Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2008.

= sormustesti =  4

palleriina soitti mulle ja luulin et se on muun uusin,
täytyy selittää sille tarkoin ei9leiset tapahtumat totuudenmukaisesti, sillä rehellisyys näissä asioissa voi olla erittäin tyhmäää ja minähän olen erittäin tyhmä.
qvistuksen kans ekana hoidetaan jotain trendikästä ja mietoa muotihuumetta, koska ei huvita olla sekaisin
vaan mielummin hieman hippinä jotta selkeesti ymmärrämme toisiamme ja palleriina tajuaa kuinka umpikiva ja rehellinen olen.

ja ymmärtää että rakastan rakastamista ja ennen kaikkea rakastumista .taas uusi tyyttöystäväni on arvossa arvaamattomassa -mikä onkin jännintä tässä. sillä haluan ,
nähdä naisen logiikan pelata tätä kävi miten kävi, mutta se kirja pwerkele kirjoitetaan ja piohjatyö on pohjatyötä ja sen ei kuulukkaan olla kivaa ja helppoa välttämättä -meidän pitää uhrautua taiteen vuoksi, voisin todeta näin kliseen omaisesti.

jokkut tietty arvelevat, että palleriina hermostuisi eikä ymmärtäisikään minua -uskon kuin vuoreen, että palleriina ymmärtää täysin ja mulla on sille ostettuna eräs hieno antiikki sormus joka vihjaa järkiavioliittoon päin -minä teen ihmistestejä, mutta tästä ei kukaan tule ilmoittanmaaan amnestylle -ei qvistuskaan ,vaikka se voikin skorppioonina olla juudas ja puukottaa minua salakavalasti selkään vielä joskus, tiedän, mutta se ei minua huoleta:)
'
oikeestaan kaikki menee juuri niinkuin pitääkin, tiedäån tämän, koksa kaikki muu ei tule kysymykseenkää ja minä olen jääräpää. haluanm nähdä ilmeen kun anna yllättävän ja arvokkaankin antisen kultasormuksen johon olen itse hiotuttanut suunnittelemani hematiitkiven -sellainen hionta vanhassa sinettisormuksessa on aika sururururealistinen. HALOO!

mä rakastan palleriinaa, vaikka olenkin myös rakastunut uuteen rakkauteen, mutta ihmisestä uudessa en tiedä ja se on arvottamatta -palleriina voi ehkä saada päättää. haluanm kuulla häntä, sillä hänen sanasa ovat avain:D

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/zombiegallery

zombbari onkin tautinen huara
zombbari onkin tautinen huara
M A U Z I               RÄPPÄRI
M A U Z I RÄPPÄRI

= KUKKAHATTUTÄDIT HALUAVAT PALJASTAA ITSENSÄ =  3

kaiken maailman RUSITAPAUKSET HUVITTAVAT MUITA MAITA JA MURENTAVAT SUOMEN KYKYÄ OLLA ITSEÄÄN ARVOVALTAISENA JA VAKAVASTI OTETTAVANA MAANA KUN KAIKKI PELLET SAA TONKIA VIRKAVALLAN SALAISIA ASIAKIRJOJA. VALTIO JOLLA EI OO SALAISUUKSIA -YRITYKSITÄ PUHUMATTAKAAN. EI YLEENSÄKKÄÄN OO RAHAA JA TIETOTAITOA TAI MITÄÄN TODELLISTA VALTAA OTETTAVAKSI VAKAVANA UHKANA KENELLEKKÄÄN. JA TURVALLINEN MAA ON MUNATON TAI IMPOTENTTI VÄHINTÄÄN TOIMAAN VAKAVASTI OTETTAVANA ITSENÄISENÄ MAANA.

TÄMÄ MAA EI TODELLAKAAN PÄÄTÄ MAAILMAN HERRUUDESTA JOS KAIKEN MAAILMAN KUKAHATTUTÄDIT SAISIVAT VAPAASTI TOUHOTTAA JA PELATA AVOKORTEIN POKERIA-PITÄÄ OSATA PELATA, SITÄ ON OIKEA POLITIIKKA. EI SE ETTÄ KAIKKI KORTIT NÄYTETÄÄN HETI JA OLLAAN VITUN AVOIMIA.

PERKELE ONNEKS ON RAPPAREITA JA HARMAATATALOUTTA YMS. ANTAMASSA SENTÄÄN JOTAIN SELUSTAA SUOMEN INFRAKSTUURILLE:)


= uusi-tyttöystävä-projekti =  10

palleriina ei vastannut tekstariin millä junalla se oli tulossa hesasta, ja päätin tästä hieman tuohtuneena silti jatkaa "miten isketään naisia"-opuksemme pohjatöitä (palleriína halus antaa siihen opukseen naisnäkökulmaa kommentoimalla mun naisten-iskemis-niksien väliin.)
oli orpo ja hylätty olo, mutta minulla oli vahava intuitio(vai-miten-se-nyt-kirjoitetaan)ja harjoittelin jo naisen pokaamista mäkkärissä erääsen intialaiseen ja bussipysäkillä erääseen japaniasta trendinsä ja musansa imevään amazonialaiseen. ajattelin pokata jonkun nuorennaisen bussista....semmoisen joka olisi kaltaiseni, mut naispuolinen tietty -olin varma etttä onnistun, koska muut vaihtoehdot tuntuivat sietämättömiltä.

Hyppäsin bussiin ja kohti tänne amazoniaan. jätin auton kaupunkiin ku yx kaveri tarjos naurutupakkaa odotelessani
pallerinalta turhaan textaria. soitin kuskin ajamaan kohti amazionian keskustassa sijaisevaa bussipysäkkiä johon laskelmoin jääväni. Bussissa iskin naisen silleen , et menin ekana amazonialaisen nuorison sekaan ja kauneimman irmelin viereen, jolloin katseet kohdistuivat tästä liaan "väsyneen" oloisesta irmelistä minuun ja takanani istuva oleva tumma 17-wee nihilistityttöni alkoi heittään
läppään minun kanssani takapenkiltä minuun päin ojentuneena (oli siinä asennossa koko 30 min bussimatkan) se sanoi ettei usko mihinkään...aika naivia ja söpöö...kiinostui ideastani perustaa meille sopiva uskonto tai kultti...koittaa välttää liialllista telkkuria ja liiallista netin käyttöö -siis isku-zyydemi ei saa raapaista pelkkää pintaa vaan, vaan "naisen on oltava se ainoo oikea ja just kuin mulle luotu".

. tunnustin runoilevani ja olevani muusikko ja muu amazonian nuoriso valisti häntä ja kehuivat minua minkä kerkisivät, niin että minun tarvinut juuri muuta kuin muistaa pyytää sen pimun numero ja minua amazonian keskussa odottava kuskini jouti ajamaan 3 bussipysäkkiä myöhemmäx kun mun úuden tyttöystäväni tarinat veivät ajantajun. lupasin huomenna soittaa miss Jiille ja hyppäsin viimein bussista pois ja kuskini ihmetteli ,että olinko nukahtanut bussiin -onneksi en:)

Huomenna tietty vois kirjoittaa tän tarinan paremmin kuin nyt ja antaa sitten palleriinan kommenoida se niinku ollaan sovittu....tietty realistina ajatellen että palleriinan oletettu huumorintaju tai ammatimainen ote kirjaprojektiimme voisi ehkä muuttua mustasukkaisuudeksi
jälleen, vaikka se sanoi viikko sitten ymmärtävänsä
kuinka hienoo opusta me yhdessä olemme alkaneet kirjoittaa. jännää, vaan kuulla palleriinan ajatuksia tästä uudesta tarinasta kuinka bussimatkalla saa naisen iskettyä. tästä kirjaprojekstista en tietenkään mainunut uudelle "tyttöystävälleni" mitään -olin niin rakastunut ja vieläkin ajatukset ovat siinä aina siinä samassa jota ei saa sanoo naisellle ihan aina:)

naiset tykkää kun on "rehellinen" ja naivi , paits sillon ku naisia on enempi ku yksi säätämässä -tietty ryhmäseksi sun muu on erikseen ja siitä opukseen voiskin tulla loppuun vänkää tarinaa, mut se voikin olla semmonen tragikomedinen loppu -ei sitä ikinä tiedä kuinka käy ja se tekee elämästä elämisen arvoisen..

missasin taas sen miss vallankumouksen haastatelun -qvistus on nähnyt sen ja se on kuulemma tyrmäävän näköinen ja siitä on tänne sen oikee kuvakin.
jonka laitankin tähän -on se joskus ollut täällä se on töissä mun filmiyhtiössä, mutta ei tiedä, et se on mun
-joskus on vaan hyvä olla kertomatta ihan kaikkeee ja näin voi tarkkailla kuinka uutterasti hän tekee duuniaan "firmamme" eteen:D

. ween hienoo kun on kevättä puntissa
ja naistennauratus sun muu sujuu kuin tanssi -ja samalla saan aikaa kirjan jonka avulla rikastun/rakastun.... jo seminaari rahoilla entisestään mahtavammaksi -ja minua ei kukaan pysty pysäyttämään. puksutan eteenpäin kuin jääräpäinen weturi ja valloittan vähintään yhden naisen per päivä näin alkuun. loppu keväästä mun tarvii hankkia uusia luureja ainoastaan uusia tyttöystäviäni varten joita voin iskeä 2-5 kpl päivässä ja illalla pikkasen enempi -ei se niin tarkkaa oo. "hulluna ei pärjää niin hyvin kuin suurudenhulluna."

aamulla kelasin, etten halua mitään sosiaalipaskaa, mut onneksi väkisin sain potkittua itseeni, koksa iltasanoman horoskoopiin uskominen kannatta melko usein -ninku just tänään kävikin. "uskominen kannatta aina" -tää täytyy iskostaa siihen meidän uuteen uskontoon uuden tyttöystäväni kanssa -mmmm papitar. tunen itsenionnelikseksi ja tyhmäksi -kaikki on taas malillaan.

täytyy vaan muistaa minkä näköisiä ne isketyt irmelit on tai voi tulla vaikeuksia taas. onneks luureissa on kamerat ja pitää ottaa kuvia iskemistään naisita....tässä on kumiskin nyt se "vielä iskemätön" ja lupaamani tyrmäävä artistien, ilmiöitten ja muodin haastattelija "miss vallankumous" jolla oon muutamat oharit tehnyt, mutta hän haluaa kuulla minun poliittisia mielipiteitäni joita manageri kielsi jostain syystä olla kertomatta ihan kaikille -ovat kuulemma "natsimaisia" ja aivan liian "fanaattisia oletettuun immagooni (joka on managerin päässä, minun päässäni on aivan erilainen imago/immagot minusta.....oon ajatellut olla sellainen sarajakuvamainen ja fiktiivinen paitsi ehkä silloin kuin työstän opustani:)

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Z O M B I E GALLERY
http://groups.msn.com/zombiegallery

http://www.legioonateatteri.fi

zomqn eka lempi nimi oli musse
zomqn eka lempi nimi oli musse

Don Zombie

Miss Vallankumous
BitBit Vision films


= sosiaaliset velvoitteet =  2

ei millään huvittas mennä haastatteluun, joista
oon jo kolmasti tehnyt oharit. tekis mieli nukkua.....oon ihan puhki. täytyy tässä muutenkin 3 tunnin päästä olla sosiaalinen ku palleriinat sun muut on kaupungilla -mä en välttämättä tykkää näistä viikollopujen pakkohauskoista sosiaalikuvioista.
huvittas olla vaan omissa oloissa, mut kummiskin kun saan potkittua itteni liikenteesseen tiedän tehneeni oikein -ärsyttää olla näin saamaton ja väsynyt.

soitin kumminki kuskille ja sanoin, et 2 tunnin päästä voi tulla hakeen -onnex on keikkataukoo....muuten täs olis ihan piipussa. Kai tästä pitää mennä suihkuun ja vaihtaa vaatteita -mun valkoinen paita on jo ihan kaakaokahveessa.

täytyy kai olla joteski edustava ja laittaa oikeen puhtaat vaatteet -vaatteeilla ihminen viestittää muille kuinka ween siististi sillä menee ja niin pois päin kunnioittaa muita:)

==============================
http://groups.msn.com/zombiegallery

zombie m u s s e
zombie m u s s e


= witun koiranhoitajat =  5

mä wihaan tyhjiä kaljapulloja joita täällä lojui.
mä oon tuhat kertaa sanonut, etten voi sietää yhtään ylimäärästä puloo varsinkaan tyhjää pöydillä saati lattioilla -muutenkin älytön biseenjuonti on älytöntä. sit jumalauta työkalut, kynät jne. pitää laittaa samaan paikkaan kun mistä ne on otettukkin -saatan kun noitten apinoitten jälkiä saa siivota. muutenkin on takki tyhjä kun en kerinnyt nukkuun reissussa kuin 3 tuntii -ja sit saa noitten munapäitten jälkiä siivota.

koira sentään on tallessa ja hengisssä.... ja kissakin tuli juuri ikkunasta kun täällä oli röökattu ja astioita tietenkin käytetty tuhkakuppina josta mä kans vituxeen diggaan.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/zombiegallery

http://www.legioonateatteri.fi


Zombie, eroottinen hieroja  6

Heebo tässä. Olen Zombin kahelia koiraa
hoitamassa ja kirjoittamassa Zombin todellisista aikeista elämänsä suhteen.

Zombi on vakavasti harkinnut lopettaa armottomassa
showbisneksessä kituuttamisen ja alkaa eroottiseksi hierojaksi tai hän kylläkin valehtelee
itselleen, että ryhtyisi ainoastaan hierojaksi.
Mutta mitä Zombia olen seurannut ravintoloissa,
hänellä on tapana iskeä nainen kuin nainen näin talvisaikaan ryhtymällä hieromaan ravintoloissa haluaamaansa.
Ja näin Zombilla on valmiina jo tyytyväinen asiakaskunta.


= itäkeskus =  11

oon lähdössä hesaan duunaan videoo
ja tarkoitus olis olla taas huomisex tampereella.
Oon lupautunut aika moneen bändi-projektiin ja pitää olla tarkkana ettei tuu mitään päällekkäisyyksiä -se olis tosi noloo.

oikeestaan ihan hyvä, että noi minisukset saa olla rauhassa kun eilen meinasin teloo itteni aika pahastikkin volttia yrittäessäni pimeellä -se ei ollut kovin viisas veto.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/zombiegallery


= pimeetä =  6

perkele meinas olla hengenlähtö lähellä.
oli lian pimeetä nähdä hyppyriin tuloa kunnolla ja voltti jäi puolitiehen ja olin taittaa niskani ku rämähdin alas.
taju oli kankaalla jonkun aikaa -ketään muuta ei mäessä ollut enää näin pimeellä. tarvii vetää piuhaa mäkeen ja valoo, että laskee -tunnolla lasketteleminen ei oikeen enää huvita. minisukset saa nököttää rauhassa tän illan.

täytyy vähän funtsia hyppyrin profiilia uusix ja duunata hieman korkeempi lähtölava ja hioa tekniikkaa sekä psyykata mentaalipuolta -vittu pelkääminen on perseestä ja tää tärinä sais lakata jo.


= ween helistimet =  4

olin kaupungilla ja mulla oli yx
haastattattelun tapainen, mut multa
jäi känny himaan.....joten mä kai tein sit oharit taas.
tää helvetin kännykkäkulttuuri on raivostuttavaa nytkin odottelen verikokeen tuloksia jokka ilmoitetaan mulle kännykkään soittamalla (lääkärin yleistarkastus).
vituttaa kytätä koska lekuri soittaa ku vois olla laskettelemassa ulkona jne.