Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2008.

Tästä uusi päivä taas valkenee  3

Tuli nukuttua yö jotenkin levottomasti. Suurin syy varmasti siinä että nukahdin sohvalle ja toinen tyttö on jossain kohtaa herännyt ja päättänyt tulla sit mun vatsanpäälle jatkamaan omia uniaan. Meillä on suuri sohva ja tilaa olisi ollut vaikka kuinka mennä myös toisaallekkin mut näin teki hän.
En tohdinnut käskeä menemään pois vaan päätin että jos tuntuu että haluaa olla äidin lähellä niin olkoon niin. Vähän sai muutaman kerran korjailla yöllä asentoa mutta ihme kyllä siinä oltiin kun sillit suolassa koko yö..
Itse muistan myös kuinka pienenä oli ihanaa olla äidin lähellä ja vielä parempaa oli se että harvemmin kuuli sitä komentoa että omaan sänkyyn siitä.
Tulee sekin aika kun ei enää saa viereen lapsia vaikka haluisikin joten nautin tästäkin hetkestä.

Aamukahvit juotu taas pihalla peppu märkänä kun ei jaksanut pyyhkiä märkää tuolia.
Tytöt syöneet ja kävimme keskustelua aamulla vielä eilisestä purkkaepisodista.
Toinen tyttö oli saanut päähänsä leikkiä purkalla että se on kaulakoru ja voitte uskoo kuinka se oli takertunut kaulaan kiinni ja sitä oli hiuksissakin.
Saatiin se pois kovalla työllä ja hiukan jäi jälkiä kun ei mikään helppo juttu ollut kuitenkaan.Hiuksia sai leikata mut onneksi oli aika vähän mennyt niihin.
Hän vaan itki että ethän sä äiti oo vihainen ja kerroin että voisin veikata että jokainen joskus kokee lapsena samanlaisia asioita. Niin on mulle myös käynyt.
Pieni ääni sanoi että mä oon tyhmä ja en enää ikinä tee noin.
Ei se tyhmyyttä oo vaan aina ei aattele mitä tekee ,saa sellaisia älyväläyksiä vaan. Ja uskokaa niitä tulee myös aikuisena :O)

Toivotaan että päivästä tulee hieno ja ei nyt mitään ihan himmu "ideoita"tuu taas noille pikku ihmisille ...


Rakkaalle vaimolle  4

Viime vuoden aikana yritin kanssasi 365 kertaa, mikä tekee noin kerran päivässä.
SE onnistui 35 kertaa.
Seuraavassa syyt siitä miksi SE ei onnistunut.

1. lapset herää
17 kertaa

2. on liian kuuma
15 kertaa

3. olen liian väsynyt
15 kertaa

4. on liian aikaista
22 kertaa

5. olen menossa nukkumaan
49 kertaa

6. ikkunat ovat auki, naapuri
9 kertaa

7. selkäsärky
76 kertaa

8. liian juovuksissa
10 kertaa

9. ei sillä tuulella
28 kertaa

10. aika katsoa myöhäisohjelmaa
7 kertaa

11. liian hellät paikat
4 kertaa

12. uusi kampaus
4 kertaa

13.väärä aika kuukaudesta
65 kertaa

14. juuri menossa vessaan
4 kertaa

15. syönyt liian paljon suklaata
1 kertaa

35 kertaa onnistuin aloittamaan yhdynnän, mutta se ei ollut täysin tyydyttävää.
KOSKA:

- 6 kertaa piti herättää sinut kertoakseni, että lopetin
- 6 kertaa sinä vain makasit
- 23 kertaa sinä pyysit kiirehtimään minua, että se olisi pian ohi.
- kerran pelkäsin, että olin satuttanut sinua, koska liikahdit allani.

EI SIIS OLE MIKÄÄN IHME, ETTÄ JUON NIIN PALJON

Sinua rakastava aviomiehesi

Niin tulee mieleen itsellä että tässä taitaa vain olla osa niistä syistä miksi kieltäytyä seksistä :D


Mun ajatuksiani deittailuista ja vähän muustakin.  11

Uskon ihmisten rehellisyyteen ja ehkä se ei huono juttu ole että uskon myös siihen että minä jopa kiinnostan eräitä ihan ihmisenä sellaisena kun oon. En kuvien tai minkään muunkaan pinnallisen asian muodossa.
Mulla on sydäntä vaikka muille jakaa ja kun oikea kohdalle osuu 110%olen mukana siinä.
En halua aloittaa asioita epärehellisyydellä vaan joko se ihminen kestää sen mitä olen myös niitten huonojen puolien kanssa tai sit ei. Jos ei ,se ei koskaan minua varten ollutkaan.
Itsellä ei salattavaa ole missään asiassa.
Mulla on suomi24 profiili ja en ole ketään hakemassa kuitenkaan väkisten elämääni. Uskon että se "jokin "tulee kun aika ja paikka oikea. Monien kanssa ihan terkkuja laitan ja jotain vitsiä heitän mut kunnolla tutustumiseen vaaditaan muutakin kuin pari sanaa vaihdettu joskus. Kun itsellä tulee sisällä olo että hei tässä on jotain mielenkiintoista ja haluaa kuulla lisää niin siihen keskityn ja katson loppuun mitä tulee.

En ole mainostanut että mulla täällä on kuvia cityssä siellä kun nämä on kaksi eri maailmaa mulle. Ja haluan että minä kiinnostan enemmän kun kuvat ja senkään takia en katso tarpeelliseksi kertoa cityn sivuista. Kaikkea aikansa ja toki varmasti kerron kun näen sen tarpeelliseksi ja ajankohtaiseksi.
Kuvani toki kertoo minusta jotain myös kun niitä osaa lukea eikä vain katsella. Mut treffejä ajatellen niin kiinnostus pitää lähteä muustakin kuin kuvista. Toki miellyttää pitää se kokonaisuus mut tärkeintä on se mitä olet ihmisenä ensisijaisesti.
Täällä minä juttelen myös mukavien ihmisten kanssa ja läppää heitän. Näitä blogeja kirjoittelen kun siltä tuntuu. Sekin tapa purkaa sisintään. Ehkä se on huono asia ja jotain voisi jättää sanomattakin mutta en mä ole huono ihminen sen takia että paljastan omaa ihmisyyttäni muille.
Toivon että jossain kirjoituksissani saan aikaan ajattelemisen aihetta ja kenties jostain jutusta joku löytää sitä itseään myös. Olen avoin ja en näe siinä mitään pahaa.
Ei pidä arvostella sitä kirjaa vain kansien perusteella vaan jos tunnet ihmisen sellaisena kuin se on niin voit jotain toisesta sanoa. Yleensä sanotaan että ihmiset on julmia toisilleen , varsinkin kun ei tunne..siinä on perää osittain..
Minä voin ärsyttää jotain jo olemassaolollani ,mut sekin on normaalia. Eivät kaikki pidä kaikista ja ei oo tarviskaan.

LISÄÄ MUN AJATUKSIA DEITTAILUSTA:

Itse olen sitä mieltä ettei kannata pitää montaa narua samanaikasesti käsissä ja jos haluat elämääsi jotain muutakin kuin läpä läpä juttuja niin keskity siihen mikä edessäsi on ja jos se ei onnistu niin elämä jatkuu.
Jos aina vain katsoo josko ruoho on vihreämpää aidan takana niin yksin varmasti saa loppuelämän tallustaa. Jos tutustun uuteen ihmiseen niin luotan siihen mitä sanoo ja uskon myös että valheella on lyhyet jäljet jos yrittää esittää jotain muuta kuin on.
En lähde tekemään tuttavuuksia ihmisen kanssa joka vääntää moneen suuntaan. Enkä varsinkaan halua varattuja tapailla ! Mut jos joku sanoo että ei ole ketään niin siihen LUOTAN että näin on..
Itse myös aika pian sen jotenkin "haistan" mikä meininki ja mikä on miehiään. En kyllä oleta asioita heti ekan tapaamisen perusteella mutta en myöskään jää "venaa" että missä mennään. Sen kykenee näyttämään ja ilmaisemaan kyllä ihan suoraan että mitä kukin toivoo. Ja jos takkuilee liiaksi niin poistun paikalta ja katse eteenpäin. Mä tiedän omat ajatukseni ja haluni ja se pitää toki muistaa että ajatusten lukija en oo kuitenkaan että aukaista se suu pitää joka tapauksessa :D

Ja ei muuten tee tiukkaa poistaa profiileja täältä eikä suomi24 jos sen itse katson tarpeelliseksi :D en usko että tulee vierotusoireita.

Nyt tuli avauduttua mut ehkä sen katsoin tarpeelliseksi..


Paha karma  3

Tässä tuli nyt muuten mieleen yksi eilinen juttu kun kaverin tyttärelle oli käynyt aika huonoa tuuria vai mikä lie näille sattuneille tapahtumille.

Tyttö oli kävellyt kaverinsa kanssa kaupungilla ja perhanan lokki oli paskantanut päähän. No juuh ,hyi faan kyllä se niin jytyä kamaa on että ei auta muu kuin mennä pesasemaan päätä kunnolla.
No mut kuitenkin tää samanen tyttö oli viikonloppuna sit venannut ravintolaan pääsyä jonossa niin joku oli oksentanut jostain ikkunasta sen päälle ja yrjöä sit ollut niskat täynnä. Heh ,ei auttanut muuta kun taas lähtee himaan ja ilta oli mieleenpainuva ja lyhyt.
Tänään tuo tyttö menee Ruisrockkiin ja onkohan parempi että ottaa sen sateenvarjon mukaan kun ei hitto tie mitä taas päähän lentää kun joku kakkamagneetti siit on tullut :D
Joskus sattuu ja tapahtuu mut tossa kohtaa voisi kait jo tonne isolle herralle puhuu ja kysyy että hei eiks jo mun kohdalla nämä pikku herätykset riittäisi..


Tänään menossa  1

Tässä sitä aamukahvia juodaan ja valmistaudutaan uuteen päivään.
Lähdetään kyläilee pikkusiskon luo Nousiaisiin. Mikäs siinä kun keli tämä ja lapset voi juoksennella pihalla ja me voidaan rupatella mukavia. Harvemmin tulee siellä käytyä vaikka tuo välimatka ei kovin hääppönen oo.. Olevinaan aina jotain parempaa tekemistä vaikka se on kait sitä tekosyytä sille että ei vaan jaksa lähteä.
Mä en oo mikään kyläluuta niin ja nautin kait olla omissa ympyröissä liiaksikin.
Nyt pesemään aamurähmät silmistä ja autoa tankkaamaan ja sit pikasesti hakee mehua lapsille autoon kun ilma on tosi lämmin taas. Sisko Kaarinasta kyytiin ja ei muutakuin menoksi.
Nauttikaa kelistä tai töistä tuo nyt on sama kunhan joku juttu auttaa jaksamaan tämänkin päivän sillai hyvillä mielin :>


Aika wau juttu sanoisin  2

Mulla on tiedossa deitit ensi keskiviikkona. Viikko sitten yksi kaveri heitti viestiä mulle ja ollaan pidetty yhteyksiä tässä sen jälkeen.
Puhelimessa puhuttu tietty ollaan kovasti mut live on live aina kuitenkin.
Kovasti tuo ainakin on sillai huumorimiehii ja se piirre nyt on mulle myös jotenkin tuttua niin de passaa bra. Sopivasti tuo ainakin asuu suht lähellä ja noi välimatkat ei turhan pitkiä ole mikä on hyvä asia. Mä en kuitenkaan innostu kaukoihastuksista ja niin olen sanonut aikasemminkin ja sanon uudestaan että kaipaan sekä henkistä että fyysistä läheisyyttä kuitenkin.
Aika tuo näyttää sit miten jatkuu ja pikkuhiljaa mä muutenkin haluun tutustua jos niin on. Kiva rauhallinen fiilis on nyt ainakin ja ei suurempia puruja vatsassa oo ainakaan vielä. Pääasia on nyt ensisijaisesti että saadaan kasvot kirjoittajalle ja sille äänelle :O)

Nyt mä pääsen hiljentymään ja kattoo telsuu kun lapset nukahti. On ollut vauhtia päivässä taas tänään aika mukavasti. Tuli uimareissut tehtyy ja ulkoiltu paljon niin mikäs tässä.
Ai niin se vielä että kiitos kovasti niille jotka laittoi mulle viestiä siitä miten voin saada sen laulun kännykästä koneelle. Mä arvasin että apu on lähellä ja se jos mikä on hieno juttu.


Ruisrääkät menossa  2

Olenkohan mä jotain menettänyt kun en oo ruisrockissa ollut kun kerran vaan ja huom sekin oli työkeikka ettei mikään fiilistely juttu.
Sattumoisin silloin oli vielä paha krapula ja vatta huusi kuolemaa murinasta ja hikikarpalot valui otsassa kun duunia painettiin. Eipä silloin ainakaan saanut nauttia musiikin kuuntelusta tai muutakaan.
Kauhuissani katsoin vain pitenevää wc jonoa kun tiesin että kun lähtö tulee niin sit juostaan ja lujaa :D
Voi olla että systeemit on paljon muuttunut siitä kun olin meinaan onhan siit jo aikaa yli 10v.
Poika tossa odottaa huomista että pääsee sinne kamujen kanssa. Niin ja toki se menee sit sunnuntaina myös ,eihän nyt yksi päivä oo mitään.
En muuten oo muutenkaan käynyt eri festareilla ,syytä en osaa sanoa mistä johtuu.
Olisi kiva vaan tietää että mikä se hyvä mesta olisi jos haluaa korkata ekat kunnolliset festarikokemukset tai vastaavat tapahtumat.
Tai paljonhan menee sen musan mukaan porukka mut kait jotkut jo vanhasta tottumuksesta menee tiettyihin paikkoihin.

Nyt mä hokasin mitä pitää tehdä vielä kun kesää jäljellä..
Mennä kunnon lavatansseihin :D niissä on sitä tunnelmaa jos vaan tykkää ja osaa perinteisiä tansseja. Mä osaan ja pidän tanssimisesta kovasti!
Hm..pitää kattoo muuten missä on ketäkin esiintymässä ja ei muutakuin menoksi.
Yöpyy sit kunnolla vaikka pari päivää paikanpäällä ja ihan rauhassa kattelee meininkiä. Ei huono idea lainkaan.


Tule tule poika uimaan  3

Vai miten se biisi meni. Aamukahvit juotu tukka pystyssä ulkona ja nautittua auringon paisteesta ja pikku kasteesta maassa. Mieli hyvä ja tässä kohta lähtee päivä kunnolla käymään.
Pyykkikone pyörittää viimeisiä linkouksiaan ja sit me voidaan lähteä rannalle lasten kanssa uimaan.
Hiukan pitänee hakea kaupasta evästä ja juotavaa ja sit ei muutakuin nokka kohti biitsiä. Ajattelin et on parempi mennä suht ajoissa kun päivällä voi olla sit suht kuuma ja kuitenkin ruoka ym..jutut on edessä kuitenkin. Varmasti porukkaa riittänee ja nyt kun yksin meen niin saakin kattoo tarkasti missä pimut juoksee. En nyt sit mitään luettavaa ota mukaan vaan kameran ja kuvaan vesileikkejä.
Äippä pysynee rannalla mut pääasia on että mukavaa aikaa vietetään yhdessä :D


Ei nyt tarvii apua hän.  5

Mulla on kännykässä yksi lasten laulama biisi ja mä haluun sen säilyttää.
Eikö noita äänitettyjä musiikkijuttuja muka saa laitettuu sähköpostiin ihan yhtä kun kuvia?
Miettii miettii pää punasena mitä tehdä. Koitin laittaa mut ei aukee niin ei.
Se biisi vaan on niin ihana ja sit tytöt on laulaneet sen silloin kun olivat 4 v niin se on tosi hellunen juttu.
Sanokaa nyt joku suoraan että itke verta tai hei nou hätä kyllä tämä saadaan säilymään ...

Mulla hävisi viimeisetkin unet nyt kyllä..
Meen kattoo filmii ja masiina menee kiinni. Jo riitti tälle päivälle tätäkin touhuu :D


Herkkuperse - Omatuntoko kolkutti  2

Suklaa nougat jätskiä tuli sit vedettyy hiukan liikaakin. Vai olikohan ne sit ton jälkeen otetut jälkkärit se piste i päälle. Ihan hiukan siis uskokaa pois tosi pikkasen söin sit suklaata vielä lisäksi ja nyt kärsin pahasta olosta. No herkkuhetki iski mulle pahemman kerran. Eikös sanota et suklaa on seksin korvike. Onkohan mulla sit viime sex kerrasta liian paljon aikaa että rupeen oireilemaan näin. Asialle pitää tehdä pikimmiten jotain tai sit mä paisun jättisuureksi tässä pikkuhiljaa.

Siitä tulikin mieleen että mun tekisi ihan hirveesti mieli mennä rullaluistelee joku päivä. Kenet mä saisin messiin kun omat frenkut sit ei yhtään tyksi tuota hommaa. Yksin en niin haluu lähtee ja olisihan se mukavempaa mennä tosiii pitkä lenkki ja sit istahtaa vaikka jokirantaan istuskelee ja kattelee "maisemia".
Nyt ei auta muu kun soitella sit ja yrittää suostutella vaikka tyyliin "ei sulla olisi kaverii joka voisi mun kanssa lähtee kun siit on niin pitkä aika kun viimeksi..heeh , no tota ne ei nauramatta nielisi. Varmaan sanoisivat että hei on ihan parempi että meet itseksesi kun kuka tollasta puolikuntosta pelätintä perässään raahaa :O)
No joo ,saa nähä miten mun käy.
Nyt meen laittaa koko porukan iltapesulle ja nauttimaan illasta