Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2006.
Edellinen

THE MAN WITH THE CHILD IN HIS EYES.  1

homojen ryhmäytymistä tarkkaileva teos. alkoi taistelu siitä että "hetero"-sana saadaan haukkumanimeksi. tasa-arvon nimeeen! hounds of love. tänään tuulen viemää. jos pystyy olemaan itkemättä pystyy katsomaan loppuun. viimeinen päivä valkoisen rakennuksen sisäpuolella. ulkomaailma on niin paljon viihdyttävämpi. mutta kylmä. kello on 11.36 ja neiti juo siideriä. en edes tykkää siideristä! pahaa hyi. alkoholia sekin. 100x mieluummin joisin kaljan. mutta ei kysytä. viikon lausahdus: "nussiminen on yliarvostettua." kiitos a. en voi enää ikinä sanoa sitä pokkana. tuhma terttu-täti!


even the illusions seem so clear.  1

mansikkaeskimonmakuinen aamu. taitelijaelämää aamusta lähtien. se tarkoittaa että on pakko pukea jotain vaatteita päälle ennen kuin lähtee ulos. eilen oli päivä jalkataiteelle. ja hassu tunne siitä että juuri sinua olinkin kaivannut. vaikka en ajatellut niin. oli silti mukava nähdä taas. toivoin että ei olisi ollut niin kiire pois koska kaksi tuntia on aivan liian lyhyt aika vain katsella. yksinkertaisia sanoja rakkaudesta. yksinkertaista mutta totta. tai sitten... ismolle pyhitetty. niinkuin kesällä. kun törmätään niin ollaan yhtä hiljaa kuin viime viikollakin. ei tyttö edes muistanut nimeä!


it´s human nature.  1

ennen elämä oli loppunut kuolemaan. tänä yönä vielä kuoleman jälkeenkin. kuolema oli vettä. ruumis tunsi kylmän veden joka puolella eikä sattunut. katselin itseäni veden yltä. taivas oli puutarha. pieni katos iltapäiväauringossa. vanhoilla miehillä lakit päissään. lasillinen punaviiniä. vaikka kaikki olikin mustavalkoista tunnistan sen mausta.

viikon tutkimuskohteena jänis. kiinalaisessa horoskoopissa. vihreä, puu, happamanmakuinen ruoka, kevät, viha, rauhallinen, avulias, asenteeltaan nuorekas, mielikuvituksekas, herkkä, vieraanvarainen, erinomainen arvostelukyky, luontainen keskustelija, maksa, sappirakko, jänteet, silmät, kardemumma, ystävällinen, seurallinen, onni, sisäinen rauha, karpalo, itä, maanviljelys, kompassi, luonteen voima, kestävyys, lyhyt pinnainen, tuiskahteleva.

OPI KUUNTELEMAAN INTUITIOSI ÄÄNTÄ.

ylirakastetun syndroomaa.
kuka minä olen?
olemme ihmisiä ja tarvitsemme rakkautta.
se joka juo verta ei voi loukkaantua veren juomisesta.
keho poistaa rakkauden kahden ja puolen vuoden kuluessa. jollei ruumis kuole ennen sitä.

kiitos freud ja jung... opin olemaan kriittinen lukemieni sanojen suhteen.


kolmekymmentä sekunttia.  1

muovikukkia ne sirottelivat kotitielleni. eivät lupaa kysyneet. mihin jäivät terälehdet? nykyisissä malleissa ei ole kuin oksat. mihin minun pitikään tyytyä, kulkemaan muovikukilla. päkiät verillä. hiekkaa ei tielläni näkynyt kahden viikon jälkeen.

elämä on kärsimystä. kärsimyksen aiheuttaa elämänjano. ainoa tapa sammuttaa elämänjano on seurata kahdeksan osaista tietä.

verta oli portailla. paljon. toinen tasanne tuntui olevan kokonaan veren vallassa. ovikello soi ja ovella on naapuri. kuka on kaatunut? mitä on kuulunut? olen nukkunut verisen näytelmän ohitse enkä tiedä mitä pitää tehdä. kukaan ei kerro että on liian myöhä ohjata veri valumaan alaspäin. jos ihminen menettää liikaa verta voi kuolla.



Onion!  1

mikä mahti saa ihmisen syömään sipulia? ihanaa on se. kyllä oli viikonloppu mutta mikä on olo? haluta nukkua mutta pitää mennä taas. fiksua. ja jos joku kysyy niin en ole mitään aineita kirjoittanut. opettajat rakastavat. ehkä tulen kipeäksi..


aurinko nousee lännestä.  1

kylmä haukkaa palan poskesta. eipä tarvitse sisälläkään tuulettaa kun ikkunasta vetää niin paljon. kylmä aamulla. kylmä päivällä. kylmä illalla ja yöllä. kylmä aina! positiivista ajattelua: parempi kylmä tuuli kuin nollan loskapaskakeli. tupakanpolttaminenkin on tolla säällä extremelaji koska tuntuu että sormet tippuu pois. hyvä syy olla ilman. aika kuluu niin tajuttoman hitaasti kun ei ole mitään tekemistä ja pitää odottaa. miksi miksi???? vahdin jokaista sekunttia ja minuuttia. tunti on jo liian raskas. eilen kirjastossa oli venäjän kielisiä kirjoja. ainahan on ollut mutta eilen otin silmän käteen ja katsoin. onneksi ei tarvitse osata. ei haluakaan. mitä huominen tuo? ei ehkä mitään mutta aina voi yrittää. toivoa.. edes jotain. pakenen kehäIII:n toiselle puolelle. ehkä siellä on lämpimämpi.


Love Frofusion.  1

tänään tahdoin olla robin hood. ryöstää rikkailta ja antaa tarvitseville. eli itselleni. sattuu ajatella. miten saa kaikki hoidettua. pakko keksiä jotain. raha on ikävä asia. sen ajatteleminenkin tekee pahaa. onhan se sillon kiva asia kun sitä on mutta kun ei ole niin... pitää lähteä muualle etsimään onnea. miksi aika kuluu niin hitaasti. jos siirrän muutaman vuoden sitä eteenpäin niin onko se väärin. ehkä kasvatan lapsista sarjamurhaajia. mutta kun ei lapsia ole. muiden lapset sitten. pakenen jamaikalle syömään banaaneja. pitää hukuttaa huolet saturday night feveriin ja hairiin. hipit tulee taas kipinkapit kaupunkiin. rahat riittään nipinnapin yhden hipin bilettiin. no hyvät trippi paha trippi tulipahan tehtyä beibi sä et ees tiedä mitä kaikkee on tullu nähtyä. se on kato hippimeininki eikä siinä sitten mittään.


you´re my sunshine. you shine like a star.  1

viikko aikaa. sitten olen taas. tänään aurinkoista koska tyttö lähetti auringon. iloinen. neljä tuntia, kukaan ei ole oma itsensä. pitää olla hiljaa. joku muukin kaipasi. prinssikin. ehkä se ei toimi. kaikella on merkitys. huomenna kirjoittaa. pakko. tehdä jotain järkevää. kukaan ei voi elää ilman. istuu tyttö yksin vieraassa paikassa ja toivoo että pitää lähteä kaipaamaan. hän varoo tuijottamasta muita. mutta tyttö lohduttaa ja sanoo ettei se haittaa. tyttö tuijottaa mukana. kaksin he tuijottavat. jokaisesta toiveesta on tehtävä totta. hiusten leikkaaminen ärsyttää koska muuten olisi rastat hänellä. päivä päivältä huone käy ahtaammaksi. ja kaupunki pienemmäksi. tiskatessa kädet tulevat ruttuisiksi. vähän kuin uidessa. mutta silloin tietää ettei huku. mitä jos prinsessa ei enää olekaan sellainen millaisena prinssi hänet muistaa? you´re very uncool. tämän päivän aikana on vielä aikaa paljon. olisi tehnyt mieli juosta hankeen ja karata alasti kauas. kuinka pitkälle olisi päässyt ennen kuin poliisit olisivat tulleet hakemaan valkotakkisetien kanssa? ei voi tietää koska ei ole kokeillut. tyttö huomaa kirjoittavansa eimitään ja turhautuu. ehkä asiaa ei ole.


moonlight.  1

tiskaa mies. tervettä. jos korsetista puhutaan. edelleen liukasta. saunakallio kutsui. kävin. liukkaallakin. olin iloinen konnarille. ehkä ensi viikolla pääsee kiasmaankin. mutta muusta ei tiedä tyttö. yllättävä yhteidenotto jälleen. poika ei unohda. mutta tyttö pelkää unohtavansa jotain muuta. mikä on tärkeintä? mitä prinssille kuuluu?kysyy prinsessa. en minä ole vaikka hän luuleekin. missä olen ollut nämä puoli vuotta. pakoillut ja unohtanut. ehkä meidän ei ole tarkoitus kohdata enää. toivoo tyttö muutakin. ei halua pelätä. jossain odottaa scotlanti. sinne tyttö matkustaa kun kotimaa ei enää riitä. sitten kun huone käy liian pieneksi ja tuntuu että tylsyys velloo. siitä enemmän ketoo patti smith. joskus.

Edellinen