Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2007.

Hiusongelma...  1

Mieltäni on jo kauan vaivannut eräs dilemma...Mitä tehdä hiuksilleni. Nimittäin pituuden suhteen...Leikatako jälleen lyhyeksi, vai kasvattaa pitkiksi...Ei vaan osaa päättää. Lyhyissä hiuksissa olisi se hyvä puoli, että pääsisi eroon noista huonokuntoisista osista kokonaan...Pitkät taas on tutut ja turvalliset...Ei osaa päättää ei...


Joulutunnelmaa  1

Olen tänään tehnyt yllättävän paljon jouluisia asioita ollakseni minä. :D Päivällä vein kolme säkillistä tavaraa sinne eläinten joulupataan (siitä tuli muuten todella hyvä mieli :) ja siitä sitten suuntasin porukoiden luokse leipomaan pipareita ja joulutorttuja. :) Luumuhillosta en tykkää ollenkaan, joten torttuihin tuli täytteiksi omena- ja vattuhilloa...Nams! :P Pipareista tuli myöskin aikamoisen Type O Negative-henkisiä, eikä todellakaan perinteisiä. :D Malliltaan lepakkoja, kissoja, noita-akkoja, haamuja, kuunsirppejä, tähtiä, pentagrammi-pipareita...Vihreällä sokerikuorrutteella. :) Tuli hyviä ja hienoja. :) En olekaan aikoihin leiponut, johtuen kai siitä että täällä ei niin hirmusti jaksa kokkailla, kun keittiö on niin pieni...Mutta se oli kyllä hauskempaa kuin muistinkaan. :)

Yulekin on kohta, alkaa olla ruoatkin jo sitä varten hankittu. :)


Eläinten joulupata! vol 2  1

Päätinpä vielä lisäillä tuon kisujen vanhan kuljetusboksin eläinten joulupadalle vietäväksi. On siellä parempaa käyttöä sille kuin täällä. Tytöt on takuulla onnessaan päästessään siitä eroon, se oli suuuuuri inhon aihe. :) Sain tuossa jopa inspiraation hiiman siivoilla, kun muutenkin tongin kamoja...Onkohan musta tulossa jonkin sortin kodin hengetär...Iiiks... :D No tuskinpa, edelleen kyllä nautin enemmän sotkemisesta kuin siivoamisesta. :D


Eläinten joulupata!  1

Lastasin äsken kaksi muovikassillista tavaraa eläinten joulupataa varten. Vaatteita Kulkukollin Kirpputorille, lämmikkeitä ja pehmukkeita asumuksiin, sekä ruokaa ja leluja eläimille. Täytyy huomenna käydä kiikuttamassa nuo tuonne Itäkeskuksen joulupataan. Olen joskus pari vuotta sitten ollut siellä joulupatakerääjänä itsekin. :) Silloin HESY:läisillä oli vielä univormuina koira- ja kissapuvut. Olin aika håt siinä valko-ruskeassa koirapuvussa, oli korvat ja häntä ja kaikki. ;) Se vaan ei lämmittänyt juurikaan, ja sen viisituntisen jälkeen olin umpijäässä. :D Mutta mieli oli parempi, kun oli saanut autettua. :)

Muistakaa pääkaupunkiseudun ihmiset HESY:n eläinten joulupata! Itäkeskuksen Tallinnanaukiolla ja Lasipalatsilla aina aatonaattoon saakka! Ihmisille on näin joulunalla kymmeniä keräyksiä, joten jokaiselta varmasti liikenee muutama roponen kodittomille eläimillekin.


Kissamaista menoa!  1

Lapseni palailivat tänään kotiin, ja olen onnesta ymmyrkäisenä kuullessani taas pieniä miumiukurrrr-ääniä sieltä täältä. :) Nuo kaksi ovat kyllä maailman ihanimmat <3 Nyt leikkivät äidin niille antamalla ikivanhalla joulukoristeella. :D Se on paras lelu ikinä, kiiltävä ja rapiseva. Toinen jolkottelee se suussa ympäriinsä ja toinen jahtaa saadakseen sen itselleen. :D

Sain tänään myös uuden takkini! Se on iiiihana! Hyvin kissamainen sekin. :) Mukana tuli myös kissamaisia sisustustarvikkeita. Musta taitaa tulla aika kissa... ;)


Addiktio  1

Pakko se on myöntää, olen addiktoitunut...

Olen addiktoitunut noiden hiuslisäkkeiden väsäilyyn...Koko ajan ihan hirmuinen pähkäys päällänsä, että millaiset lisäkkeet haluaisin seuraavaksi tehdä, myös eri tekniikoita pyörii päässä koko ajan...Tahtoisin niiiiin päästä toteuttamaan paria uutta ideaa, ja siihen pitäisi päästä tilailemaan uutta tavaraa niin Jenkeistä kuin täältä koto-Suomestakin. Visan luottoraja vaan alkaa paukkua, joten tämän kuun puolella ei enää kyllä kykene. :D Tullin tädit alkavat varmaan myöskin menettää hermoni kanssani...Ensi viikolla pitäisi taas tulla sinne puketti meikäläisen nimellä. Tällä kertaa tosin ei hiustavaraa, vaan uusi ihana laukkuni. <3 Ja toki vähän muutakin kivaa... ;)

Joku ehdotti että alkaisin väsäillä noita lisäkkeitä ihan vakavasti myytäväksi...Saa nähdä, ehkä tämä addiktio siihen vielä joskus päätyy. :)


Jättekiva!  1

Jeps, kotiin on palattu, ja nyt väsyttää. :) Oli hauska reissu, pakko myöntää. Tukholma on ihana kaupunki tähän aikaan. :) En shopannut itseäni vararikkoon, mikä sinällään oli yllätys. :D Löysin kylläkin taas aivan ihania hius-sydeemejä, pinkkiä aitoa hiusta, nams. :P Kun vielä saisi joskus senkin kiinnitettyä päähän. :)

Huomasin myös palatessani, että eräs ihminen, jota en todellakaan halua nähdä, on poistunut maasta, tai poistumassa, en ole ihan varma mikä on tämän hetkinen tilanne. Mutta pääasia että kyseinen ihminen on poissa joulun, eipähän tarvitse hukata ajatustakaan moiseen. :)

Yulekin on viikon päästä, täytyypi alkaa jo valmistelut. :)



Matkakuumetta  1

Olipas taas hullunmylly-päivä...Koko päivä liikenteessä. Vein myös kisumirrit porukoille hoitoon, kun on tuo reissu edessä. Ikävä noita pikkuisia kyllä tulee...Mutta ihanaa päästä vähän rentoutumaan. :) Myös oli ihanaa saada tänään selvitettyä yksi mieltä vaivannut asia, puhdisti ilmaa mukavasti. :) Ja pakko vielä todeta, että mun äiti on maailman paras äiti. :)

Säikäytin tänään varmaan postimiehen ihan kunnolla. Pahaa-aavistamaton postimies soitteli ovikelloa, sillä hällä oli mulle iso ja kova paketti... ;) Ja nyt puhutaan siis postipaketista, joka ei mahtunut luukusta (jos joku ajatteli jotain muuta, niin ikävä kyllä olit väärässä). Oli yöunet taas menneet hieman pitkiksi, ja meikäläinen pyyhältää ovelle yöpaidassa, meikittömänä ja tukka joka suuntaan sojottaen. Että se siitä aamuerotiikasta. :D


Vastuu  1

Jep, nyt tuntuu siltä että on vähän niinko pakko avautua...Asiasta nimeltä Vastuu...

Mikä helvetti siinä on, että mun ympärilläni pörräävistä ihmisistä noin 90% ei tunnu tuntevan koko käsitettä, tai sitten ovat käsittäneet sen aivan väärin. Mutta kuitenkin tiedostavat sen, että minun kuitenkin täytyy se vastuu kantaa...Oli sitten kyseessä mikä tahansa, kyllä minä sen vastuun kannan, että kaikki voivat tehdä mitä huvittaa. Vitut!

Jos on kyse raha-asioista, logiikka on tämä: "Jos törsään kaikki rahani ja teen itselleni viiden tonnin luottokorttilaskun, Jenni aivan takuulla auttaa minut pulasta, arvostelematta valintojani sanallakaan."

Jos taas on kyse ongelmista viranomaisten kanssa: "Jenni on hyvä puhumaan, se kyllä soittaa mille tahansa instanssille ja sumplii asian, ja hädän tullen kyllä ottaa vastuun vaikkapa itselleen, ettei meidän tarvii kärsiä minkään asian seurauksia ikinä."

Jos taas on kyse jostain yhteisistä menoista/matkoista, tmv: "Siis Jennihän kyllä hoitaa. Jenni ostaa liput/hoitaa majoitukset/maksaa kaiken ja meidän ei tarvitse tehdä mitään. Jos kuitenkin Jenni tekee asiat hieman eri tavalla, kuin olemme täydellisissä mielikuvissamme ajatelleet, Jenniä saa kyllä arvostella surutta, täytyyhän nyt meidän saada sanoa mielipiteemme. Maksuaikaa Jenniltä kyllä järjestyy, voidaan maksaa sitten kaikki yhdessä vuonna 2015, jos silloin sattuu olemaan parempi rahallinen tilanne."

Jennin voi myös ilmoittaa mihin tahansa tapahtumaan/reissuun kertomatta hänelle asiasta ennen kuin siitä aletaan periä maksua. Jenninhän tulee myös olla tästä mukisematta, sillä muuten hän on ilonpilaaja.

Ja auta armias, jos satun kerrankin sanomaan edes jotain kritiikkiä näitä ajatusmalleja kohtaan. Tällöin olen kykenemätön joustamaan pätkääkään, olen julma ja jätän läheiseni pulaan, ja olen lupausten pettäjä. Ja tästä seuraa myös ikuisuuden kestävä marttyyri-asenne, jolla tehdään hyvin selväksi, että jos vielä ikinä kehtaan vihjaista, että rahatilanteeni ei nyt oikein antaisi periksi maksella toisten velkoja, tai jos annan ymmärtää, että joskus voisi hoitaa myös omat sotkunsa ja järjestää omat menonsa, niin olen julmin ihminen tässä maailmassa, ja annan toisten kärsiä kohtuuttomasti...

Että näin. Ja sitten vielä ihmiset ihmettelee miksi en niinkään enää välitä tiettyjen ihmisten seurasta.