Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2008.

=sädetys=  4

huomenna joutuu lopettamaan nihilistisen ikävän pidon itsekseen ja luopumaan melankoliastaan. On tää aika rankkaa tsekata telkusta dr. philliä.....wittu et jenkit on tyhmiä ihan tosissaan....vitun multimedia.
täytyy avata helistimet ja sopia kaikkia ja projekteja ja pitää hymyillä tuhannella watilla ja flirttailla
-pakkoliikeistäni flirtailu ja naiset on ehdottomasti ykkössijalla:)

välillä pitää olla tosi tylsä ja yksin, et jaksaa sädettää muille ja antaa voimia. en haluais tartuttaa mitään negaatioita muihin ellei siinä oo jokun ideologinjen pointti tms.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/zombiegallery


= maaimantalous kondikseen=  5

parasta mitä vähään aikaan on tapahtunut...ja niin kuin oon kelannutkin aiemmin, on amerikan talouden romahtaminen´
ja sitä myöten muutkin kuprut puhkee.
jenkkejä ei mitenkään pitäs tukee tässä, vaan pitäs boikoitoida jenkkejä enEmpi -tosin oman talouden lamaantuminen on väistämätöntä, mut tervehdyttävää pitemmän päälle. eli kandeis elää säästäväisesti tuhlaamatta sekä alettava hamstraan ja nostettava rahat pois pankista, jotta pankkilaitoksemme romahtaisivat nopeammin.

vituttaa nämä nato-intoilijat ja venäjän aliarvioijat. venäjän magneettisuus on joteskin kovempi ku se on lähempänä.

afrikkaan ja lähi-itään sijoittuva nousubuumi on vasta edessä päin ja pitää katsoo ettei jenkit pääse afrikkaaan pilaan kaikkee. jenkkien sotatoimia ei pitäs juurikaan kenenkään viisaan ja oikeamielisen avustaa. EUssa on se paska juttu et ei oo mitään järkevää sotilaallista strategiaa ja suomen kandeis liitoutua venäjän kanssa enemmin tai myöhemmin -vitut EUsta... ei toimi.
venäjä taas on rikas maa ja naapurimaa....niin ja yhtä demokraattien kuin USA, mutta pelaa avoimemmin:)

venäjällä on se hyvä, että ne ymmärtää kontrolloida multimediaa enempi omassa maassaan
-siitä kandeis ottaa oppia.

mielikuvien myymisellä eläminen voi olla pitemmän päälle
vitun kallista ja aiheuttaa valheellisen korkeasuhdanteen ja hyvinvoinnin ihmisten todellisten tarpeitten kustannuksella.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
HARMAAT
http://groups.msn.com/imuttft67s4b0h1nve547rcon0/_whatsnew.msnw


=simpssonit=  1

nukahdin näemmä meditoinnin jälkeen.
ajattelin hakea telkkurin sittenkin ulkoa takasin sisälle kun sieltä tulee simpsonit.
simpsonit ja south park ovat oikeastaan todellisempia
ohjelmia kuin muu jenkkipaska sun muu tositeeveesaaste joka pilkkoo ajatuksiamme.
jennkien valmiiksi nauretut ja valmiiksi dramatisoidut tosijutut sun muu tee muuta kuin vituta. haluan nauraa.


=maaninen vaiko depressiivinen=  6

tulin juuri lekurista kun oli jotenkin
voimaton olo ja lääkäri määräs sänkyyn nukkuun.
aika helvetin ahdistavaahan se on päivällä nukkua ja koittaa hankkia elantonsa makoilemalla.
mä en tajuu lääkäreitä, sillä mua ainakin stressaa juuri tekemättömät työt joita on vituxeen.....tosin ei ne tekemälläkään lopu.

tätä blogiakaan ei oo jaksanut tehdä. oonkohan bönareissa....taas sanottiin et keskimäärin 8 tuntia nukutaan vuorokaudessa eikä viikossa -jos mä taas makoilen liikaa, mä en oo maaninen, vaan masentunut aika nopeesti.
maanisena taas saan aikaan paljon ja saan paljon ryhmää työllistettyä hetkessä itseni lisäksi.

maanisdepressiivísyyteni ei tunnu enää niin hohdokkaalta "taiteilijan taudilta" kuin aiemmin.
mun on vaikee olla jotenkin siltäväliltä, vaan meen äärimmäisyydestä toiseen, sillä se tuottaa enemmän ideoita ja työkaluja.

tarvis kai opetella rentoutuun jotenkin
ja delegoimaan jotakin juttuja muille enempi.

eiku alko pelottaan kun juuri luin ainamaanisen hämäläisen delanneen -ei mua kuolema pelota silti, vaan se etten pysty olemaan sanojeni takana. pakkomielteinen vissiin oon kans.

ajattelin rentouta ja väsyttää itseni juomalla kaljaa(3 pulloa)
ja olemalla muuteski mahdollisimman sohvaperuna -tosin telkku on ween masentava laite joka vie nopeesti mut apatiaan, mut kokeillaan sitä:)


=paniikki=  6

tulin just himaan keikalta jonká olin jättäny merkkaamatta ja olin unohtaa. mulla oli semmonen olo kuin mua olis viety mestattavax. kun en ollut yhtään varautunut enkä suunitellut mitään saati meditoinut tai muuten helpottanut keskittymistä. No en kuollut vieläkään lavalle.
onhan esiintyminen ihan kivaa sillon ku se on kivaa, ja paniikkihäiriöt kuuluu asiaan. sit ku tilannteeseen ei mitenkään pysty ennakoimaan paniiikki on vielä täydellisempää ja silti siitä saa silti kiksejä -mun täytyy olla idiootti kun nautin ku kärsin
-yleisökin tykkää ku artistilla on vaikeeta.


=avaruuskeskus=  5

On nukkuminenkin ihan kivaa vaihteex. Alkoi eilen jo pipoo kiristään kun "taiteen" nimissä säätää ja tavallaan potkii itteensä valvomaan ja innostumaan.

Onhan tää avaruuskeskus nyt todella innovatiivinen mesta ja olen jopa onnistunut olemaan hajottamatta enempi ja
saanut korjatuksi erilaisia musiikkiin liittyviä laitteita -piuhoista puhumatttakaan. Nämä keltaiset valojalat ja sermit tai kulissit tarvittis vielä semmosta älykangasta joka vaihtaa väriä ja pintaa muuteenkin -roudari/muusikko karva on meitin konsernin pellepeloton oikeestaan meistä ja se kehittelee myös niitä älyvaatteita ja kankaita -niitä on muka olemassa, muttei vaan missään oo kun kaupoista kysyy....ei ees ulkomailla -täytynee matkustaa piakkoin Japaniin katsomaan, jos niillä olisi......harastamaan eräänlaista teollisussvakoilua.

mulla on heebolta saamani punaninen harrikkakypärä -tää on alkuperäinen pottamalli -tää on upee....mietintä myssy:)

Punttisali on pian ja täytyy tankata, et jaksaa kasvattaa tissejä ja pyykkilautamahaa sun sen sellaista.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/zombiegallery

http://www.legioonateatteri


= ruokaa pitäs syödä! =  2

on ollukkin kkoajan kattiala leikkimässä työkalujen kanssa ja sain rakenneltua lespaulista sikaruman, koksa lespaulieja soittaa kilpikonnat ihan hyvin ja siks se on liian hinttimäinen yleensä käteen. mä rakensin ssiiihen hagströmin vanhoista kelamiekiestä sekä humbuggerin swemmosen zydeemin, et sillä voi soittaa kuminauhalöysin kielin ja se kuulostaa reteeltä.

sit siinä on semmonen paikka merkattuna rastilla johon voi ajaa porakoneella niinku harrikalla. sit laitoin siihen modulaattorin ja kammen sekä vaihdoin sillan , tallat jne. maalasin sen maanisen keltaiseksi ja piirtelen siihen seuraavaski mustalla sun muun värisillä tusseilla pillunkuvuvia sun muuta symboliikkaa rumentamaan kitaran irvikuvaa entisestään.

nyt on ihan poikki ja tänä yönä vois vaihteex nukkua kunnolla, et huomenna jaksaaa taas. aini punttisali on huomenna ..sen jälkeen piti saada lisää rahaa ja ajattelin mennä semmoseen eläintarhan näköiseen mestaan viettämään kevätpäivän seisokkia semmosen pitkän puluandkala-tytön kanssa.... sile en oo kyllä kertonu mitään ellei heebo oo kerinnyt varoittaa sitä. mun kauhee ikävä saada naista kokoajan -mul on maaninen kiima.

telling lies laulaa bowie -sellasella wammaisella äänellä jossa on pitkät vokaalit.

alkaa oleen nälkä

http://groups.msn.com/zombiegallery

Barbie Ferry
Barbie Ferry

=MíssVallankumous haastattelee Zombieta=  1

Sain pitkällisten puhelunkeskustelujen jälkeen Zombien kiinni.Zombien numeroa ei saa antaa kenellekkään ilman tämän suostumusta. Kysyin Voisinko haastatella häntä.Lopulta hän päätti suostuvansa haastatteluun puhelimessa.

MissV: Mikä on oikea nimesi?

Zombie: Jouni Korpi

MissV: Koska olet syntynyt
ja mikä on Horoskooppisi?

Zombie:2.7-1975. Rapu-Tiikeri

MissV: Milloin päädyit Muusikoksi?

Zombie: 5-vuotiaani mutsini Krisse opetti

mulle Aaveratsastajan mandoliinilla, mutta vasta nähtyäni 6-7-vuotiaana sedälläni Alice Cooperin levynkannen
Million Dollaer Babe tiesin mikä haluan olla.

MissV: Siis näit levynkannen, kuuntelit kai myös sitä levyä ?

Zombie: No en silloin. Se kansikuva kolahti niin, et mun päässä soi jo sen oletettu musiikki.

MissV: Olet kirjoittanut runoja ja novelleja netissä. Mitä muuta taiteilet?

Zombie: Hiilitöitä ihmisten kasvoista olen tehnyt ihan siksi, että saisin fyrkkaa.
olen jonkun verran näytellyt teaterissa (Tampereen LegioonaTeatteri)sekä omissa musiikkifilkoissa näytellyt ja hieman ohjaillut sekä tehnyt jonmkinlaisia kässäreitä
-niitä keskeneräisiä on helvetisti toistaiseksi.

MissV: Haittaako sinua kun käytän erästä runosi nimeä omana nickkinä. (MissVallankumous)

Zombie: Ei kunhan , et yritä rekistöröidä sitä -asianajani voi silloin ottaa suhun yhteyttä (nauraa)

MissV: Koska ja missä oli eka keikkasi muusikkona ?

Zombie: me soitettiin peruskoulun alasteella opiskellessamme joissakin aikuisten pikkujoulujuhlissa ja myöhemmin nuorisolle kun pääsimme yläasteelle. Eka keikka oli Pirkkalan yläasteella Velttovirtasen juontamana.

MissV: Mikä keikka oli se josta aloitte saamaan rahaa elättääksenne itsenne muusikoina?

Zombie:Meillä oli ensimmäinen oikean ohjelmatoimiston järjestämä keikka tai paremminkin koeesiintyminen Viroilla ja sen jälkeen me alettiin saamaan rahaa kun lähdimme sieltä ohjelmatoimistosta pois mukanamme tulevat managerimme Puppe ja Tammilehdon Sepi. Ohjelmatoimiston järjestämästä ns. koesoittokeikasta saimme sen veran rahaa, että saimme kioskilta ostettua hampurilaiset ja cocacolaa. Virtojen keikalla meille nousi heti kusi päähän kun jengi tykkäs meistä jostain syystä....vaikka ainakin mä pelkäsin ja jännitin ja luulin kuolevani, et hyvä kun kitara pysyi kädessä -silloin sitä jännitti aina keikalla niin sairaasti, et tuli sählättyä eri päihteiden kanssa
-vasta helvetin paljon myöhemmin ku eka bändimme(rockabilly-bändi) oli hajonnut opin pikku hiljaa pakon sanelemana laulamaan ja tekemään omia biisejäni. Myöhemmin tajusin studiossa, et tää kuullostaa ihan paskalta, koska olin liian sekaisin päihteistä. Sen jälkeen heti viiden vuoden kuluttua jouduin tilanteisiin joissa olin lähes selvänä lavalla, ja pystyin poistumaan hengissä silti lavalta pukukoppiin.

MissV:Kerro jotain nykyisestä bändistänne Zombie and Barbie Queen.

Zombie: Sen koostumus ei oo vielä vakio ja en tiedä onko koskaan. Improvisoimme paljon. Tällä hetkellä siinä soittavat Qvistus: - akustinen, taustalaulu sun muita puhaltimii ja sen sellaisia. Reiska: -rummut. Heebo -basso. Minä laulan ja kitaroin ja joskus jotain muitakin helistimiä käytän. Laulamme biisit etupäässä suomeksi, ranskaksi, englanniksi, espanjaksi ja saksaksi. Musiikkimme kuullostaa ehkä joltain punkin ja hardrockin välimaastolta sekoitettuna Nick Gavee, Johny Cashia sekä DepecheModee niin ja tietysti Edith Piaffia, jota muuten fanitan edelleen.

Tällä hetkellä työstämme ekaa julkaisukelpoista BarbieQueen-rockvideota ja levyy -mut teemme sen valmiiksi perfektionisteina varmaan parissa valovuodessa.`

Alamme keväällä keikkailun Tukholmassa.
Suomessa voimme tehdä joitakin satunnaisia keikkoja, muttemme tykkää kovin usein soittaa ravintoloissa kännääville aikuisille, vaan kaatopaikoilla sun muissa paikoissa jossa nuoriso saa kokoontua rauhassa ja josta niitä tai meitä siis ei häädetä heti pois.

MissV: Vielä lopuksi. onko sinulla tyttöystävää tms.?

Zombie: On mul muutama, mut yx niinku se oikeempi. Hän asuu tällä haavaa Senegalissa, joten emme pääse pitkästyttämään toisiamme kovinkaan usein.

~Miss Vallankumous/iltalehti~

Barbie and Zombie
Barbie and Zombie

= heebon mystinen maailma =  5

heebo lähti juuri ja aloimme miettiä missä tapasimme
hieman ylikaksi vuotta sitten ensimmäistä kertaa ja kuinka me oikein päädyimme tähän asemaan -meistä on kehkeytynyt vekjesparin kaltainen hörhö ryhmä joka sai silti poliittisia säväreitä tai juuri sen takia...niin ja tenniskin tuli kuvioihin. Jätkän progeilua mä, en aluks hiffanut, mut nykyään tajuun et heebon lauluääni on niin uniikki etten halua tyrannisoida sitä ja muita harmaita arvojamme yhteisillä bändihommila -me ainoastaan jammamme kunnnioittaen toisiamme -y l e e n s ä.

kolektiivin uusmoralistinen yhteisömme ei ole mikään rikollisjärjestö, vaan holhoamme toisiamme siinä määrin, että kukaan ei yleensä jää jumiin mihinkään paits heve jalometaleihin yms. päätäniksauttaviin asioihin joita meillä on paljon. ja kaikki on meille oikeastaan huumetta sillä kun oikeen loppuun asti ajattelee tajuaa kuinka matkalla olemme ajassamme joka seisoo kuin mummon kaappikello. käsite muotoilee kajarilootaa ruumisarkunmuotoon ja minä kirjoittelen hautakiviin erootisia runoja jotaka kertovat kuinka voi kuolla orgasmiin vaikka on 5-vuotiaasta asti pitänyt helvetin
pitkiä palo puheita lihattomille madonsyömille kallkkiksille jokka eivät osaa päättää väistääkö kuu maata vai aurinkoa vai miksi kehäsidonnaisuus väistää suoran etenenemisen ja jopudumme puhunmaaan paskaa ja valehtelemaan ollaksemme uskottavia.

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
http://groups.msn.com/bitbitvision

heebolla oli jäänyt semmoinen 25 kilon kahvallinen paino joka oli sen mielsestä hopeeta, uraania, platinaa jne.
mä sanoin sille ,et sde vittu obn ihan normi paino eikä siinä oo ku ruosteista rautaa, mut eihän se usko......mä en oikeen ymmärrä miksei se tässä asiassa usko minua harmauitten päälysmiestä, vaan on jääräpäisesti sitä mieltä että se hukkaamani atomipommi, hopeepunnus, uuraanilla kyllästetty oainoksi naamioitu arvoitus on löydettävä ja trivasi mulat mihin mä sen laitoin.huhuuhuh. sanovat muutkin harmaat tai muuten vaan lusmuilijat seurassa jossa heebo sahaa arvokasta juugenkattokruunua rautasahalla pieniin paloihin ja takoo koko hoidosta pieniä harmaitten kunniamerkkejä sormuksia sun muuta mikä on ihan kehittävää.

silti on turha ihmetellä miks sillä ei tuu rahaa "afaääreissään". esim. se 3 tunnissa atomeiksi saatu kattokruunu oli arvioni mukaan 1y700 euron arvoinen vähintäänkin antiikkikaupassa, muttta eihän se sitä mulle myynyt edes kolmella sadalla joka on heebonkaltaiselle
säätäjälle helvetin iso raha jolla saa paljon amerikanunelmaa ja voi ostaa autoon bensaa ja mennä taas reissuun tms.

heebion kanssa kävimme mummollani tekemässä kaklsi sylillistä halkoja 15 minuutissa mutta meile mummo ei tarjonnut kahvia koska tajusi et me olemme kiireisiä. 20 euroo se kumminkin aina antaa teki siellä työtä 1 minuutin taikka 3 päivää. mummot on kivoja ja ei ne oo väärässä vaikka toimme kooivihalkoja, ne olivat vääriä koivuhalkoja joten kövimme hakemassa toisia samanlaisia oikeita koivuhalkoja ja 7 minuutin sijaan olimme tehneet uyli vartin puuhommia sekä vieneet koriste nmännyn joka seisoi
ulkorappusten vieressä ja siinä roikkui lintulautoja -emme kysyneet tästä maahan torpatusta "joulumännystä2 mitään
vaan annoin heebon nostaa sen koska arvasin ety se lentää perseeleen kuralätäkköön puun katketessa -voitte arvat, että se puu todellakin katkes ja heebo sai maata kuralätäkössä minun nostaessa tyviosa pois:)

mulla on tässä heebon antaman laserlaite siinä on punainen vilkkuva ja pyörivä laservalo sekä jolme näppäintä, reikä muuntajalle sekä naaras kierteet ruuvata se telineeseen. jotain sillä mitataan, ehkä puitten kuutioita....heebo sanoi et sillä mitataan metsän eläinten lepopulssia, minä kelasin että sen täytyy liittyä mineraaleihin ja sillä mitataan kultaesiintymiä. minulla on vieläkin kädet verillä heebon yrittäessä ottaa lainaksi minulle 20 ekulla myymäänsä laiteta jossa ei ollut edes jalkaa mukabnaan -eikä se ookkaan mikään hyvä valotykki tässä diskopallohuoneessakaan. pakko kuuklettaa tämä keltainen 35 senttiä korkea laite nimeltä david white...antidrifft...autolaser...manuakl garade setting...laser radiation avoid direct eye exposure....EXEPT FOR DEVIATIONS PURSUANT TO LASER NOTICE...SIT TÄS ON ALUSSA JA LOPUSSA JOTAIN SRAJANUMEROO JA PÄIVÄMÄÄRÄÄ, TÄYTYY GOOGLETTAA JA TARKISTAA SANAKIRJASTA MUUTAMA SANA. MÄ VEIKKAAN, ET TÄSTÄ SAAN 10 KERTAISEN VOITON VÄHINTÄÄN, MUT VOIN OLLA ENEMMÄNKIN OIKEASSA:)

balleeni soitti...yks psykopaatti ja saatnan palvoja soitti ja kysy kuis panee ja tulllanko saunbileisiin, mä sanoin et hirttää pahasti niinku aina ja ollaan tosi vaiheessa ja muutenkin ollaan jo tulossa kunhan kooláa koska sytytetään kirkkojengi lieihin ja lauletaan love, love with you.........sooouuuu pliiiiiiiiiiiiiiis ja sit huuliharppuuuuuuuuuuuu.

elämä on jännä paikka kun ei tiedä onko jokin se vai jokin muu

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤


= punttausta =  3

oon tehtnyt riitejä ku eilen yx tyyppi myrkytti meidät amerikanklaisilla nuottiviivoilla jokka hakataan peilin päällä -ihmetouhua. cd-kotelot ei oo niin hyvii nuottien vetämiseen koska ne mene paskaks ja peilistä näkee ittsensä ja se kiiltää siististi ja näyttää kauniita naamoja ja isoja sieraimia. hyi helvetti ku oli pahaa. en vedä sitä ellen ilmatteex sasa. kaikki mikä maksaa jiohtaa kuulemma sotiin.

nonni enne mä oli kuulemma kauhee narkki nykyään oon
juppi ja cool jätkä joka ei vedä ku kauniissa seurassa joskus viikollopuisin. ja suonensiäistä käyttöö halveksin ja kaikkee joka johtaa huonoon oloon, mul ei
oo ikinä ku ween hyvä olo. paits eilen vitutti ja meinasin mätkiä oparia tyyppiä turpaan ku ne ei ymmärrä et tehdään niinku sovitaan...eikä selitellä siirrellä vastuuta kuin teinitytöt.

aikani kulux "korjailen kelloja joita en juuri koksaan pidäkädesäni -nää onkin lahjoja. mulla on tässä reteen näköinen tag hauer.tää on kahvilautasen kokoinen -noonku mu silmät ...siis tää kellotaulu ja waterresistant tossa luki. sit siinä oli pieniä ruuvveja joita ei saa kuin kunnon kellosepäntyökaluilla aujkki -mullahan on sellaisia:) neljä pikkuruuvia avasin ja laitoin kovaniskunsaaneen viisarin paikoilleen plopos ja se taas pelitti ...kaikki ruuvvit kiinni ja lujaa. sit kokeilin pitääx se vettä ja heitin sen tiskialtaaseen.
-ei pitänyt vettä se paska....johtukohanse siitä etttä multa unohtu toi läpinäkyvä kupolimainen lasi pöydälle ruuvien viereen ja mun viidensada watin siniset häikäisee just silleen ettei sitä huomannu tosta pöydältä.

Ajattelin seuraavax korjat jo valmiiksi rikki menneen tai palaneen neljä jaon valoohjaimen -se on semmonen aika lelu, mut sopii disvopalloiltoihin täällä amazonmiassa -se maksoi 70 senttiä, mutta ajattelin kirppiksellä korjata virheen ja vaihdoin siihen järkevämmäntuntuisen hinnan eli 20 senttiä se vekotin toimi vielä pari viikko sit mut qvistuksen kans korjattiin sitä ja se mäntti otti ikkunasta aukinaiosesta ikkunasta troikan ja onnistui saamaan se härvelin voimavirtaan -sehän vekotin käräöhti ja suli -emme edes saaneet sähköiskua. koteloon pitää vaan laittaa samanlaisia osia joita siellä on ollut mut uudempii. mulla on tuossa lattialla levitettynä työkaluja ja erilaisia pakkeja ja laatikoita jossa on varaosia -eikä mitään "romua" niinku palleriina sano ja meinas heittää mun arvokkaiota osia roskiin -naiset on ihan ok, mut miks niitten pitää huolehtia asioista joista ne ei yummärrä mitään.

mul on jalassa balettitossut jokka sain ruikutetua palleriinalta ja se lupas hankkia semmoset punavalkoraidalliset säärystmit kans tai säärilämmmittäjät...vai mitä ne nnyt on...nyt vois oikeestaan ottaa kitaran kätöseen ja viedä käsitteelle ihmeteltäväksi toi valoohjain kja sit toi poarakoneella soitettava lespauli joka on muuten hyvä mut se on ollut naulattuna Z.HOOVER.RAVES.NETin ulko ovessa parivuotta:)

Qvistuksen pitäs olla täällä pian ku se soitti, et päästään vetään tota raskasta kivirekee. filkalla mä oon pappi ja toi biisi lauletaan aika virsimäisesti tai niinku keskiaikaiset oratoooriot mut sähköö käyttäen.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/zombiegallery