Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2008.

Yksinkö  3

Hmm...veikkaisin et ensimmäiset kommentit on jotain: "vitun runkkari hommaa elämä!", tai jotain yhtä rakentavaa mutta rustaan nyt kuiteski! Osaksi tarpeesta valaista taas itseäni ja muita (jaa että miten se täällä auttaa?) no EN kuule tiiä viel itkekää) ja osaksi pyynnöstä ;)
Mutta tuli taas tuossa aamulla sellainen outo tunne kun jäi makailee ja tuijottaa kattoa, noh siinä vahingossa tuli käännyttyä kyljelleen ja huomattua että taas sitä herää yksin omasta sängystä! Osa positiivista tässä päivässä oli kuiteski et aurinko paisto!
Eli siis sinkkuna elelen, jo jonkun aikaa! En silleen valita, kummassakin omat puolensa!
Niin ja sitte tuli mieleen taas tämä kuuluisa lausahdus: "Älä etsi ihmistä kenen kanssa haluat mennä sänkyyn vaan etsi ihmistä jonka kanssa haluat sieltä herätä!". Ni miksi ihmeessä ihminen on itselleen kehittänny nämä pimeän hämärät luolat mistä sitä sänky kaveria pitäisi metsästää, aivan kuten sana valinnoista kuulee, niin tuntuu että nyky-yhteiskunta SUOMESSA on jämähtänny erittäin primitiiviseen aikaan! (Sitä saa aina pelätä ku valot lyö päälle, se ei kyllä oo sitä et se on se kenen kanssa sieltä haluaa herätä.) Ai mistä näin, kukaan ei uskalla edes silmiin katsoa kuin parin promillen kaasussa, saati puhua.
"Tutkimuksia": Lähestyminen esim. kaupassa, kadulla tai jossain vastaavassa julkisessa paikassa, koetaan vai "arkipäiväiseksi" ystävällisyydeksi! Ei osoitukseksi siitä että: "Hei vaikutat mukavalta ihmiseltä, tavataanko uudestaan!" toki on tilanteita jossa se toimii kuhan muistaa sen sanoa! Mutta nämä lähestymiset koetaan yleensä erittäin kivana Small talkkina, ja ei niin tarkoitus peräsenä! Jaa nii pointtia tässä kirjoituksessa! Hmm... naiset palatkaa tälle vuosituhannelle ja avatkaa suunne kun tapaatte mielenkiintoisen ihmisen, joka ei nyt oletettavasti ole vakituisessa suhteessa. Ja sanokaa ,meille miehille!, et vittu nyt silmät auki oon iskemässä suo et haloo voisitko tehdä asialle jotain!
Joo en saa tätä tarinaa loppumaan ni pätkäsen tän tähän...jatkan todennäköisesti joku kaunis päivä tätä pimeän talven valaisemista itselleni!
Huom! naiset saa lähestyä xD ;)