Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2006.

AIKUINEN.  1

mitä pitää kun ei ole mitään. valvoo kolmeen asti ja lukee jotain samantekevää. mitenköhän vanhalta minä mahdan näyttää? EN MÄ HALUA OLLA AIKUINEN!!! paitsi sitten voi tuudittaa gadrielin illalla uneen ja katsella kun se tuhisee kehdossa. pihalla on hiekkalaatikko. ilman huumaneuloja ja kissankusta. tuulee. kun kaikki nukkuu voi huoletta mennä kylmälle ja pimeälle kuistille polttamaan tupakkaa. yksi ei riitä. hakee lisää kahvia. tänä yönä ei nukuta. aamulla ei tarvitse herätä mihinkään.


Mr. Self Destruct  1

antakaa anteeksi ettei lumi sulaa nopeammin. tänään lisää luettavaa siitä mitä ei pysty lukemaan. hakkaa päätään vasten kantoa. ei kahdeksalla pisteellä pääse läpi. tuntuu etti kukaan edes huomannut että ne olivat liian vaikeita. kiroilee kivun takia. ei muuten. CLOSER! antaa odottaa sen viikon. mutta miten voi kun seinät ovat pahvia. tekee mieli. kukaan ei kuitenkaan ota mitään vakavasti. paitsi tämän kerran. kuukaudessa ehtii puhua paljon. jos kukaan ei kuule niin millään ei ole väliä. jos he huutavat. huomenna kaikki on mustavalkoista. joissain kohdissa punaista tai vihreää. vanha juttu pelottelee edelleen. miten voi hukata asioita? you can have it all! nin tekee taas tuhojaan pääkopassa. liikaa sinne mahtuukin musiikkia. ehkä joku tietävä osaa sanoa mitä. kaikelle on kuitenkin oma aikansa. joku toinen istuu tuossa ja sanoo:"on kiva että sä olet kotona." lämmittää ajatella että siitä on pitkä aika kun joku on kaivannut kotona noin paljon. säälinaurut.


grateful when you`re dead  1

aika kuluu niin nopeasti. nyt on lukio miltei loppu. yksi paperin pala pitää vielä palauttaa. sitten kukaan ei voi kieltää sitä tosi asiaa että acotlanti tulee minua odottamaan. joskus. yritetään vielä. tulee päivä jolloin en halua mennä mihinkään yöksi. haluaa nukkua omassa sängyssä yksin. johtuu siitä että peitto on kylmä alta. koko ajan ikävä. siin on helvetisti järkeä et on koko ajan ikävä. ääni on palannut ja voi taas laulaa mukana. hyvä. suunnitelmat tuntuvat hankalilta mutta kuka on käskenyt suunnittelemaan. apinanraivolla eteenpäin. kiusallista että joku muukin on kiinnostunut.se saa naista kun se tahtoo. mitä vaan. kumpaa vaan. mutta miksi haluta sitä toistakin? ei tarvitse mutta haluaa. ajaa itsensä hankalaan tilanteeseen kun ei osaa päättää. ei tarvitsekkaan koska toinen on ihana. miten välttää kaikki kiusallinen? onko jokin kiusallista? kolme vuotta on pitkä aika eikä sitä voi sivuuttaa. ei min un takiani. silittää poskea. muutkin näkevät. miksi? lyhyt tukkanen tyttö narikassa luulee että se on mun nainen. ei ole. ei. sydänpinni kuitenkin. ja toivoo ikuisesti että teksti ei mene vääriin silmiin asti.



Pikkupoika Petteri  1

harmi että on talvi. tekee mieli tanssia paljain jaloin nurmikolla. kuunnella reaggaee. paljon! ei se ole sama asia kesällä kun talvella. ei tässä mikään kiire ole. toivoo vieläkin kevättä. monta päivää menee liian nopeasti kun on poissa. laiminlyönkö? en. pitää olla jotain. tulla läheisriippuvaksi. sitten sattuu ikäväkin. ei mulle käy näin. uusia ajatuksia vasemmistonuorista. jotkut jaksaa ihmetellä miten jaksan tehdä niin paljon. en teekkään. kukaan ei vaan huomaa sitä toista puolta. tylsää. ei halua olla paikallaan kauaa. koko ajan on pakko tapahtua jotain tai rupeaa ajattelemaan liikaa. tekniikka aiheuttaa päänvaivaa. kyllä tässä oppii vastustamaan sovinismia. vastassa on feminismi! kumpi luovuttaa? en vaikka olisinkin väärässä.


olisin tässä ja hiljaa.  1

ei ole aihetta olla apea. silti tulee laulu. repliikit on opeteltava. kirsikkateetä heti aamusta. mitä eilen? lupaus itseleen ja sen rikkominen. hämmentää ajatella että olen herättänyt uuden. jollain tavalla kaunista. se saa minut uudelleen kirjoittamaan. ja joskus pitäisi kirjoittaa näytelmä mutta ei uskalla ottaa riskejä. liian tavallinen minulle ja se yllättää. missä on se kaikki mitä ennen oli. kesä eikä mitään tekemistä kaupunki nöyränä sylissä. ulkona on kylmä ja on talvi. auto ei käynnisty. silti on pakko mennä luistelemaan ja kahvia. tee ei olisi niin paha. toivoo hiljaa sisimmässään että ei satuta ketään. pahin pelko. näppäimistö oudon tuntunen. ei ole oma. koirat huutavat. yölläkin. vessasta löytää takaisin sänkyyn sokena vain seuraamalla maton reunaa. törmään keittiön pöytään. hankalaa.



flowers on the wall.  1

maatalous ei kannata. pitääkö se eu:n kautta huomata. päivä on varsin luminen. joka kerta tuntuu kuin joku heittäisi jäätä paidan sisään. kylmää. otan osaa jokaiseen kuolemaan. elämä on outo ja yliarvostettu asia. ei siitä pääse eroon vaikka kuinka yrittäisi. numero seitsemän. hiukset on enemmän takussa kuin eilen. lumihanki tuntuu jäätävältä vasten paljasta ihoa. poika kysyy pidänkö minä aina verhoja kiinni. en uskalla sanoa että kyllä. maahtavaa. lietsokaa!!!!!!!!! c´mon! vaaleakin on ihan hyvää. paljon pehmeämpää. totuus on ihan toinen. sitä en käy kertomaan. ei kenelläkään ole mitään asiaa. kaikki puhe on puuroa eikä siitä saa selvää. aamulla ensimmäiseksi grease. ota rauhassa. miettikää sitä päissänne. ja avain.