Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2006.

rakkaus on ruma sana.  1

aamu alkaa puhelinriippuvuudella. hyvä kyllä. pitää osata asiansa. pitää harkita heräämistä. takaraivoa seinään. en osaa sanoa mitään. lisää parisuhdeongelmien ratkomista. hyvä neuvoa muita kun omat jutut on ollutkin niin varsin onnistuneita. tyynyliina tuoksuu ihmiselle. perjantaihin on niin pitkä aika. miten kestää tiistaista asti. pitää keksiä muuta ajateltavaa. mitä muka? MINÄ,MELLERI&MORRISON! hiukset pystyssä on hyvä aloittaa päivä. tyyliä. eino,pena sekä john. siinä herää varsin monet kysymykset. miksi näin saa tapahtua ja minkä vuoksi? mitä pahaa muut ovat tehneet? kuinka kauan ihminen kestää puremista? tai tökkimistä? onhan tyttö oikeasti ujo mutta ei ole vain antanut sen näkyä. kyllä se vielä tulee ilmi...


piuhat irti.  1

monta päivää ja mitään ei tapahdu. aikaa. rajallisesti. mutta miksi silti pitää kuluttaa puoli päivää sängystä nousemiseen? on se niin vaikeeta. toivoo joka hetki että mikään ei lopu. tuntuu liian epätodelliselta mutta niin muutkin. tietää että mistään ei seuraa hyvää. onneksi saa puhua. sattuu niin paljon olla poissa. miksi välimatkat erottaa? ei muutenkaan ole ollut tälläistä oloa joten toivoo että se ei mene ihan heti ohi. aina ennenkin on mennyt. miksi sitten odottaa enempää tältäkään. hiipii yöllä pimeässä ja leikkii sokeaa. siltä se tuntuu. pakko sanoa jotain. uni on terveellistä. välttämättömämpää kuin ruoka. kumman valitsee. kummatkin? aina yhtä vaikeaa. vai olenko se vain minä?


Diiva.  1

toinen kuolema. en suosittele kenellekään alkoholia.. tällä hetkellä. ehkä myöhemmin :D oli kyllä reissu. abiristeily kuulostaa tylsältä. 10!!!! tasan kymmenen suudelmaa eri ihmisiltä. ehkä pelinhenki oli muille liian rajoitteinen. siis muut oli. kaikki. niskat kipeenä nukkumisesta. puoli tuntia. long island icetea... tequila.. aamulla pala toffifeeta ja oksennus. ei mitään hyvää. herääminen vieraasta paikasta vieraaseen aikaan tutun ihmisen vierestä. miten tänne jouduin? miksi hän? vanha kaveri.. vaikuttaa siltä että olen poikatyttö. vahvan mielipiteen. antaa ymmärtää mutta ei ymmärrä antaa... toimii!!!




taiteilijaelämää  1

äidinkielen prelit.. onneksi paikalle saapui ismo alanko ja pelasti. huonosti on käytävä jos laulu soi kolme tuntia päässä. vihdoin luin postit ja huomasin erään hyvin mielenkiintoisen juttusen. sateenkaarijuhla... toivon hartaasti että yo-juhlat ei vaadi liikaa voimia että jaksaa mennä. tai miten vain. toivoo myös salaa että eräs hyvin vihainen ihminen ei tule koskaan hänen lähelleen koska siitä on paha päästä yli. en halua sopia mitään koska kaikki on väärinkäsitystä. ei se merkitse mitään. leikitään että se kaikki pyyhitään muistista eikä tarvitse olla niin pessimistinen. puoli litraa vettä aamulla.


Grencia Mars Elijah Guo Eckener  1

eilisen 9h meni istuen. trigun. cowboy bebop hyppien ja kenshin. aivan hyvin sulattaa. rakastaa grenciaa aina. tuntuu taas pahalta tappaa ihanat. nicholaskin. ei sitä voinut tietää. tyttö odottaa. herää ja unohtaa. sattuu korviin alituinen metelöiminen. ehkä sitä pääsee pakoon kahden tunnin kuluessa. tai tunnin.. aika on rajaton. varsinkin jos on bond.. james bond!


tule tänne taivas.  1

liikaa hoitamista. hiilihappojäät. iloinen osaamisesta. huomenna paljon ihania miehiä. ja naisia. kuinka monta tuntia tällä kertaa jaksaa valvoa? onko suklaa tarpeen? kahvi!!! taas alkoi vainoharhaisuus. epäilee koko ajan että kaikki tietävät. kaikki tietävät eikä kukaan kerro minulle. vaikka tiedän että he tietävät. jokainen nauraa selän takana. on se niin säälittävä. pelkään sitä hetkeä jolloin joku ottaa aiheen puheeksi. juoksen. en halua keskustella. hautaudun mieluummin peiton alle moneksi päiväksi. kyyneleet eivät tule. ja purkautuu taas jossain väärässä paikassa ja saan itseni näyttämään typerältä. minä tajuan en ole apina jokaisella on oma osansa ilman sinua en olis mukana.


when the moon is in the sky.  1

keittiön ikkunan verhot on taas auki. haittaa että ihmiset nostaa ne ylös ja ei laske kun lähteee töihin. täällä sitten aamu-uninen tyttö kävelee alasti ja naapurit näkee kaiken. onneksi parvekkeen ovi sentään on kiinni. kylvin jo hetken riemussa kunnes tajusin että voin olla vain 1 ½ tuntia. suunnittelin ikävääni muutakin. lauantaista tulee pitkäpäivä. ja sunnuntaista vielä pidempi. ehkä en vain lähde mihinkään ja lukittaudun huoneeseeni. olisi pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja etsiä töitä tai muuten en voi muuttaa ikinä. muistuttaisin sitä naapurirapun miestä. käynvain kaupassa ja koirani on kuollut.