Tervehtiminen

  • VilliMiesJKL

Mietin joskus tätä suomalaista kulttuuria. Kun vertaa tätä vaikka Afriikkalaiseen kulttuuriin, jossa ihmiset terverhtivät ilman ongelmaa vastaan tulijaa pienellä tiellä - niin aika erillaista on suomessa. Suomessa tuntuu jopa pahalta alkaa puhumaan tuntemattomien kanssa.
Mutta oletteko oikeasti huomanneet, kuinka helppoa se oikeasti on. Kun vain uskaltaa avata suunsa ja jutella, niin huomaa miten helpottuneita monet suomalaiset ovat, kun voivat puhua kanssasi. Itseasiassa on aika harvinaista, että suomalaiset katsovat sinua pitkään, jos alat puhumaan. Ehkä he ovat hermostuneita, kun eivät tiedä mitä sanoa, mutta kun autat heitä puhumaan, niin tuo ongelma on ratkaistu.

Eli mitä siis tarkoitan?

Että oikeasti suomalaiset eivät ole niin mutrusuita, kuin kulttuuri antaa ymmärtää. Että oikeasti suomessa osataan keskustella tuhat kertaa paremmin kuin ulkomailla, jossa keskustelu on todella pinnallista jauhaamista. Suomalaiset kertovat itseasiassa mielellään itsestään muukalaiselle. He suorastaan rakastavat puhumista.

Joten ystäväiseni, nyt on aika astua pois vanhoista kaavoista ja kokeilla jotain uutta.
Puhu naapurisi kanssa. Puhu vaikka säästä alkuksi.

Koska elämässä menestyy parhaiten, jos osaa vaihtaa sanoja - kannattaa aloittaa jo tänään tämä pieni harjoitus.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus