"Eiköhän kiitetä Riihelää... eikun Dr ...lää"

  • lindagee

Tosin istuksin tässä sateisessa kesäillassa vähäsen äimistyneenä.. En siis tiedä on varsinaisesti aihetta KIITTÄÄ sitä tohtorisetää, jonka kattavan B-lausunnon toimittaminen vastoin odotuksia ja yllätyksekseni tuotti tulokseksi "toistaiseksi pysyvän" niukista niukimaan nihkeän perustulon saannin. Olen nyt sitten virallistetusti ja kroonisesti köyhäksi työkykyisyydestä syrjäytetyksi julistettu. Outo fiilis jotenkin. Oletin, että vuosia menisi taisteluissa ja todistusten veivailuissa. TOISAALTA on kenen tahansa järkeen käypää, että eläkevakuutusyhtiölle on aivan yksi ja sama myöntävätkö pysyvästi vai epäpysyvästi raihnaiselle ihmisparalle kuukausisumman, joka jää alle 150 euron. Kela vastaa sitten siitä loppuosasta, joten nää köyhien riemuksi kehitelly takuueläke-mahkut pitänee nekin selvityttää. Tää on nyt tätä, jonka saa kohdallaan tuta pian jokainen, joka ehtii alustavasti riemastua siitä SATKUSTA, jonka uusi hallitus (muka) köyhimpien perusturvaan lisäystä satsaa. Ehei, ehei. Sehän napataan jostain toisaalta heti poies ( = toimeentulotuen puolelta), joten reaalista riemuittavaa jäänee kovin vähän.

Kukaan fiksuinkaan vastaaja ei ole kyennyt perustelemaan mikseivät muidenkin köyhien etuudet (siis työmarkkinatuki ja sairauspäiväraha) voi olla verottomia, kun meitä kuitenkin on köyhiä, joiden verokortin prosenttina on NOLLA. Kaiketi semmoisia/tämmöisiä ei voi olla liikaa, koska verokertymä uhkaisi silloin kutistua. Mutta just toi 20 prossan veron niistäminen Kela-etuuksista pakottaa useimmat pomppimaan sitten niillä muilla luukuilla kuitti- ja liitenivaskojensa kanssa. Sossun touhu on niin persiistä, etten itse jaksa/viitsi edes soittaa sinne. Eikä sieltä kukaan ehtis vastaamaankaan. Virka-ajathan sitten taas on semmoiset, että tämmöisellä päivärytmihäiriöisellä voi vuosikin vierähtää ennenkuin asiointi onnistuisi mitenkään, edes byroon ulko-ovella olevan lootan luona käyden, kun virastotalon ovet suljetaan klo 16. Huom! Kelan vastaava loota on rakennuksen ULKOSEINÄSSÄ, joten siinä voi papruineen piipahtaa vaikka yöllä. Homma on kyllä tehty kivasti vaivalloiseksi. Jos haluaisin sossusta hakea helpotusta lääkekuluihini, pitäisi saada mukaan kopiot resepteistä, koska alkuperäisiä en voi sinne piiiitkän käsittelyn ajaksi heittää. Siellä missä minä pääsen liikkumaan, ei kopiointimestoja juuri ole, ja pelkät apteekkikuitit eivät riitä, tietenkään. Siihen nähden miten Kela jo palvelee sekä livenä että verkossa (ja puhelimessakin aivan loistavasti, jos vaan läpi pääsee), toi kunnallinen sosiaalipuoli tulee valovuosia perässä. Joten MIKSEI näitä köyhän kansanosan toimeentulotukiasioita saada sinne Kelaan?? Kysyn vaan, kun se aikanaan kokeiluluontoisestikin luonnistui tässäkin kylässä varsin mainiosti, ja asiakkaat olivat järjestelyyn tyytyväisiä.
***
No nyt tässä on aikaa näitä kysellä ja ihmetellä, kun mystiset errorit jumittivat sähköpostailunkin heti alkuunsa. Tilisaldo tuli todettua uhkaavasti kutistuneeksi, ja pinkassa on laskuja kasapäin odottamassa. Mutta nythän siis I know where I stand - eli jatkossa ei ole vaikeuksia ynnätä käytössä olevien reaalitulojeni määrää. Käsittääkseni ne pysyvät kyllä NIIN pieninä, että ulosottoviranomaisella ei ole aihetta riemuun tässä kohtaa. Jos olisin saanut jonkinlaisen normaalinsuuruisen pysyvän eläke- merkkisen tulonlähteen, niin ilman muutahan ulosottajalle olisi kuulunut siitä osansa. En tiedä nyt vielä näistä kaikista. Selviävät aikanaan. Ihan eri asia on miten minä selviän; ja nyt kun toimeentulopuoli on selvänä, niin mistä ja miten ja milloin sitä HOITOA rupeaisi herumaan... Eipä taida olla paljon toiveita :((

Kirjoitettaessa soi Bluesministeri

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus