Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2009.
Seuraava

Stadin reissu osa 2  9

Noniin.. Onneksi olen ehtinyt jo unohtaa pahimmat mokamme joten loppu ei ehkä järkytä niin kovasti:D

Eli olemme päässeet taksilla nyt Herra B:n asunnolle. Olemme tuhdissa humalassa ja oudossa paikassa jo toistamiseen saman "illan"aikana. Ottakaamme siis huomioon että kello on nyt jo yli kuusi sunnuntai aamuna:D Ja siis liikenteeseen ja humalaan olemme päässeet noin klo 21 lauantai-iltana.

Minulla kävi ihan hyvä tuuri että onnistuin nappaamaan sen rikkaan miehen, tosin varatus sellaisen:DDD Hän kertoi, että he vain asuvat naisen kanss ayhdessä kun tällä on opinnot kesken eikä hän voi heittää naista pihalle kun ei opiskelijalla ole mitään tuloja:D Hieno mies, hieno tarina! Mutta loppupeleissä siis voitin ja panin rikasta miestä:DD ruoskikaamme minua yhdessä siitä hyvästä.

No mutta ystävälläni ei ollut niin hyvä tuuri. Hän joutui tyytymään nukkua sen kummajaisen vieressä. Asunnon haltija siis. Ystävättäreni käytti hänestä osuvasti sanaa kala. Kala oli kummallinen ja olin tehnyt kalalle selväksi jo että en pidä hänestä:D Tarina kertoo että Kala ei osannut suudella saati mitään muuta. Kala vain oli hellästi liikuttanut avonaisia huuliaan toisia vasten. Tästä nimitys kala.. Vähän kuin hamuillut ilman mitään intohimoa tai määränpäätä:D ystäväni kertoi sitten aamulla myös että oli jossain kohtaa herännyt siihen kun häntä "tökittiin" :D ystäväni ei ikinä saanut selville pantiinko häntä vai mitän, mutta tähän hän oli herännyt. Aamulla äkkiä taksi kamppiin.. Rikas mies pyysi muuten numeroni, haha!!!

No pääsimme keskustaan, molemmilla oli meikit pitkin poskia ja tukka sanotaanko huonosti, ystävälläni oli päällä mini paljettimekko ja korkokengät, ja minulla taasen korkokengät ja kukkamekko, ja stay uppini olivat hieman saaneet osumaa illan/yön aikana:D olimme huvittava näky, tärisimme niin ettemme pääseet kunnolla kävelemään, ja suoraan stadin kebabiin:D siellä sitten tilasimme ruokaa ja söimme. Tämän jälkeen kävimme sitten tyhjentämässä vuoronperään vessassa, minä selvisin siitä suht kunnialla jos ei lasketa jotain tiputtamiani tavaroita matkalla :DD mutta ystäväni jonka huono tuuri jatkui jälleen:DD haha.. Noh. Minä iis kävin ensin vessassa ja pistin merkille että lattia oli vedenpaisumuksen vallassa:D Noh. Eipä siinä mitään kävin sii skokoamassa itseni vessassa ja tärisin ja palelsi ja oli hiki ja muuta hauskaa. Ystäväni meni perässäni ja aloin ihmettelmään hetken kuluttua mahtaako hän olla hengissä enää:DD Menee noin 10-15minuuttia kun hän saapuu sieltä täristen ja nauraen hysteerisesti. :D Minun ei tarvinut kuin katsoa häntä kerran ja nauroin itsekkin vaikken vielä tietänyt itse tarinaa, jälleen tapamme mukaan kerasimme paheksuvia ja kummaksuvia katseita.

Ystäväni oli siis mennyt vessaan ja ensin päästänyt pahan olon ulos, ja istahtanut kokoamaan itseäni niinkuin minä, sitten hän oli kaatunut sinne lattialle, joka siis lainehti vedestä ja paperimössöstä, ja joutunut hetken kokoamaan itseään. Noh, tästä kun hän jälleen oli itsensä saanut koottua hän oli sammunut siihen pöntölle ja herännyt kun oli kopsahtanut pää lattiaan:D:D Poistuimme vähin äänin nauraen hysteerisesti ja meikit edelleen naamalla ja täristen ja palellen.

Jos joku tietää tunteen kun on reilu 10cm jalan alla ja tärisee niin ettei voi edes istua? noh, me kävelimme sitten kamppiin siitä :D Pääsimme juuri ja juuri sinne ovelle asti ja vuorotellen sitten kävelimme lasiovea kohti ja takaisin, tullaksemme siihen tulokseen että siinä ei ole ovea tai sitten se ei aukea:D:D:D Jälleen huvittuneita katseita.

Pääsemme melkein toiselle ovelle asti kun joku vanha kunnon juoppo huutaa että "varo ette MINHUSI jäädy" :D tässä siis uusi nimitys naisen sukupuolielimelle näemmä:DD sitten tärisemme nauramme edelleen hysteerisesti ja pääsemme sisälle asti. Seuraava bussi tulisi puolen tunnin kuluttua.

Nyt taas voisimme muistaa että olemme olleen matkalla noin 17tuntia ottaen vain muutaman tunnin välikuoleman Kalalla, eli herra B:llä :DD Ja olimme pahasti humalassa edelleen:DD

Pääsemme vihdoin klaukkalan bussiin ja huokaisemme helpotuksesta. Sitten bussi pysähtyy liikenne valoihin ja saan loistavan itkunauruhepulin kun vieressäni lukee isolla näyteikkunassa "10 käskyä" :D:D

Nyt vain koska en todella kykene antamaan teille tarkempia ja niitä parhaita ykstyiskohtia kerron ettei ystäväni ikinä päässyt tuomaan minua takaisin kotiin koska olimme vielä niin humalassa niin hän ajoi minut riihimäelle josta tulin tampereelle täristen ja kooten itseäni, jotta voin olla taas hieno ja kunnollinen äiti:DDD

Krapula siis kesti odotetun kauan ja koska ette saaneet kuulla edes niitä parhaita paloja, voin olla tyytyväinen jaettuani nämä kultaiset muistot kanssanne! muisk.

Lupaan tästä eteenpäin kertoa teille seikkailuistani arjen ja yksinhuoltajaäidin roolin ulkopuolella:DD

Ehkäpä vielä tänään innostunun kertomaan teille jotain lyhyitä koottuja paloja vuosien varrelta? :DDD


Hahhahhaa  4

No niin. Nyt krapulani on kaikonnut ja pahimmat muistikuvat tasoittuneet, joten voin kertoa hieman Helsingin matkastani!

Ihan ensimmäisenä. Ystävättäreni asuntoa siivosimme varmaan 10 tuntia. Ei sillä, meneehän se hauskanpito viikonloppu siinä viiniä juoden siivotessa. Emme ikinä saaneet sitä loppuun asti. Ystävättäreni ei siis mikään kotitalous ihminen, ja sitten kun tälläinen nainen kaikkien neuroosiensa kanssa menee sotkuiseen asuntoon, huh:D Laitoin ystäväni siivoamaan kunnolla itseäni suinkaan unohtamatta.

Hei mutta en laisinkaan muista olenko puhunut pakkomielteistäni!

Eikö olisi hauska tehdä tähän väliin taas hyvin pienimuotoinen lista kummallisuuksistani!

-Pyyhin jalkalistat
-Pesen seinät
-Pesen ovet
-Minun on vaikea nukkua jos lakanat on ryppyiset. Lakanoiden pitää olla muuten suorat (ja valkoiset) mutta niissä pitää olla selkeät laskoksiksikohan niitä kutsutaan mitkä tulevat kun lakana silitetaan ja viikataan
-Kuppien pitää olla tietyssä asennossa kaapissa
-Viinilasit ovat oikeassa järjestyksessä aina (siinä ei ole mitään logiikkaa sille ne ovat sekaisin ja tietyillä paikoillaan vain)
-En tykkää tiskata keltaisella tai vihreällä tiskiaineella
-Pesen lattiat useimmiten käsin

Hyvä on, en järkytä teitä enempää vielä, sillä onhan vielä käsiteltävänä aihe helsingin matkani!

Eli saavuin helsinkiin perjantai iltana, ja lauantai-iltana sitten viimein pääsimme liikenteeseen saatuamme siivottua asunnon edes nukkumis kelpoiseksi. Tähän mennessä olin juonut pullon fresitaa. Saamme kyydin, no, kuskimme oli hullu! Hän oli nainen joka kertoi käyvänsä terapiassa:D Ajoi ylinopeutta, ei nähnyt mitään, ja kun kävelijöille oli vihreät hän vain karjui että "En saatana varmasti väistä jääkää alle sitten"

*nauraa kippurassa* Kokoan itseäni välillä....

Noh. Pääsemme sitten keskustaan hurjan automatkamme jälkeen. Kävelemme siellä tietämättä tuon taivaallista helsingin yöelämästä. Ja eksymme kaupungin pahimpaan teinihelvettiin. Siellä ihmisille oli naamareita (niitä mitä vappuisin käytetään :D:D:D)ja viitat selässä. Keskustelimme mm spidermanin kanssa!

Tarkoitus oli vaihtaa paikkaa, mutta oli niin kylmä ettemme halunneet mennä pihalle joten joimme äkkiä itsemme niin humalaan ettemme tajua missä olemme. Minulla oli kukkamekko enkä todella oikein sulautunut ympärintööni:D Saimme oivat humalan haettua ja jouduimme jatkoille:D Siellä on kolme erikoisempaakin erikoista miestä. Yksi niistä oli outo joka ei puhunut mitään ja jos puhua hän sanoi että on kiukkuinen. Hän olkoon vaikka Herra A. Sitten oli mies jolla oli pelottava virne naamalla koko ajan, hän muummuassa kiskoi meitä, nosteli, töni jen, herra B:mme :D:D Hahha... en pysty tähän *hengittää syvään* Noh, sitten oli porukan asiallisin mies. Hyvä käytöksinen ja ihan ok näköinen, kaikinpuolin miellyttävä, mutta sitten selvisi että hän oli varattu! :D Kyllä. Noh. Nosteltuamme laukuistamme viinamme huulille, jotta selviämme jatkoista kunnialla asunnon omistaja nousi sängystä ha sanoi että kaikki lähtee menemään nyt:D Kello oli siis kuusi aamulla.

Kyllä, vika oli minun:D Olin luvannu tnukkua hänen vieressää, mutta todella varteenotettavin vaihtoehto oli tämä varattu mies, ja kyllä ruoskin itseäni siitä hyvästä:D. No en siis mennyt Herra A:n viereen nukkumaan tuloksella jouduimme kaikki pihalle asunnosta kuudelta aamulla.

Noh. Sitten jouduimme Herra B:n asunnolle, sillä olihan C:llä avopuoliso kotona, jottemme voineet sinne mennä:D Voi ei.. en kykene :D:D

Jatkan aamulla!!


Stadiin, hiphei.  7

Tänään siis suuntana pääkaupunkiseutu, tarkemmin sanoen ensin klaukkalaan ja huomenna tutustumaan sitten helsingin keskustan yöelämään.

On omituista ajatella huomata, ettei ole ikinä ennen käynyt helsingin yöelämässä. Mitä kaikkea muuta olenkaan unohtanut kokea! Loistavaa varsinkin nyt kun ei ole rahaa juuri yhtään, täytyy siis hiipiä säästöpossulle (johon on kertynyt 350euroa!) ja kysyä possulta josko saisin hieman karkkirahaa.

Hyvä on, meyönnetään. Ei minulla ole edes possua, saatanan köyhä paska. En voi säästää kolikoita, sillä possuni sijaitsee kirjanvälissä, sinne on hyvä tunkea seteleitä. Kertyy enemmän rahaa kun joutuu kaikki kolikot käyttämään ja tyytyä seteleihin.. Ja kohta onkin sitten säästöt taas huvenneet. En osaa säästää, kerran kun jotain saan sivuun laitettua niin se on käytetty hyvin pian sillä sitten tuhlaan muut rahani, koska tiedän että voin rauhassa tuhlata kun säästöt voi sitten käyttää :D

Eli elän yli varojeni. Hienoa. Olen sisäistänyt asian ja ensimmäinen askel on otettu. Myönsin ongelman. Pelottavaa ajatella mitäs sitten 3vuoden kuluttua? Osaanko elää yhtään säästeliäämmin? Vai onko periaate silloinkin sama: Kun rahaa tulee, rahat tuhlataan ja kun ne on tuhlattu, ei ole enää rahaa. Ja sitten keksitään jostain rahaa... Toivottavasti osaan vielä jonain päivänä käyttää rahaa tasaisesti, siinä tavoitetta kerrakseen!

Ja nyt kun aloin miettimään, että mitä en ole kokenut mihin voisin säästää.

1. En ole ikinä ollut ulkomailla (siis kunnon ulkomailla, viroa ja ruotsia ei lasketa), sinne siis!

2.Haluaisin käydä jossain ulkomaassa, sinne siis!

3. En ole ikinä käynyt esimerkiksi englannissa, espanjassa, kroatiassa, italiassa, ranskassa, hollannissa, tanskassa, portugalissa enkä NORJASSA! Sinne siis... Onko halukkaita kustantamaan matkani, vai joudunko todella opetella säästämään oikeasti?

Joudun minä. Mutta toisaalta, tiedän etten osaa käyttää rahaa, vaikka maksan aina laskut ennemmin tai myöhemmin ja ruokaa on aina kaapissa, niin en osaa käyttää rahaa niin että joskus saisin säästettyä kunnolla. Ja ne mitä säästöön saan joudun laittamaan laskuihin, kun olen vinguttanut tilini tyhjäksi.

Ikävää. Mutta olen hieno nainen ja asetan itselleni tavoitteen! 5 vuoden kuluessa olen käynyt ulkomailla ja yksikään lasku ei ole rästissä!

Kiitos hei!

Täältä tullaan Helsinki!


Namss  4

Kukaan ei ole kehumassa ruokaani joten minun täytyy kehua itse itseäni. Poika on taas kuumeessa joten on kotipäivä, en tosin ollut suunnitellut sitä, joten en ollut miettinyt mitään täksi päivää.

Joten keitin riisiä. Sitten paistinpannulle paketti kanasuikaleita, puolikas paprika, anasta puoli purkkia ja ihan vähän kinkkusuinkaleita, sitten perään purkki ruokakermaa, voisiko oll ahelpompaa ja nopeampaa, ja ah, sopii minun makuun...

Nyt kun vielä malttaisi olla ahmimatta kaikkia kerralla.

En tiedä saisinko edes tunnustaa tätä, mutta tänään hain toista työpaikkaa... En suunnitellut ottavani lopputiliä, mutta nyt tänään sitten impulsiivisena ihmisena soitin yhdestä paikasta ja perjantaina haastatteluun. Hitto kun tulee omantunnon tuskia, työpaikallani on niin upea ryhmähenki, että siitä ei tulisi mieleenkään luopua. Nyt sitten päädyin tuohon.

Pitäkää peukkuja etten saa uutta paikkaa!


Seuraava