päivä jokin + n päivää

  • VilliMiesJKL

Jotenkin blogit ovat usein tylsiä. Minusta on naivia, kun joku kuvaa heikosti tapahtumia blogissaan joltain päivältä melkein luettelomaisesti. Luen samaan kategoriaan tarinat, jossa kerrotaan miten se kahvipannu käynistyi ja sen jälkeen tein sitä sun tätä, kuin tylsää tylsemmät luettelot siitä miten riisuuntui vessassa ja sitten yllätti puolialastomana poikakaverinsa ja sitten harrastettiin seksiä.

Mitä ihmen eroa noissa kahdessa tarinassa on? Kummatkin on samanlaista luettelointia.

Ja sitten voisi itseironisesti miettiä, mitä mieltä tästä vuodatuksesta on, jota tähän kirjoitan. Samanlaista tavaraa on netti täynnä.

Tullaankin siihen tosiseikkaan, että koska hyvin harva osaa olla tosi taitava kynästään, niin netti on täynnä keskinkertaisuutta, halua yrittää ollaa jotain siinä pystymättä. No hyvä että ainakin on yrittänyt. Se on positiivista jollakin tavalla.

Mietinkin että pitäisiköhän tähän blogiin alkaa kirjoittamaan oikeita tarinoita, niin olisi jotain piristystä tähän blogimaailmaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus