Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2009.

Tuntuu siltä että sitä pettyy aina kerta toisensa  1

Tuntuu että aina kerta toisensa jälkee sitä vaa pettyy itteensä?! Jotenki toooosi turhauttavaa! Toisaalta vaikeudet kasvattaa jne! mut ei näitä nyt vittu jaksais enää kerrata ja kasvaa! *prkl* Ja tästä aasinsilta siis siihen kuinka ärsyttäviä on monilahjakkaat ihmiset! Ja ite pitää nyhjätä täällä alemmpana keskitasoa! Ärsyttääääääääääääää!!!!!!!!! x(
Tänään on siis angstipäivä? ilmeisesti?
Tai siis sitä ku taas saipi kuulla niin "ilosia" uutisia ni et EVVVK!!! siis kaikki muut asiat! no jos täst kohta sais ruokaa suuhun, ja jos ei tuu parempi mieli ni soitan kyl...onks se nyt HK:lle...et ei oo hyvä mieli vaik on hyvä ruoka!!! v**** p****** s******!!!!!! x10000000000000000


ihmettelyä?  1

Törmänny nyt pariin otteeseen tälläseen termiin kun tunnevammainen. Ja ihmetelly et mitähän se mahtaa tarkottaa?! Et jos vaik joku sattus eksyy lueskelee ni kertokee?!
Ja sitten kaikkee muuta turhaa!
Miks vuorokoudes on välil toooooooooooosi pitkii tuntei! ei jaksais.
Jeeps myt nyt taasen nukkumaan ni pääsee kiroilee aamul ku pitää nousta "aikasin" ylös! :P ja mennä niille toooooooosi pitkille tunneille! ÖITÄ!


se TUNNE?!  1

nirsot runkaa - ne sanoo!? Noh pitääkyl harvinaisen tarkasti paikkansa! Mut siis ku ei vaa uskalla, uskalla tyytyä siihen mitä on vaan sitä vaatii jotain "täydellisyytä"! Miks ei vaa voi kelpuuttaa sitä mitä olis... Ehkä se et sitä miettii sitä onnistumista mikä siitä vois kehkeytyä, ja sit se riistetään sulta pois...TAAS...ja sit ollaa taas tutkimassa pohjattoman syvyyttä?!
Joo sen tiiän et ei se mitää ota jos ei annakkaa! mut ku pelottaa välillä niin prkleesti! kai sitä pitäs vaa ruveta uskaltamaan!
onks muil tällasii fiiliksii...ettei vaa tiiä et ollakko vai eikö olla ja sit ollaa yksin?! blaah...tuntuu taas niin nihkeelt...ehkä se täst taas jos vaik aurinkopaistais joskus sinne pohjallekki?!