Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2008.

Kuulossa vikaa vai ,hä?  5

Mä aattelin repästä,heh.

Lapset sanoi jo hyvää yötä kauniita unia ja oman kullan kuvia.

Minä hipsin alakertaan ja sain idealampun että, vitsi mä aukasen viinipullon ja otan huom LASILLISEN näin ihan oman hyvän olon kunniaksi.
Nooh ,jospa siihen kylkiäisiksi laitan jotain pikku naposteltavaa myös niin se on piste iiiin päälle.
Asettelin kaikki tarjottimelle ja istuin sohvalle oikeen mukavaan asentoon.
Televisio auki ja kenties joku hyvä leffakin tulisi.

Aikaa menee noin reilu 5 min niin naapurista kuuluu hirveä puheensorina ihan täysillä.Mulla sattumoisin oli takapihan ovi auki nääs.Mut huom..sen olisi kuullut vaikka ovet olisi ollut kiinni.Nousen ylös ja mielessäni tulee muutama ärräpää että jopas sit oli hyvä ajoitus.
En ole rasisti millään lailla ja pidän kovasti naapureistani mutta en ole vielä ymmärtänyt mistä se johtuu että toisinaan he kuuntelevat uutisia tai jotain muuta ohjelmaa niin hemputin lujaa. Sen kuulee koko piha mitä heidän maassaan tapahtuu jos niin on. Kävi mielessä että A/ joko se on kovalla siksi että kaikki perheen 5 henkilöä ne uutiset kuulee ,riippumatta missäpäin huoneistoa olet. B/Se saa itsensä kunnon fiilikseen kun meteli kova C/Se ei kykene kuuntelemaan tapahtumia kun lapset pitää meteliä. D/Se vain on niiden tapa..
Kenties joskus saan vastauksen siihen mikä vaihtoehto on oikea

No mut kiitän kauniisti omasta nautinnollisesta hetkestäni itseni kanssa ,ainakin sen 5 min..

Ps: toi viini olisi ollut mulle sellainen bonus kun en pahemmin juo viiniä.Mä olen vasta opettelutasolla.Ja toiseksi ,mä oon huono juomaan muutenkin kun lapset kotona niin mitään ,siis ees yhtä sidukkaa.

Mutta hymyillään taas kun törmätään:O)



Unimaailma oli mielessäin..  2

Illalla tuli matsi katsottua loppuun ja jotenkin oli jo univilu päällä kun päätin siirtyä unimattia katsomaan..Olin jo valmistautunut hammaspesun jälkeen hyppäämään sänkyyn ja mielessäni olikin tyynynkuvat jo.Katseeni osui kahteen pikkukääröön jotka peppu paljaana makoili mun sängyssä niin autuana.No tämä ei ollut mitään uutta kun tyttäret tuppaa toisinaan tulemaan viereeni ja en todellakaan ota sitä pahana.Itsekkin muistan kuinka ihanaa oli toisinaan olla vanhempien kainalossa ja voi miten erityisen mukavaa se silloin olikaan.
Mielessäni kävi vain että hm ,mihis mä mahdun.No tasapuolisuuden nimissä katsoin parhaaksi siirtää heidät sivuille ja itse hivuttautua keskelle.Eipä uskoisi miten kaksosille on tärkeää tietyt asiat että tuntevat sen että molemmat saa tasavertaisesti asioita.Yö meni hiukan levottomasti mikä johtunee siitä kun likat oli mökillä viikonloppuna isänsä kanssa ja siellä tuppasi olemaan hyttysiä niin että molemmilla oli kropassa aika monta syhyävää puremaa.Ja ne kun kiusasivat unia sitten inhottavasti.Kuitenkin olimme kaikki tyytyväisiä kun olimme sikinsokin kimpassa ja ihan vähän tällä kertaa taisteltiin peitosta:O)
No hyvin jaksettu päivä silti tänään ja se pääasia.
Poika lähti koulun kanssa päiväleirille ja tänään on tyttöjen ilta sit vain.


Kitarointia  3

Poika soitti tossa Guitar Heroa ja heitti mulle että haluunko minäkin yrittää.No tottakai äippä soittaa skittaa ihan kympillä jos paikka tulee.
Aika vaikeeta oli kyllä vaikka ihan iisillä soittelin.Vasen kätisenä tuntui ettei jotenkaan sormet pelannut niinkuin piti.Mutta ehkä se harjoitus tekee mestarin.Tai sit pitää suosiolla siirtyy sinne Tekken peliin missä matsataan toista vastaan ja eipä tarvi muutakuin rämpyttää ohjainta!

Tai jos sekään juttu ei tahdo toimia niin siirryn niihin korttipeleihin joista pidän kovasti:O)





Ihan pihalla oon taas!  4

Nyt mun älykkyysosamäärä ei riitä kertomaan että mistä johtuu että eilen katsoessani Eurosport kanavaa alakerrassa niin juonto tuli Ruotsiksi ja kun siirryin yläkertaan niin siellä se tuli Suomeksi. Hm ..mielessä kävi että jos hinnanero tekee sen..mitä halvempi niin ei saa kaikkia samoja "lisukkeita" kuin että olisi kalliimpi. Eli olemmeko tulleet siihen että tosi halpa kun on niin sitten tulee viittomakielellä..
Mut on tämä hienoa kun on digiaika!

Niin ja tuskin tää on niitä blondeille tarkoitettuja digibokseja:O)


Hmmmm..  1

Blogi runoni eivät kerro mun nykyisestä olotilasta mitään.
Heittänyt vain teidän iloksenne tai vihoiksenne jotain mun runotuksia myös tänne.Suurin osa teksteistä on aikaa kun olin 11-15v.Ja silloin myös ne ensirakastumiset tuli kuvioon ja myös ne ekat sydänsurut.

Mutta sanoisin että toki elämänkoulua käyty sen jälkeenkin ja ehkä jokunen juttu on jonkun "arvenkin jättänyt" mutta elossa ollaan...
Mikä ei tapa,ne vahvistaa ja hyvä niin..

Nyt töihin ja mukavaa alkanutta viikkoa kaikille :O)


Ou jee  2

Lapset hoidettu petiin ja nyt on oman laatuajan vuoro.
Kovin vähän katson televisiota mutta nyt tulee Eurosportilta Snookerin World Champ Final jossa vastakkain O'Sullivan ja Carter.
Ja kun nyt toinen sattuu olemaan mun suosikki niin ei voi olla katsomatta:O)

Ja sen jälkeen taas halamaan tyynyä ,niinkuin aina..

Mun yksi hobby,heh joskus miehetkin mut tässä kohtaa peli:O)
Mun yksi hobby,heh joskus miehetkin mut tässä kohtaa peli:O)