Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2008.
Seuraava

= "lihatiskillä "=  6

tein netissä rikosilmoituksen kadonneesta lompakostani, joku ween "albaani" oli pöllinyt mun lämärin kun olin melki tajukankaalla kuumeessa kaupungilla ja ostaaessamme maailmankuulua mustaamakkaraa(se pitää syödä vastavalmistuneena ja kaupassa myytävätpakkausessa olevat mustamakkarat ovat ihan perseestä.

Syödessämme sitä baarijakkaroissa istuen "lihatiskiltä" josta on hyvä näkymät tarkkailla ohikulkevia naisia ja vislata niille ja silleen vähän niinQ italialaiset kadunkasvatit tuppaavat tekemään.....ja naiset ovat siinä vähän samanlaiselssa arvostelussa kuin idolssissa, mutta emme juurikaan kiinnittäneet lauluääneen huomiota, vaan etupäässä peppuihin, sääriin, kävelytyyliin ja sit vasta rintoihin (jenkit on semmosia äitin pikku tissin-imijöitä ja niillä ei oo ees oikeita pornolehtiä vaan just jotain paskoja tissilehtiä -tyhmää kansaa etupäässä:)

Tottakai kokonaisvaikutelma on tärkeintä meidän omassa "levyraadissamme" ja näitä raateja pidetään pikkuhiljaa enemmän näin kevään saapuessa vauhdilla ja vaatteitten keventyessä.

siinä multa jäi epähuomiossa lämäri minutix pöydälle kun se oli hävinnyt. onnex siellä ei ollu ku bussikortti ja muutama satanen, muttei mitään kultaa sun sellaista korvaamatonta , ne mulla oli tietty toisessa lämärissä muitten "asiakirjojen sun sellaisen" joukossa.

niin tampereen kauppahalli on oikeestaan aika pariisia
ja siellä oon huomannut, että siellä viihtyvät naiset ovat tavallista itsetietoisempia ja se kaunistaa:)

####################################
http://groups.msn.com/zombiegallery

http://www.legioonateatteri.fi


= minisukset =  6

oon toipunut vatsaflunssasta eikä enää ollut kuumettakaan.

naapurin lapset olivat tehneet minun neuvomani mukaisen hyppyrin ja jäädyttäneet sen niinkuin yhdessä olimme muuta mäkeäkin jäädyttäneent viikkoa aiemmin -rataakin oli onneksi jäädytetty lisää ja kehuin lapsosia siitä.ja lapset kerääntyivät yleisöksi kun "setä" tekee temppuja minareilla. eka hyppy jonka oli tarkoitus olla ilmassa yhden kerran myötäpäivään pyörähtäminen jäi vajariksi ja puolikkaan kiekan tehtyäni laskeuduin siisitisti takaperin liukuen, josta selvisin kuin ihmeenkaupalla pystyssä ja tuli jotenkin onnellinen olo:)-se tuntui mahtavalta ja oli varmasti siistinäköistäkin....se oli oikeestaan siistimpää kuin kokokierroksen tekeminen ja laskeutuminen
sukset menosuuntaan.jos rata ei olisi ollut jäädytetty ja riittävän ja tasainen takaperin liukuminen alas tulossa olis ollut lähes mahdotonta (ainiin....mun uskonnossani mahdoton sana on epäuskonilmaus ja kielletty.....poikkeus vahvistakoon säännön)
se toinen hyppy meni sillain kuin olin suunnitellukkin kiekan jälkeen sukset menosuuntaan...alastulleessa teen yleensä vielä kaiken kruunuksi kolmoispiruletin ja siinä pitää olla tarkkana ettei rata lopu kesken ja päädy vaikka naapurin auton konepellille, niiinku kerran kävi ja meni taju.

kolmannella kerralla kokeilin taas puolipyörähdystä ja alastuloa takaperin liukuen, mutta tossujen silikonikiinnityspetti heti alastulon jälkeen ja mukkasin näyttävästi suoraan selälleni aivan väärä oppisesti -mun olis pitänyt olla pallomainen ja kaatua kerien, mutta muutamassa nanosekunnissa palloksi muuttuminen ei toiminut kun en osannut odottaa silikonien pettämistä.

liimasin himmeenläpinäkyvällä saumaussilikonilla minarini ja ne on vasta huomiseksi kuivat ja valmiit.Silikonia kuluu yhtenään ja sitä pitäs ostaa varastoon enemmänkin.

naapurin lapsia varoittelin etteivät kokeile näitä temppuja (niillä ei onneksi oo minareita joita onkin ween vaikee saada mistään)ilman kypärää ja muita suojuksia mitä mulla tietenkään ei ollut. on mulla ne suojaukset täällä polvisuojukset, olkapääsuojukset jne. mutta jos alan käyttämään jotain pottaa päässäni, se on merkki siitä etten ole varma ja epäilen kykyjäni. epäuskossa lasketteleminen kun on perseestä. mut naapurien pennuille en tietenkään näin sanonut, vaan kerroin olevani sirkuskoulutuksen saanut surmanlaskija.

ja nämä pennut laskettelivat rattikelkoilla, pulkilla mäkeä....ei niillä ollut kellään suksia.
ja pennut käyttävät sitä hyppyriä pulkalla laskiessaan
-mahtaa siinä tulla niitten peput kipeix:) -on mullakin vähän vasen kylki muutamalla mustelmalla, mut se kuuluu asiaan.

minareillalaskettelu on mun oma luxusharrastus ja onnex naapurin pennuilla ei oo minareita tai vaikka olisiskin , niissä olisi alkuperäinen remmikiinnitys ja nehän irtoo kokoajan ja niillä ei kerkiä telooon itteensä.kun saa sählätä niiten kiinnitysten kans:)

heebo tuli käymään ja se katseli vuoronperään mun minareita ja sitten ovelta näkyvää jyrkkää mäkeä hyppyreineen ja sanoi, että ilman kypärää se ei menis minareilla mäkeen....alle 80 senttiset sukset vaativat jonnin verran tasapainon hallintaa ihan loivassakin mäessä
aikuiselta laskijalta.
heebo pitää mua kahelina eikä ymmärrä mun ajatusta siitä, että jos käyttäisin kypärään se olisi
merkki epäuskosta ja silloin kaatuisin yhtenään.

tosin kun huomenna harjoittelen vuoden ensimmäisiä kertoja voltteja etu ja takaperin on mulla kypärä päässä ainakin alussa, mutta eihän kypäräkään niskaa tue joka siinä on vaarassa taittua -joten kypäränkäyttöäkin rajoitan ja oon varma että suoriudun...onnex lunta on satanut ja iltapakkasella jäädytän voltteja varten jyrkemmän hyppyrin ja alastuloon kasaan paljon pehmeää lunta jos satun mukkaamaan -silloin pää pitää vetää kilpikonnamaisesti sisään leukarintaan ja hartioita kohottaen ennen kuin muodostaa itsestään pyörivän pallon.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
HALPAA JA TAKUUHYVÄÄ TEATTERIA (lippujen hinnat 4-8 euron tietämillä opiskelija alennukset jne.)
http://www.legioonateatteri.fi

Z O M B I E G A L L E R Y
http://groups.msn.com/zombiegallery


= musta kissa =  3

aah...kuume alkaa taas kohota ja syömäni siskonmakkarasoppakin tuli ylös ja alas vessan pyttyyn
-suihkussa on saanu käydä taajaan ja samoin on saanut vaihtaa lakanoita. teetä saa juoda litrakaupalla.
hyvä et tuli ajettua ihmiset pois täältä, sillä ei tätä vatsaflunssaa vai-mikä-tää-nyt-olikaan kehenkään kannata tartuttaa. ipuprofeenit loppu, mut ei se mitään...kuume kun pehmittää aiwoja ja lihaksia just sopivasti et en tarvi mitään kemikaaleja.

laitoin luurit pois päältä, sillä haluun olla yksin kipeenä pimeässä kuin kissa...semmonen musta kotikissa -niinku mun 10 vuotias pappa dimitri...musta kissa siis:)

toi yx mäntti telkussa väittää , että pleikkareissa jyppi pudottais muka tapparan:P TUSKIN!!!

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/zombiegallery

http://www.legioonateatteri.fi


= kuumotusta =  10

heräsin vuoteessa joka oli kuin kylpyamme.
Olin yöllä hikoillut ja on kuumetta ja saa ravata vessassa kokoajan. täyty pistää ittensä karanteeniin ja häätää muut pois täältä, etten tartuta ketään. lääkäri varmisti sen minkä olin jo tiennytkin, et vatsaflussaa
tää on:P Minisukset nököttää orvon näköisenä ovenpielessä piti opettaa palleriinalle ja muille minareilla laskettelua ja temppuja, mut nyt saa hikoilla tän pöpön pois -onnex mulla on yli 40 kuumetta ja taju meinaa lähtee, mut ainakin sillon hikoilee taudin nopeeemin pois.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

http://www.legioonateatteri.fi

http://groups.msn.com/bitbitvision


ZOMBIN PRO-KAMAT  2

Pitkään sain mankua, että pääsin kirjoittamaan tänne blogiin Zombin itsensä ollessa estyneenä.

Tässä on parhaillaan Zombien koneelta soivaa Uriah Heeppia
http://www.youtube.com/watch?v=Dfg4s6ztk8o

Tänne on ladattu mp3 tiedostoina vaivaiset 3755 kpl musiikkia video ynnä muun sellaisten tiedostojen lisäksi.
Niitä muita musiikki- ja video tiedostoja on sen verran, että tyhjää levytilaa tässä moneen kertaan laajennetussa versiossa (a,b,c,d ja e)on huikeat 13 prosenttia.
tämä on alunperin ollut HP:n PC, mutta vaikea tätä on enää nimetä. Jos joku ohjelma kysyy mikä kokoonpano tämä on, voi olla ylivoimaisen vaikeata selittää sitä siinä tilanteessa -tai muutenkaan:)
Ei mikään ihme, että tämä kone on aina korjattavana, niin kuin tuo toinen tuossa jaloissani pyörivä (pyörien päällä) myös -sillä pääsee netissä joka paikkaan ja se toimii hyvin, mutta tietokoneena sillä ei voi Zombin mukaan tehdä mitään "isompaa projektia". Tällä helvetin työkoneella ei pääse kirjautumaan net- ja com- loppuisiin paikkoihin joten en kuule en näe uTuben musiikkia ja videoita saati pelaa mitään pelejä:)

Tämä onkin "työkoneena toimiva" ja tuo lattialla lojuva odottaa tämän kanssa Elisalta "jakomodeemia". tämän Screenin vieressä on toinen samanlainen Philipsin littana Screeni odottamassa varmaan sitä jakomodeemia myös. Sitten tuossa lattialla on puoliavoin teräksinen roskakori josta pilkistää joku läppärin tapainen. Se ei näytä kovinkaan ehjältä, vaan on mitä ilmeisemmin "käytetty loppuun" -sen on ilmeisesti ollut zombin vaativassa pro-käytössä.

~~Qvistus

HulluudenLuovaSatama (novelleja ja sensellaisia)
http://groups.msn.com/hulluudenluovasatama


= hopeelusikka vs. kultalusikka =  11

tulin juuri palleerinan kanssa syömästä kaupungilta.
mutta mua ei huivittanut jäädä viettämään seuraelämää kuumeen kohotessa lähemmäksi 40 astetta ja mulla alko pimeneen. palleriina ei uskonut et multa lähti sen takia taju kun se oli niin tajuttoman söpöliini.vaan änkes suuhuni kuumemittarin -kuulux kuumemittarin muka olla suussa????!!

sit ´muukin seurue oli sitä mieltä ettei mun korvasärky ja päänsärky johtunut ravintolan ruoasta, joten en haastanut niitä rosikseen asianajani avustuksella.

palleriina kysy miks mun pitää aina haastaa ihmisiä asianajajani välityksellä rosikseen. se katsoi mua kun mielipuolta kun kerroin saavani vituxeen rahaa näin toimiessani. palleriina on syntynyt kultalusikka suussa ja mulla on vian hopeinen syntymälusikka, ja sen on vaikee ymmärtää kuinka nousukkkaan on oltava röyhkeämpi kuin hyvätapaisen eliitin hovitapoineen ja wokkipannuineen...mun hopeelusikka on semmonen jossa on kalastajapojan kuva onkineen ja tietty siinä on kala saaliina:). mä näytin sitä palleriinalle ja se sano, et mä oon ihmeellinen. Mä taisin punastua kohteliaisuudesta.

minisuksiin oon silikonilla kiinnittänyt mustat lenkkarit (suksetkin ovat mustat, mut niihin tulee viellä joitakin keltaisia vauhtiraitoja). lupasin opettaa palleriinaa pyörähtelenmään minareilla ja tekemään niillä mäessä piruletteja yms. heti huomenna kun silikonikin on kuivannut ja pakkastakin on luvattu.

¤¤¤¤¤¤ZZZ¤¤¤¤¤¤¤¤ZZZ¤¤¤¤¤¤¤¤¤ZZZ¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/zombiegallery


Seuraava