Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2005.
Edellinen

kohtaamiset.  2

miten ihminen on niin helppo saada tekemään asioita? olen niin johdateltavissa. tuntuu että viikko olisi ollut viikonloppu ja sekin liian lyhyt. johtuu ehkä nukkumattomuudesta ja alkoholista. sillon tapahtuu mielenkiintosia asioita. kummallista. tulee ajatelleeksi miksi niin tekee. ja sitten lupaa olla kiltisti ja palaa kotiin ja lähtee uudelleen kaljalle. varmasti tipaton tammikuu. vaikeeta tulee olemaan. ehkä sitten sen näkee savukkeiden kulutuksessa.ehkä se annetaan anteeksi. on niin helppo törmätä niin oikeisiinvääriin ihmisiin jotka ovat niin sopivanväärästi niin ihania että niihin on mahdottomanliianhelppo ihastua mutta se on niin pienisuurivirhe koska ajatukset kulkee ihan vääriinmahdottomiinjatuskasiin asioihin.


again and again.  1

taas. ei siis mitään tärkeää. ehkä se kertoo paljon siitä miten paljon minulla on sanottavaa. ei ole. pakko puhua jollekin ettei pää sekoa. hiipii metsään kertomaan kiville tarinoita. lapsen suusta kuultua: "tietsä mitä batman tekee?" "no?" "se rikkoo niillä piikeillä ikkunoita. mutta jos on leikki batman ni se ei riko ikkunoita." kannettava hämmentää edelleen. joskus mietin että mitä järkeä tässä on. kuka tätä lukis muutenkaan? minä itse? ehkä on vaarallista paljastaa itsestään liikaa. meneee rypemään lumeen. välttelee saunaa ja potee pahaa oloa liiasta syömisestä.


murha.  1

liian myöhäistä olla hereillä. tuntuu ettei mikään ole liian myöhäistä tänään. kannettava on niin erilainen. yleensä joulukuusi koristellaan ilman minua. ei tänään. oli hauskaa ripustaa olkikoristeita oksille. täällä on pimeää ja metsä. ajatukset ovat liian kaukaa haettuja mutta kukaan ei kuitenkaan kuule. pitää ehkä juoda jotain. miten joku voi tehdä murrhan eikä jää siitä kiinni ollenkaan? onko se niin helppoa? jos kaikki voivat tappaa. olisi liian helppoa päästä eroon ihmisestä jota vihaa. huomisesta tulee pitkä päivä. liikaa ruokaa ja liikaa kiirettä. en saa lahjoja. ehkä liian moni on ollut paha tänä jouluna.


the real lesson.  1

don´t leave things in the fridge. ratkoo suuria pulmia tänään. aamulla meikit poskilla ulos pakkaseen. kukaan ei ole yhtä nopea heräämään kuin minä. en herää mutta puen ja valmistaudun. vasta pakkanen herätti. aamu oli niin pitkä. saw. huomenna lähden. katsomaan lunta. ei voi kertoa kuinka paljon sattuu sanoa ei. kolmena vuotena ei ole ollut. otanko itse selvää. missä se on? suklaatako? ehkä huomenna voi itkeä kuin lapsi. mitä jos mikään absurdi ei kelpaa?


kölkiä.  1

joulu tulee. kylmä. pimeää ja lunta. eristätyy sinuhen kanssa peiton alle. lukee. hän luke ja nukkuu. syö. ehkä jokusen lahjan saa. suklaata mieli tekee. katsoo skotlantia unelmoiden. joskus itsekin. sitten voi katsella nummia ja kertoa miten päivä on mennyt. surettaa kun vaimo tapettiin. jo toista kertaa kahden viikon aikana. mutta onneksi se lämmittää.



turhautuminen.  1

vähän aikaa ollut hiljaista. olen vältellyt. ehkä se on parempi. eilinen päivä L-koodin odottamista. istuin ja nukuin. kannatti. viimeiset twin peaksit tällä viikolla. sitten kuopataan. ja itketään. ehkä vähän nauretaankin. jos säät sallii. pelkää liukastella jäällä. tuntuu että kengät ovat ihan turhaa. odottelee joululomaa. mutta siitä voisi pudottaa sen joulun pois ja ottaa vaan sen loman. kuulostaa lupaavalta. koko päivän istunut ja odottanut. turhaa. joka kerta kun katsoo herää jotain. tunne. on mukavaa kuulla ihmisistä. että joku kaipaa. epäileminen on pahasta. unessa kämmenessä oli syöpynyt kohta. kirveli. pojalla oli samanlainen. minulla lievempi. olkavarressa luomista muotoutunut maapallo. minun maailmani.


army dreamers  1

koko aamun kate bushia. sopivan rauhallinen. ulkona on aivan hiljaista. lähden pian. pakko palata liian aikaisin. pitää varmaan muistaa. ei saa unohtaa. huoneen ikkuna on taas jäätynyt. aamulla ei näe ulos. jos ilta päivällä lämpelee voi nähdä pienen pilkahduksen aurinkoa. kello on niin vähän. yöllä valvoin pitkään. teki mieli kirjoittaa. vahongossa punaistakynää poskelle. ei lähde pesemällä pois. hellsing. uusi ihana nauru. ei niin pimeä kuin D. mutta synkkä. verta. joka öinen nälkä. herää.


ask DNA  1

ulkona on kylmä. huomenna on hiuksille hyvä päivä. ja itsenäisyys. pöh. keikka jos siitä lähdetään. maan tytöt ovat helppoja. sitten lainaan paitaa. luulen että sitten näytän pojalta. sillä ei ole väliä koska sataa lunta. just ask your mom. ihmiset liikkuvat paljon koska joulu tulee. kaupat ovat auki ja autolla ajaminen on vaarallista. tosin jos ei ole autoa. en osaa edes kävellä. kädet on kylmät. en ole ajatellut mitään ikävää. puhun yksin ja kerron että millaista voisi olla. selaan taas kaiken uudestaan ja luulen sen olevan unta. unissa joku kuolee. kurkku viilletään auki. sadomasokistien kevätkokous. nukahdan huomiseen. nukun enkä jaksa herätä arkeen. pakenen joka päivä. ajattelen että huomenna on aikaa ajatella.


ei tänään.  1

monta päivää. mutta mitään ei halua. aika menee niin vauhdilla. haluaa vain jäädä tähän. olisi hyvä mennä ulos. jos siellä on vielä lunta niin voin tehdä enkelin. makaa lumessa ihan hiljaa ja odottaa että se sulaa kasvoilleni. ihmiset käsittävät kaiken väärin. ehkä ketään ei ole luotu ymmärtämään. kaikki kuulevat ja kertovat mutta eivät pysty sisäistämään. merkki siitä että paranee. eilinen meni paljon hitaampaa. tänäänkin. sitä ei jaksa aina kuvitella että kaikki ovat ystäviä.

Edellinen