Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2008.

Muistoja mieleen tuli ruissalossa  3

Päätimme poiketa "kahvikamun "kanssa kansanpuistoon ja siellä sitten käpyttelimme rannalla sopivassa pikku tuulessa. Eipä ollut merkkiäkään enää Ruisrockin menosta ja aika hiljaista oli noin yleisesti.
Ikäväksemme kahvila oli jo kiinni ja kun nyt ei ollut laivojakaan tulossa mitä olisi voinut hetken katsella niin päätimme jatkaa matkaa ruissalon päähän.

No siellä sitten olikin ihan oma maailmansa. Telttoja ja asuntoautoja vaikka kuinka ja sattumoisin tuli mun yks taas sellainen sattuu ja tapahtuu tilanne mieleen :O)

Tämä sattui mieheni kanssa silloin kun olimme vielä me kaksi vain . Eli muutama vuosi sitten. Ups no sanotaan noin 20 v sitten paremminkin.

Tarinaan elävästä elämästä nyt sit.
Mieheni otti vanhemmiltaan asuntoauton lainaksi ja päätimme lähteä johonkin reissuun ja en nyt kyllä muista tarkalleen minne oltiin menossa silloin mut ei sen väliä oo. Kello oli aika paljon jo kun valmistauduttiin lähtöön ja mä kun omistin silloin pari degua siis sellasii rotan näkösii ihanuuksii niin vaadin että ne otetaan mukaan.
Mieheni ei pitänyt niistä sillai mut mulle ne oli rakkaita ja en tohtinut niit jättää kotiin. Ei muutakuin vesiastia tyhjäksi ettei se kiepu edestakaisin siellä meidän huristellessa menemään.
Me oltiin ajettu varmaan tunnin verran niin mä sanoin mun miehelle että rotilla on varmaan jano että nyt on pakko pysähtyy johonkin että saan vettä niille. Mies sanoi että ei ne mitään vettä tarvi mut mä oon sinnikäs ja joskus on parempi antaa periksi , uskokaa vaan..

Oli jo pimeää ja ajettiin ja ajettiin ihan simona mutta ei löytynyt sit yhtäkään paikkaa mistä olisi vettä saanut. En tiedä miten sitten kävikin niin että ajettiin takasin Turkua kohti kun MÄ sanoin että mun mielestä näin jossain tullessamme jonkin paikan mistä vettä saisi. Matkalla ei sit yksikään paikka ollut auki ja loppujen lopuksi me oltiin tutussa paikassa jo. Maskussahan me ja siellä sattui olemaan yksi paikka mihin pysähdyttiin "vedelle".
Mun mies kihisi raivosta että saatanan rotat että niitten takia me ollaan täällä nyt. Kuitenkin oli helpotus että vaikka se tuska näkyi sen silmistä mitä tää turhaan ajelu oli ollut niin se kuitenkin hiukan hymyili mulle.
Mä ehdotin että no ajetaan tohon Maskun santakuopille yöksi kun ei enää jaksa lähteä uudestaan menee että jatketaan huomenna sit taas.
Ja näin me tehtiin , mun mieliksi. Me yövyttiin Maskun rivieralla ja mieheni sanoin mulle että M.. se on sellainen juttu että sun kanssa mä en lähde enää asuntoauton kanssa mihinkään ja noi rotat sä voisit oikeesti jo myydä hevonkuuseen.
Mä sanoin vain sille että muistatko sen mainoksen "karavaan lehtilään" ja ehdotin että mitäs jos otettaisiin tästä sellainen joka kesäinen se meidän mukava perhereissu ...
Totuus on se että se oli eka ja viimeinen reissu minkä tehtiin asuntoautolla. Aika kumma sanoisin..
Mutta nämä on niitä mieleenjääviä muistoja joita ei kait koskaan unohda.

Kiitos kuitenkin miehelleni että jaksoi rakastaa mua tämänkin jälkeen mut se nyt onneksi ottaa mun pölhöilyt ja tekoset sillai hyvällä ja jopa se itsekkin vieläkin muistelee jotain meidän juttuja hymy huulilla ja varmaan aattelee et voi noita aikoja ja ainakin oli hauskaa kaikesta huolimatta.

Mitä mun deguihin tulee niin ne mä myin eläinkauppaan kyllä aikanaan kun aattelin että on sen aika tai ehkä hiukan miestänikin aattelin.
Se oli miehelleni helpotus vain hetken , ette varmaan arvaa miksi. No mulla iski hirvee ikävä niitä ja ostin sit parin päivän päästä ne takasin ja heh , kalliimmalla hinnalla mitä niistä sain !
Et tämmöinen mä oon ollut.
*En tyhmä oo kuitenkaan vaan sillai hassu omalla tavallani.

Hyppäsin mun pääjutusta nyt ihan muuhun mut ilta siis meni siinä rantaa pisin kävellen ja käytiin kahvilla ja sit kotiin ..sen pituinen se stoori.


Silittämisen tuskaa  9

Mä en voi mitään niin inhota enempää kuin silittämistä. Nyt tytöt matkaa isälleen 2 viikoksi ja vaatetta pitää olla joka lähtöön kun noista keleistä ei tiedä.
Mä muutenkin silitän vain tarpeelliset ja nekin hampaat irvessä. Se vaan ei ole mun hommia. Mielelläni tekisin vaikka jotain muuta epämiellyttävää ja antaisin jonkun muun hoitaa tuon tehtävän.
En mä silittele lakanoitakaan kun en ymmärrä sitä miksi pitäisi. Sinne kun hyppää niin ryppysiä ne heti on. No joo onhan ne sillai pehmeet ym. mut samat unet saan oli kuin vain.
Mulla on yksi tuttu kun silittää jopa pikkuhousunsa ja mä en tajuu miksi pitäisi. Tuleeko se ukko sanomaan että kulta wau sulla noi mammapöksyt näyttää tosi hienoilta nyt kun ei rypyn ryppyä? Ja eihän noissa stringeissä oo silitettävääkään. Pelkkä postimerkkihän tuo on.
Vai liekö se tietyillä ihmisillä vain se tärkeetä että kaikki on tip top , en tie.
Kyllä mä katson että ne vaatteet on hyvässä kuosissa kun lähden ihmisten ilmoille mutta näin kotioloissa tuo on mulle aivan sama. Ei mulla koskaan kuitenkaan vaatteet nyt niin ryppyjä täynnä oo ettei kotona kehtaa mennä.

Myönnetään että mulla oli joskus poikaystävä joka aamuisin aina silitti vaatteensa ennenkuin lähdettiin mihinkään. Sillä nyt tuo lähtö kesti muutenkin aina 2 tuntii kun kaikki piti olla niin vimpanpäälle kuin olla ja saattaa. Hiukan itse tuskailin sitä odottamista kun mä oon tottunut että aina mennään suht verkkaiseen tyyliin ja miestä ei tarvi koskaan odottaa :D
No mut se hänen tyyliään ja ei hän huono ihminen ollut vaikka monessa asiassa oltiin kun yö ja päivä. Eipä se silti mulle koskaan sanonut että kuules muidi et viittis kattoo mitä päälle laittaisit. Mä olin mä ja hän oli hän. Toki ei me silti oltu ihan eripari tuolla kun mentiin. Kait mä osaan kuitenkin erottaa sen missä mennään ja kenen kanssa.

Lasten kanssa sitä tottuu siihen että aina ei itse kerkee katsomaan ees peiliin kun ovesta lähtee mut eipä se minua kiusaa. Pääasia on että päästään lähtee ja onneksi tuosta rumuudesta ei sakoteta vielä jos ihan tukka pystyssä mennään ulos tai muutama ryppy jossain vaatteessa.

Nyt on sit kassit pakattu ja muutama tunti ja sit se on bye bye vähäksi aikaa.
Ikävä varmasti on mutta nyt jo osaan ottaa vapaapäivät ihan sillai antaen aikaa itselle ja en niin mieti mitäs nuo tuolla tekee isin kanssa. Tiedän että heillä on hyvä olla ja siellä kuitenkin kaikki ok.

Tänään on muutama asia kun pitää hoitaa ja sit illalla onkin ihan muut jutut mielessä..

Ps: Olisipas muuten hienoa jos olisi sellainen tuttu kun esim: sillä joku kotihomma mistä ei pitäisi niin voisi sillai vaihtaa että tuu sä tekee toi mulle niin mä tuun tekee sen sun inhokin sulle. Vähänkö olisi siistii..
Mut sit jos joku nyt tarjoituu silittää niin sanon heti että ikkunanpesu on toinen mistä en pidä lainkaan .."miettii mielessään niitä mistä pitää"..tiskaus ,ruohonleikkuu, imurointi..

Nyt sit vaan jokainen laittaa listaa suosikkikotihommista ja puhelin numeronsa niin mä kilautan jos natsaa :D
Ottakee huomioon sit tuo välimatka että en kuitenkaan lähde sinne Inariin jelppii muutakuin tosiii hyvää ystävää jos niin on.


Särkee niin et saat kassista päähän..  7

Mä tuossa olin autolla ajelemassa pisin moottoritietä ja vettä satoi tosi rankasti. Voi miten mulla ihan nuppi rupesi särkemään kun jännitin niin lujaa tuota kaatosateella ajamista. Sehän jännitys johtunee mun yhdestä krapulapäivän ajelusta tosi huonolla kelillä 100 km verran. Sen tarinan kerron toiste kun ensin pitää varmistaa oonko mä sen kertonut jossain jutuissani aikasemmin. Se on tämä vanhuus kun tulee ei kaikkea heti muista ja kun nyt oon laiskakin tähän aikaan niin en jaksa heti kattoo ,mut myöhemmin sit.

No asiaan siis..
Siinä meikäläinen körrötteli matkaa eteenpäin kun tytöt rupesi kinaa jostain bratz lehdestä takapenkillä. Se sano sitä ja tuo sano tätä ja mulla kun tuo nuppi oli muutenkin kipeenä niin huomasin kuinka pinna oli pikkasen kireenä siinä kohtaa. Ei oo oikeesti pakko just nyt kun pakoon ei pääse ja ilma huono ja muutenkin pitää keskittyä nyt ajamiseen.
Yleensä mä oon aika rauhallinen sanoissani mutta mä ärähdin siis todellakin minusta tuntui että se ääni tuli sieltä peräpäästä asti kun oli niin mätä. Komento kävi että nyt loppu ja se lehti tänne ja heti. Uskokaa tai älkää niin tytöt hiljeni samantien. Lehti lensi etupenkille ja hiljaisuus kesti ainakin se 5 min ja sit pikku supinaa tuli takapenkiltä .
Jees hyvä me , päästään kotiin ehjin nahoin ja ilman kinaamista.

Siinä kun oltiin jo kotikulmilla jumiuduttiin odottaa liikennevaloihin kun punaset paloi kääntyville. Katsoin taustapeiliin ja näin jotain mikä sai mut sit kihisemään kiukusta. Sanotaan tuttu näky ja ennenkin liikenteessä samaa nähty mut nyt kun muutenkin se pää särki ja hiukan väsy matkasta niin tää oli se mitä en nyt just haluaisi nähdä. Iso ukko kaivaa nenään koko etusormi varmaan takaraivossa asti. Kaivaa , kaivaa voi hitto taisi ettiä koko viikon ylläreitä tuokin. No sit se pyörittää sitä aikansa sormissa ja voitte arvaa loput , se muuten pisti sen suuhunsa..
Hyi hyi ja hyi..mä olisin halunnut mennä vetäsee laukusta päähän tota tyyppiä ,niin pahaa mulla teki. .Makunsa kullakin joo ja onneksi ei tarvi tuota pussata mut aika ällöä oli.

Huokasin helpotuksesta kun kotona oltiin ja pakko oli hetken maata sängyssä ja koittaa ihan vaan relaxoitua..

Tästä tarinasta nyt enemmän tulee mieleen se että onkohan se joku jatkumo että kun yksi asia ketuttaa niin sit tulee sellainen että hyvässä lykyssä hetken päästä toinen ja sit toinen ym..eli se koko päivä voi mennä piloille.
Mulla nyt ei mennyt koko ilta piloille mut kyllä tuon huomaa että helposti jos särkee johonkin niin oot kireempi ja ei niinkuin jaksa muuta kuin nippanappa itseään..aika kurja kun äksyilee osittain joskus senkin takia toisille turhaan mut niin kait se muillakin sama...


Tärinää  4

Haluan antaa ihania koko vartaloasi kivasti värisyttäviä nautintoja...

Kyllähän tuo nyt piti aavistaa että mun juttu tuosta oilista sai jonkun tyypin alakerran heräämään :O)

No pojat pojat kyllä mä tiedän että te saitte sen pikkuveitikan heräämään moisesta ajatuksesta mutta maltti on valttia ja tilausta vaan sisään sinne mistä tuota ainetta saa jos väpättää paikkoja. Tiedoksi että minun kanssa ei pääse testaamaan ko .aineen toimivuutta joten katse toiseen suuntaa , varmasti onnellinen voittaja löytyy vielä. Ps; ihmeessä kerrot sit noin 1-10 asteikolla arvosanaa tuotteelle että muutkin tietää kantsiiko ostaa.

Tässä kuitenkin vastausta tulleeseen viestiin..

Todettakoon nyt näin ihan ystävällisissä merkeissä että aika on tehnyt tehtävänsä sinunkin kohdallasi ja en usko että sinä saat väristyksiä aikaan sen enempää kuin pierut ammeen pohjalla.

Yst. terv. millou


Poista kipu mut jätä turvotus.  5

Heräsin taas kerran niskat nurin sohvalla. Olenkin tässä nyt ymmärtänyt paremmin mikä siinä on että monet yöt olen tossa tutussa paikassa viettänyt yöni.
No se johtunee siitä että nyt tässä taloudessa ei ole kuin kaksi digiboksia ja kolme televisiota. Eikös se mee niin että lapset ensin ja äiti viimeiseksi. No ei vaiskaan , tuo nyt ei se syy ole. Mulla vain ei ole ollut kiirettä omaan huoneeseen saada digijuttuja ja laitoinkin koko telkkarin nyt pois häiritsemästä omasta huoneestani. Mulla kun tuo televisio ei ole se must asia kuitenkaan ja varsinkaan näin kesäsin. Itse tykkään touhuta aina jotain muuta ja viimeisen 2 vuoden aikana olen vähän kattellut muutenkin televisiota liekö se pako ollut ainut sarja mitä seurannut sillai kunnolla.
Nyt on tullut myöhään valvottua lomalla ja sen myötä jotain ohjelmaakin seurattua hetken kunnes se masa tullut ja vienyt tajun pois.

Aamulla tossa kun menin keittää kahvia niin huomasin että joku pörriäinen on pistänyt mua takapuoleen. Et sit löytänyt muuta mehukasta paikkaa kun mun sellupyllyn. No kait sillä pompiaisella joku raja kait on siihen mitä haluaa. Kuka nyt luuta imisi , en mä ainakaan. Nyt sit kiitos vain kuitenkin sille tuosta kolikon kokoisesta punaisesta paukamasta.
No helpotus on se ettei tarvi pyllistellä sen siipan silmien alla nyt kuitenkaan ,et hää hää ähäkutti tuo on nyt vain ja ainostaan mun silmille.
Voisitko kuitenkin ajatella ensikerralla imaisevasi vaikka tisuihin että nekin olisi hetken sellaiset dd kupit :D
Vaikka ps: mä oikeesti pidän mun tisuista just näin ja en haluisi mitään isoja daisareita mutta olisi kiva tuntee ees sen hetken nuo mahtavat kannut tuossa edessäni..

http://farm1.static.flickr.com/233/521902199_898d469047.jpg

Mut kohtuus sit kaikessa pikkupörriäinen...

http://i139.photobucket.com/albums/q311/SunglowMotley/halle-berry4.jpg

Ehkä näin parempi kuitenkin

Mä meen nyt ulkoilee ja nauttii ilmasta ja mielenkiinnolla odotan mitä päivä tuo tullessaan taas...


Surffailua erektioon  17

Tulipa tuossa vielä surffailtua netissä vähän siellä täällä ja linkistä taas toiseen kunnes silmiini osui tämä ko.tuote.
Kyllä sitä kaikkea mahdollista keksitään mut oikeesti mikä tän tuoteen nyt se ihme apu on sit loppujenlopuksi.
Saavuta vahva ja kestävä erektio minuutissa..
No eikös se tule ilman tuollaistakin jos on tullakseen. Vai hei onko niin että jos sua ei haluttaisikaan ja muidu väkisin vonkaa niin tämä on se tuote jolla sä saat täys seisokin ihan varmasti vaikka olisi mikä ja sit ei tarvi ainakaan sanoa että sorry baby nyt toi pikkuveli ei jaksa tänään olla sillä tuulella.
Mut tuota en ymmärrä että miten se nyt liittyy kumppanin orgasmien määrään joku oil ? Apuva onko niin että tuolla tuotteella saa niitä superhyper verisuoni katkee päästä tunteita ihan hurjan monta no hitti äkkiä mulle yksi purkki tota oilia. Mut hitto ei mulla sitä ukkoakaan oo , dääm.. :P
Säästyi siis se 50 e vai mitä tuo maksoikaan.

Oonkohan hippasen väsy , no joo ehkä mut minkäs tekee kun uni ei silti tuu..

http://www.maximumoilsuomi.com/index.php

Mun on parempi mennä pehkuihin ja toivottavasti tulee uniin unimatti jolla on oilia jossain ja mä herään yöllä siihen tajunnan räjäyttävään orgasmiin kun nyt oon tätä tuotetta miettinyt tässä tovin :O)


Pieni ilo on jaettu ilo  2

Meillä on jäänyt pari pikkupyörää tytöiltä pieneksi ja aattelin ilahduttaa naapurin nuorimmaista antamalla hänelle pyörän. Tiedän että varmasti rahanreikiä on paljon muutenkin kun lapsia liuta tuossa perheessä mutta ei se nyt ollut ainut syy antamiselle. Kun olisitte nähneet tuon pikkuihmisen hymyn kasvoilla ja loisteen silmissä niin ymmärtäisitte kuinka se tunne jonka sain sisälläni oli parasta mitä voi saada. Tuo pikkuinen taapero halusi heti mennä koeajamaan ja ei ees malttanut odottaa että isi laskisi satulaa. No kerkee tuon tehdä myöhemmin ja he päättivät lähtee ajelulle vaikka jalat ei kunnolla yltänyt polkimiin edes. Iskä pitää kiinni ja saa pikku kuntoilua ottaa itse samalla niin mikäs siinä.

Omasta mielestäni antaminen on saamista ja mä sain paljon pienellä eleellä sekä itselleni että toiselle :O)

Täällä taitaa kohta sade tulla ilmasta päätellen mutta emme anna sen häiritä vaan kipaisemme hakemassa filmin ja sit käydään kylässä äkkiseltään ja taidetaan myöhemmin ottaa erä muistipeliä. Taidan saada köniin pelissä kunnolla kun ei mun mikään vahvin laji tuo muistaminen. Tai sit vaan riippuu siitä asiasta mitä pitää muistaa. No ainakin muisti on hyvä mut lyhyt..


Helsinkiin  4

Päätettiin siskon kanssa että teemme parin päivän reissun Helsinkiin ja tässä miettisin että mihin majoittuisi? Hotelli on aika tyyristä ,kait :O) enpä oo noita hintoja kyllä katellut mut oletan näin ainakin.
Muutenkin olisi minusta kiva olla jossain muualla kuin hotellissa välillä ja eipä tuo kummonenkaan tarvis paikka olla kun ei nyt ole ajatuksena muutakuin suihkussa ja unilla käydä kämpillä.
En tiedä mihin kannattaa mennä kattelee yöelämää jos niin on ja jos jollakin on ideoita niin otetaan vastaan..
Kaipaankin hiukan suosituksia yöelämänpaikoista ja tuosta majoituksesta.

No pitää surffailla netissä ja kattella mitä eteen tulee.


Uimassa  2

Uimareissut tehty tälle päivälle lasten kanssa. Mä tyytysin istuskelee rannalla kun en sillai tykkää uimisesta. Hyvä viilennyskeinohan tuo kastautuminen vedessä on kuumalla ilmalla mut muuten mua ei sillai uimiset kiinnosta. No onneksi nuo kaksi marakattia ei niin välittänyt missä mä olin kun munhan tehtävä on olla se kuvaaja ja ruokapuolen hoitaja.

Yhden naisen kanssa siinä muutaman sanan vaihdoin kun halusi löytää miehen joka voisi jelppiä hiukan kun rannan läheisessä kaislikossa näytti lintu kituvan. Apuun saapuikin tuo mies uimahousuissaan ja haki paksua puupalikkaa millä sen linnun hengen saisi pois.
Mä en halunnut käydä katsomassa tuota olentoa ja pahaa teki jo se pari kovaa kajahdusta korviin kun hän otti nirrin pois.
Kylmät väreet meni jo siitäkin mut parempi näin kun antaa kitua yksinään.

Pari tuntia riitti tytöille ja sit valittivat jo kylmyyttä ja halusivat lähtee kotiin. Ei se ihme ollutkaan kun aurinko vilautti itseään vain hetken ja taas oli pilvistä.
Eli toiste uudestaan sit kun keli parempi.
Kuvut on ravittu ja nyt pikku lepohetki edessä...


Ruisrokista nuoruuteen  3

Poika selviytynyt viikonlopun Ruisrock tapahtumasta mutta harmi vain että videokuvat on ihan sieltä syvältä kun ihmisiä hyppi ja pomppi ympärillä ja kuva hyppii ihan himmusti. No mutta ainakin oli kuulemma Him ja Hanoi Rocks ihan tosiii hyvä ja Apulanta yksi parhaista.

Tuli siitä mieleen että mä oon nuorena ollut kova Mike Monroe fanittaja. Jopa se lettikin piti leikata yhtä pystyyn kun sillä oli. Hm..taisin olla 13 v jotakuin.
Äiti sai hepulin kun mä olin itse ottanut vähän saksia käteen ja tyyliä muuttanut. Mun paksut pitkät hiukset sai sit tyylimuutoksen mut heh, äitii kirpaisi mut ei mua.. Voi niitä aikoja. Ainakin oli hyviä sellaisia kun ne tuolla takaraivossa vielä tallella on. Oon mä säilyttänyt keikkakuvia ja outoo ei toi Mike enää saa huokaisuja aikaan kun niitä kattelee.
Silloin oli Tannakin kova sana hm..muistaakohan kukaan sitä bändiä? Ei välttämättä kun tuo nyt ei kovin pitkäkestonen bändi ollut.

Hiukan hymyilyttää tämä että tällä pimulla oli laaja musiikkimaku jo nuorena. Lavatansseissa kävin eka kerran taisi olla kans siin 12- 13v
ja olin ihan myyty kun Jukka Kuoppamäki lauloi lavalla sininen ja valkoinen :D Kyllä mua haettiin tanssiin vaikka sellainen räkätappi olinkin ja se oli kiva juttu se.
Yksi mikä oli ylitse muiden tuolloin pikkulikkana oli Elvis ja se on ja pysyy vaikka ikää tuleekin. Sen lauluääni vain on jotain niin koskettavaa että huh.