Antaapa repsottaa!

  • lindagee

Tuolla toisaalla näyttää mielipiteiden vaihto käyvän kiivaana elintärkeästä teemasta PITÄÄKÖ pimpistä karvoitus poistaa, ja millä keinoilla saapi parasta jälkeä. En puutu ko. kiistaan muuten mitenkään, mutta muistelen jotain.. Joo, mulla oli luomulinjaus ollut aina vallalla, mutta sitten uusien virikkeiden innoittamana ryhdyin itsekkin testaamaan lähteekö höyläten vai miten. No ensin oli vaan aivan liian huonot höylät käytössä, joten meni liiaksi raapimiseksi. Sitten hoksasin kaupassa, että niitäkin on oikein ERIKSEEN naisille, ja jopa sellaisia, joissa on jotkut pehmentävät aloe verat mukana. Ei tulis mieleenkään uhrata tohon enempää rahaa, aikaa ja vaivaa. Ja jos suhdetoiminta on siitä kiinni, niin anti mennä vaan. Ukon siis. Ei sellainen niuho ukkeli täällä mitään tekiskään. Mun pitää ITSE kokea saavani jotain lisäarvoa (kesällä vilpoisuutta, tuntoherkkyyden paranemista tms.) ko. toimenpiteestä jotta viitsin siihen ryhtyä.
***
Naamakin saa ränsistyä rauhassa. Kaikenlaisin restaurointitoimenpitein tietysti saisi ikää ja juonteita häivytettyä, mutta mitäpä näistä. Outoahan se olisi, jos ei mitään jälkiä näkyisi siitä miten paljon olen itkenyt ja nauranut jo tähän mennessä. Maailmantähtienkin suosima & suositteleman pärstänhoitokonsti eli runsas nukkuminenhan mulla on jo valikossani, halusin tai en.
***
Kuontalokin saa sojottaa sinne tänne. Pakkomielteen takia kun vielä NIRSKAISEN saksilla silloin tällöin, niin siinähän sitä on rikottua luukkia. Olisi huolestuttavampaa, jos ajatukset olisivat aina kaaoksessa tai tuuppisivat toisiaan.
***
Mutta elämme aikaa, jolloin jo viimeistään 15-vuotiaalla on oltava oma TYYLI. Kaikkien pitää olla stailattuja ja huollettuja ja brändättyjä. Pitää päättää olenko tätä vai tuota, kun en voi MUKA olla tänään tätä ja huomenna tuota. Merkki armottomasta epävarmuudesta on sekin, että kaikkea ja kaikkia pitää pyrkiä hypertarkasti lokeroimaan, ja saada leima lyötyä niskaan. Tulee mieleen "juppihippipunkkari". En tiedä oliko ko. biisin väsääjä aikanaan vuorotellen tai samaan aikaan kaikkea tuota, vai oliko biisinsä kannanotto nimenomaan sellaista ahdaskatseista lokeroivaa ja kategorisoivaa ajattelua VASTAAN. Toivottavasti?!
***
Usein ilmoille singotaan kysymys "MIKÄ sä niinkun olet?" Kysyjä odottanee vastaukseksi jotain v..un cv:tä tai muuta meriittilistaa. Kyllä se on kuulkaa turhaa. Vastaushan on yksinkertaisuudessaan ehkä pelottava: IHMINEN. Siinä on titteli, jonka pitää riittää. Kenelle se ei riitä, niin menköön trendibaareihin tai muihin pätemismestoihin pelleilemään.

Kirjoitettaessa soi Lauluja metsästä

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus