta tulet aikanaan löytämään sen oikean.
>
>
> 5.Jos valitsit:
> a.. Musta: Elämäsi saa uuden käänteen, joka loppujen lopuksi on sinulle hyväksi ja josta tulet myös iloitsemaan.
> b.. Valkoinen: Ystäväsi tulee luottamaan sinuun ja omistautumaan sinulle, mutta et ehkä huomaa sitä.
>
>
>
> 6. Ihminen, jonka valitsit on paras ystäväsi.
>
>
>
> 7. Näin monta läheistä ystävää sinulla tulee olemaan elämäsi aikana.
>
>
>
> 8. Jos valitsit:
> a.. Sydney: pidät seikkailusta
> b.. Brisbane: olet varovainen ja rento
>
>
>
> 9. Jos valitsit:
> a.. Järvi: olet lojaali rakkaitasi ja ystäviäsi kohtaan, mutta pidättäytyvä.
> b.. Meri: olet spontaani ja voit auttaa jopa muita yltämään tyytyväisyyteen.
>
>
>
> 10.Tämä toive tulee toteutumaan, jos kopioit tämän sivullesi.

hehe.kopioin tietty sen paprulle ja muutenkin menee loistavasti niiQ aina:D
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/bitbitvision


= tiibetin viiden riitin ohjeet =  3

Katso, että olet riitävän tilavassa paikassa ja lattialla ei ole mitään irtainta tai liikkuvaa mattoa !

1. Seiso käsivarret vaakasuoraan sivuille ojennettuina. Pyöri myötäpäivään. Ennenpyörimistäsi pidä katseesi kiinnitettynä johonkin pisteeseen suoraan edessäsi. Kun alat pyörimään pidä katseesi mahdollisimman pitkään tässä pisteessä. Kun katse on pakko irrottaa pisteestä ruumiin kääntyessä, käännä katseesi mahdollisimman nopeasti samaan pisteeseen päätä kääntämällä. Kiintopiste vähentää huimausta.

2. Makaa selälläsi kädet kylkiä myöten ojennettuina, kämmenet lattiaa vasten, sormet tiukasti yhdessä. Nosta pää lattiasta ja paina leuka rintaasi vasten. Samalla nosta jalkasi polvet suorina suoraan kohti taivasta ja hengitä sisään. Jos pystyt anna jalkojesi nousta vartalosi yläpuolelle, kohti päätä, mutta älä taivuta polvia. Laske sitte hitaasti sekä pääsi että jalkasi, edelleen polvet suorina takaisin lattiaan ja hengitä samalla ulos. Anna lihasten rentoutua, tee sama uudelleen.

3. Heti toisen riitin jälkeen. Seiso polvillasi maassa, vartalo suorana. Kämmenet painat reisilihaksia vasten. Taivuta päätäsi etenpäin ja paina leukasi rintaa vasten. Sitten vie päätäsi taaksepäin niin pitkälle kuin se menee samalla taivuttaen selkääsi kaarelle taaksepäin. Hengitä syvään ulos kun selkäsi kaartuu taaksepäin. Ota reisistäsi tukea samalla kun taivuta selkääsi taaksepäin. Palaa alkuasentoon ja samalla syvään ulos. Tee uudelleen. Voit tehdä myös silmät kiinni.

4. Istu lattialle, jalat harallaan ja suorina, jalkaterät noin 30cm toisistaan
erillään. Ylävartalo pystyasennossa, painat kämmenesi lattiaan pakaroiden viereen. Paina sitten leuka rintaa vasten. Taivuta seuraavaksi pääsi taakse niin pitkälle kuin saat. Samalla nosta vartaloasi ylös käsivarret suorina, niin että polvesi tulevat suoraan kulmaan. Vartalosi on nyt vaakasuorassa linjassa reisien kanssa, ja käsivartesi ja sääresi ovat pystysuorassa. Jännitä tässä asennossa kaikki vartalosi lihakset. Laskeudu lopuksi alkuperäiseen istuvaan asentoon ja rentouta kaikki lihakset. Lepää hetki ja tee uudelleen.

Samalla kun nostat vartaloasi hengitä sisään. Pidätä hengitystäsi lihasten
jännittämisen aikana ollessasi yläasennossa. Laskiessasi vartaloasi hengitä ulos ja puhalla kaikki ilma pois keuhkoistasi. Jatka hengittämistä samassa tahdissa sen ajan kun lepäät ennen seuraavaa suoritusta.

5. Ole aluksi vatsallasi kasvot lattiaa kohti. Tue sitten kämmenet ja varpaat lattiaa vasten. Pidä koko tämän riitin ajan kädet ja jalat suorina ja toisistaan noin 60cm etäisyydellä. Aloita riitti niin, että käsivarret ovat pystysuorassa maata kohti ja taivuta selkäsi taaksepäin kaarelle, selkäsi notkolle. Taivuta päätäsi mahdollisimman paljon taaksepäin. Tämän jälkeen taivuta vartaloasi vastakkaiseen suuntaan taittaen lantiosta taaksepäin ja ylös, kunnes olet väärinpäin olevaa V:tä muistuttavassa asennossa. Samanaikaisesti paina leuka rintaasi vasten. Palaa aloitusasentoon ja tee riitti uudelleen.

Hengitä taas syvään sisään nostaessasi vartaloa ja ulos kun palaat alkuasentoon. Lihaksia tulisi jännittää hetki ylä- ja ala-asennossa.

Hengittämällä syvään saa aikaan parhaimmat tulokset.

Liikeitä tulee toistaa 5-7 kertaa per riitti.
Toistojenmäärä ei tulisi alkajalla olla seitsemään enempää
per riitti.

Niin ja tehokkaammin tehtyjen enemmän toistoja sisältäneen riittien jälkeen kannattaa jäädä selinmakuulle lattialle silmät suljettuna ja rentoutuneena -näin voi päästä ihan ilmaiselle matkalle!!!!

Lähde: Peter Kelder, Viisi tiibetiläistä riittiä.

Kirjassa on lisää tietoa riiteistä ja se on hyvä oikeastaan lukea ennen kuin alat tehdä riittejä.
Mutta jos ja kun kumminkin haluatte näitä liikeitä tehdä, niin koettakaa tehdä ne huolellisesti ja keskityneenä heti alkuunsa:)


= kurja runoni =  2

Onttona kulkeva
on mun sydän murtuva.
Rakkauteni särkyi,
jäi yksin pakkasen.

Toivoni karkaa
sokeana rakkautena.
Hurmoksesta vajosin
luutuneena tyhjyyteen.

Talvi sisään ontuu
ikävänä totuutena.
Mikään ei saa muuttua
enää koskaan entiseen.

Ilkkuen nauravat
reikiäni sydämmessä
ne jotka puhkoivat
sen aidon onnen tunteen
-on mulla kivi sydämenä.


=messinkiä=  4

oon kiillotellut paikkoja
--täällä suorastaan säihkyy.
näppäimistöltäkin voi vaikka syödä suklaapuuronsa.
pitäs mennä kaupunkiin tai jotain, murtomaahiihto on ihan perseestä. eihän noilla helvetin suksilla pysty tuleen mitenkään siististi alamäkiä kun on tottunut hieman pienempiin suksiin -ihan älyttömän pitkät sukset ja suojaklelikin vielä.

en pysty kuuntelemaan pätkääkään enää david bowieta -kai siinäkin joku raja on. oon nukkunut 3 tuntia ja heräsin siihen et on ween kylmä. olin nukahtanut ilman peittoo ja vaatteita. tietysti ikkuna oli auki ja olin aiwan jäässä.
joten kuumansuihkun jälkeen ajattelin kokeilla murtomaa sivakointia ja tuli todettua et se on persestä edelleenkin.

mulla on messinkilevyjä semmosia 30 senttiii kertaa 20 senttisiä jokka hain varastosta -niitä on 10 kpl ja oon kelannut niistä saada aikkaan messinkinupin uusimpaan kävelykeppiini (valkoiseen) semmoen keikarimalli. yhden pöydän onnistuin halkaisemaan työstäessäni vasaralla messinkiä kuperaan muotoon. tosta puolipallosta pitäs saada umpinainen kokopallo tekemällä toinensamalainen vissiin tai jotain. luuri! wee täytyy keskeyttää kaikki. mä joudun meneen ihmisten ilmoille pois täältä sekoomasta::::: : JIPPII!!!
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/zombiegallery


= etsivätoimisto =  2

Mu piti järjestellä hyllytilaa toimistossa ja siellä oli
läjä mappeja joissa oli mun biisejä ja sit muuta tekstiä suomex ja englannix -vittu, 3 tutnia meniku en mustanut läheskään kaikkia vanhempia juttuja ja maha tuli kipeex joten pidin tauon ja söin puuroo.

alun perin mun piti tejdä jotyain muuat juttuu, mitä en muistaa -voihan aahoodee....tossa on joatain firmojen mappeja joihin en varmana koske -varsinkaan tohon missä lukee et "patentteja yms."

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z G A L L E R Y
http://groups.msn.com/zombiegallery


= kivireki =  3

oon tehnyt sika raskasta ja masentavaa
kivireki-biisiäni. tää on uskonnollinen biisi
ja hyvä ettei ihmiset täällä alkanut viilteleen
itteensä. Mä laulan tän silleen kuin joku keskiaikainen pappi -tää on tietty suomex, koska olemme suomessa.
tääs on vituxeen stemmalauluu ja tarvis qvistuksen kans hinkata tätä, muttei tänään -pitää saada toi teksti timmimmäx

pitäs mennä hakeen palleriina tänne
ennen kuin vaivun melankolian pohjattomaan kaivoon.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/zombiegallery