Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2007.
Seuraava

Takki  1

Hommasin tänään itselleni uuden takin...Se on niin härski, että osa ihmisistä tulee takuulla inhoamaan sitä...Mutta väliäkös tuolla, se on niin härski, että on uskomattoman upea. Takuulla tulee taas joku onneton untamo sanomaan, että "ei toi hei oo sun tyylii"...Se ihminen joka joskus saa yksiselitteisesti lokeroitua mun tyylin, tulee saamaan multa seitsemän ruokalajin illallisen. :D



Rakkaus  1

Päädyin tänään miettimään, että mitä on rakkaus. Se on toki eri ihmisille eri asioita, mutta mitä se on minulle?

Se on sitä, että jaksaa kestää toisen känkkäränkkäpäiviä.
Se on sitä, että tietää, mikä ilahduttaa toista.
Se on sitä, että tuo toiselle pyytämättä lakupatukan.
Se on sitä, että tuo toiselle irtokarkkeja, kun toinen on flunssassa. Ja osaa vielä poimia juuri Ne Oikeat irtokarkit.
Se on sitä, että yllättää toisen jalkakylvyllä.
Se on sitä, että noteeraa, jos omasta mielestä maailman huonoimman sarjan 150 ensimmäistä jaksoa on tullut DVD:lle, ja mainitsee siitä toiselle, koska toisen mielestä se on paras sarja maailmassa.
Se on sitä, että pysyy toisen tukena, vaikka olisi kuinka vaikeaa. Pysyy rinnalla niinäkin päivinä, kun elämä näyttää rumimmat kasvonsa. Ei juokse pois, kun toinen on heikoilla.
Se on sitä, että ottaa syliin riidan jälkeen, ja antaa anteeksi kaikki rumat sanat, koska tietää, että toinen on vain pisteliäs ämmä, eikä kuitenkaan niitä tarkoita.

Se on sitä, että hyväksyy toisen sellaisena kuin on. Siinä vasta haastetta meille kaikille...


Äiti  1

Kävin tänään höpöttelemässä äitin kanssa. :) Mun äiti on oikeasti ihana äiti. <3 Koska se ei ole liian tyypillinen äiti...Todettiin taas tänään, että meidän suvussa harvemmin kasvetaan aikuisiksi, ja hyvä niin...Tästä lähin aionkin kasvaa ainoastaan leveyttä... ;)




Adventti  1

"Nyt syytyytämmeeee kynttiiilääään, jaa veerhooot roooihaaahtaaaa..." Niin notta hyvää adventtia vaan, näin pakanaltakin... :D

Eilen oli kyllä pitkästä aikaa todella hauska päivä. :) Käytiin mukavalla porukalla seksimessuilla, ja vaikka messut nyt ovat huonontuneet tasaiseen tahtiin vuosi vuodelta, oli kuitenkin mukavassa seurassa hauska siellä käydä. :) Sain jopa lahjaksi iiiihanan pinkin vibra-ankan. :D

Oli niin mukavaa olla sosiaalinen eläin pitkästä aikaa ja olla mukavassa seurassa. Ja aamulla sitten istuskella sohvalla suklaapatukan kanssa, katselemassa nauhalta The Joulukalenteria. :D Nostalgiaa ilmassa...

It's hard to be a Tonttumies...

Oma vibra-ankkani!!!
Oma vibra-ankkani!!!

Kyllä, ylpeilen ankallani. ;)


Vapaapäivä!  2

Ihana ja kauan odotettu vapaapäivä on vihdoin täällä. Ja sitä alettiin juhlistaa jo yöllä. Mikä voisikaan olla parempaa juhlistamista, kuin lähteä puolen yön jälkeen hakemaan pizzaa, ja mussuttaa sitä hyvässä seurassa katsellen X-Files-DVD:tä. :) Tuollainen on juhlistamista juuri mun makuun. Jotkut tykkää seisoskella pintaliitopaikkojen jonoissa, jotkut nauttii hyvästä seurasta, hyvästä ruoasta ja hyvästä deeveedeestä. :)

Kohta pistetään lähtien nauttimaan vapaapäivästä entistä kovemmin. Tänä päivänä keskitytään vain hyviin asioihin. :) Jos joku urpå yrittää tänään edes ottaa muhun yhteyttä, ei todellakaan kannata uskotella itselleen, että vastaisin. Keskityn vain mukaviin ihmisiin. :)

Jokainen saa itse arvella, kuuluuko niihin mukaviin ihmisiin vaiko urpåihin. ;>



Seuraava