Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2012.

Näin sitä ihminen kasvaa ja oppii  1

Aikaisemminkin kirjoittanu samanmoisista aiheista, mutta aloitellaan nyt tällä: On se vaan niin viihdyttävää käydä läpi omia merkintöjä :D
Blogin pitäminen on toisinaan aikamoinen taiteenlaji, eikä meikäläinen ole mitenkään erityisen pätevöitynyt asiassa, mutta onhan näitä ihan hauska tänne laitella ihmisten ihmeteltäväksi.

Parisuhteet: Ne on muuten jännä asia! Ei en aloita ketään neuvomaan vaan yleisesti ihmettelen asiaa! Tai en itseasiassa ihmettele parisuhdetta, vaan naisten suhtautumista sen vaikeuteen. (Jos oma neitosen tätä joskus luet, niin EI EN puhu sinusta.) Mielenkiinnon osoittaminen toista kohtaan on ihan sairaan hieno asia, eikä sitä pitäisi peitellä niin paljon ku me suomalaiset tehään, paitsi humalassa, heterotkin miehet rakastavat toisiaan. Naiset on ihan sekasin ku ne on saman ihmisen toimesta joskus torjuttu mut sit toisen tilaisuuden ilmestyttyä, miehen aloitteesta, ollaan ihan sekasin "et mitäs helvettiä pitäs tehä?!". Jos sitä tilaisuutta tarjotaan toistamiseen sillä pohjalle et kaikki on ihan fine asian kanssa niin why not? Joo ymmärrän kun asiat rupee menee deepiks ja sit kaikki kusee sukille ni sit sattuu ja itketää. Naisille tiedoksi, kyllä ne kunditkin itkee! ( tai ainaki ite itken :P) Noh siis tarkotus oli kirjottaa lyhyesti että älkää olko niinku mä, vaan niinku mä sanon: Älkää analysoiko liikaa!