Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2007.

Christian Woman  1

"Kirkkoammuskelija "vihasi kristittyjä"", noin sanoopi Iltasanomat. No kukapa noita ei vihaisi? Itse kristinusko jo sinällään on aika helposti vihattava kohde. Mutta mikä helevetin pakko sitä on mennä ihmisiä ammuskelemaan? Mitä hemmettiä se muka auttaa? Kyllä, myönnän että olen useampaankin otteeseen fantasioinut polttavani Päivi Räsäsen roviolla eduskuntatalon pihalla, mutta tuskinpa viitsin liata käsiäni...Vaikka en kristitty olekaan, niin olen silti sitä mieltä, ettei ihmisellä ole oikeutta ottaa kenenkään toisen elämää (itsepuolustus ja muut semmoiset ovat toki asia erikseen), vaan se on luonnon asia valita kuka meistä elää ja kuka kuolee. Oli kyse sitten ihmisistä tai eläimistä.

Tähän tilanteeseen sopii kuin nappi silmään Dimmun biisi Tormentor of Christian Souls...


Uudet tukat  1

Sain vihdoin tänään hakea tullista uudet pidennyshiukset. Alkoi jo aikamoisesti ahistaa, kun sitä saapumisilmoitusta ei vaan kuulunut, vaikka yleensä tuo kyseinen pulju toimittaa hyvinkin nopeasti. No, tulivathan ne sieltä kuitenkin, ja ihania ovat. :) Kun vaan päähän saisi. :) Tuli myös tutustuttua tullin kommervenkkeihin firmalle tilattaessa, ei onneksi ollut niin hirveää paperisotaa kuin aluksi pelkäsin. Nyt tekisi vaan mieli taas tilata hirveä määrä rastoja, ja alkaa värkkäillä itselleen uusia rastalisäkkeitä. :P Mutta jos nyt kuitenkin malttaisin mieleni, ja odottaisin edes tuon Ruotsin reissun jälkeiseen aikaan, siellä kun voi mennä fyffeä ihan kiitettävästi...Ihanaa että alkaa sekin reissu olla jo ovella. :)

Ja tänään sitten katsomaan Motörheadia, hell yeah. :D


Saigon  1

Täytyy kyllä sanoa, että huvittaa hitusen nämä huumepoliisit, jotka yksi toisensa jälkeen tippuvat sairaslomille...Ei sillä, toki tuollainen julkisuudessa käyty loanheitto on raskasta, ei siinä mitään...Mutta jotenkin, kun on itse kasvanut perheessä, jonka yhtä jäsentä kohtaan tällainen julkinen loanheitto on ollut myöskin hyvin voimakkaasti läsnä lapsuudessani, eikä isäni ole kyseisestä syystä ikinä saikulle jäänyt, vaan hoitanut työnsä siinä missä muutkin ja todennäköisesti paremminkin. Niin tuntuu kyllä hieman siltä, että ovatkohan nuo immeiset nyt ihan oikealla alalla...

Tunnustan että olen itsekin aikoinani pitänyt paljonkin asennesaikkua. Mutta tilanne oli hieman erilainen, silloin paine ja ahdistus tuli firman sisältä, ei ulkoa. En tiedä, toki jokaisella on oma sietokykynsä, mutta tosiaan kun vertaa siihen, mitä on itse saanut lapsuutensa ja nuoruutensa aikana nähdä, kuulostaa tuo vaan niin perkeleen naurettavalta.



Pårnåraati  1

Pårnåraadin ensimmäinen kokoontuminen on takana päin, ja paljon riitti hauskaa, vaikkakin eräällä raadin edustajalla oli hieman muut aatokset mielessä...Hyihyi... ;)

Oli ihanaa nähdä parhaita ystäviä pitkästä aikaa, ja tutustua myös yhteen uuteen über-mukavaan ihmiseen. Löytyi paljon yhdistäviä tekijöitä (muitakin kuin pårnå), hassua sinällään kuinka maailma on pieni. Kerrassaan onnistunut ilta.

Tosin seuraavaksi on järjestettävä pårnåraadin kriisikokous... ;)


Road Trip takana  1

Road Tripistä selvitty hengissä. Vaikka se kaiken aikaa ei ihan itsestäänselvää ollutkin, vauhtia ja vaarallisia tilanteita oli matkassa mukana...Mutta selvittiin hengissä takaisin pääkaupunkiseudulle, se on pääasia. :) Vaikka ajomatka oli pirun rankka, ja muutot nyt aina on mitä on, niin oli kuitenkin hauskaa päästä turisemaan ihanan ystävän kanssa. :) Yhteensä yli 12 tunnin autossa istuminen oli paljon mukavampaa, kun sai höpistä kaikesta mukavasta. :)

Ystäväni sanoi kaveripiiristämme lauseen, joka oli niin hyvä, että oli pakko siteerata..."Tää meidän piiri on aina ollut sellainen, että on niitä kiintotähtiä, ja on niitä pyrstötähtiä. Ja ne pyrstötähdet vaan putoilee tai himmenee matkalla jonnekin, mutta me pysytään..." Tuo oli niin hyvin sanottu...Todettiin myös, että on sääli vaan etteivät kaikki pyrstötähdet tajua pudota ajallaan...

Kiitos L mukavasta reissusta!


Road Trip  2

Kyllä, lähden tänään Road Tripille. :D Ystäväni pyysi illalla mukaansa, ja totta mooses sitä lähdetään. Lähtö tunnin päästä. :) Illalla tosin jo pitäisi olla takaisin, kyseessä kun on kuitenkin vain uuden kämpän katsastus, mutta eniveis. :) Lähemmäs tuhat kilometriä tulee ajoa, saa nähdä koska selviää kotiin vai selviääkö koskaan. :D




Aaargh!!!  1

"Moi! Mitä sulle kuuluu?"

Onko se niin helvetin vaikeaa? Joskus, edes joskus, ennen kuin kuuntelen tunnin pituisen luentonne seksielämänne tämänhetkisestä tilasta, söpöstä kundista/kimmasta duunipaikalla, uudesta valloituksestasi, aivan ihanasta uudesta laukustasi, viimeöisistä bileistä tai siitä kuinka kaikki vaan nyt on niin perseestä, kun et löytänytkään kaupasta valkopersetikan munia, olisin erittäin otettu, jos joskus edes jaksaisitte kysyä myöskin minulta kuulumisia. Useinkaan minulle ei kuulu mitään kovin erityistä, ja sananvaihto tulee mitä todennäköisemmin olemaan lyhyt, joten tämä ei veisi paljoakaan aikaa omilta tarinoiltanne, mutta olisi eleenä kerrankin ihan mukava. Mutta ei...Kun toinen osapuoli on aina se sujuva kuuntelija, niin paskaakos siltä kyselemään, ei sillä kuitenkaan mitään asiaa olisi. Ja jos olisikin, niin ei todellakaan mitään niin ihkun tärkeää, kuin teidän viimeisimmät seksiasentonne ja uudet ihanat hankintanne. Paljon mukavampaa kuulla niitä tarinoita omasta elämästä...

Ja v*ttu sitten vielä ihmettelette miksi musta ei vähään aikaan kuulu...

Kiitos L ja P, kun jaksoitte oikeasti kysyä, mitä kuuluu, ja vielä kuunnella vastauksen loppuun.