"Mikä on suhteesi seksiin?"

  • lindagee

Onko pakko aloittaa taas VOIMAsanalla. Perrkules! Kommunikaatio sulostuttaa elämääni vähintään yhtä paljon kuin päivittäinen suklaapatukka (Tupla tai Kismet). Toisinaan suistin kuitenkin akuuttiin epätoivoon, koska nettiareenoilla ja muilla areenoilla monet miehet ovat liikkeellä niin tiukalla panotavoitteella. Ufointa on heidän kuvitelmansa siitä, että kaksi tuntematonta voisi jotenkin "alustavan" erotiikkasopparin hieraista keskenään, ja sännätä sitten sitä toteuttamaan. Kyllä MUN kokemukset tapaamiskentiltä kertovat jotain vallan muuta. En tosin ole siellä penisjahdissa ollutkaan. Ihan omana ajattelevana itsenäni vaan; ja silloin on jonkun panomiehen makuun aivan liikaa tätä ns. filosofista lätinää ja yleispölinää. Vaivaton työstö jää haaveeksi. Se samainen haave on kyllä tuhansilla muillakin, vaikka joskus 'ajatusvaihtoon' verhottuna.

Tuore kokemus on eilisillalta. Vaihdeltiin muutamat tekstarit, joilla yleensä vuorovaikutusta käynnistellään. Ja sitten jo pian näytölläni vaativana välkkyykin kysymys: "Mikä on suhteesi seksiin? Tahdon löytää naisen, joka haluaa paljon ja usein." Kyllä kiinnostus tossa kohtaa kylmenee ennen lämpenemistään. En ole jätkän lärviä nähnyt edes kuvassa, ja jo pitäisi pystyä halukkaaksi ilmoittautumaan. Tai sitten tää 'suhde' seksiin pitäisi olla valmiina. Jotensakin nurinkurista. Siis haluta ennalta, ja etsiskellä sitten jostakin halujensa tyydyttäjää. Onneksi ei ole enää mun elämää sellainen. Haluan sitten, kun haluttava henkilö on paikalla. Jos ei viiteen vuoteen osu, niin sitten ei osu. No big deal. Yhdentekevään kylmäksijättävään hyytävään kertakäyttökähmintään on tuhlattu riittämiin/liikaa seksuaalienergiaa. Omissa käsityösessioissa on aina orgasmitakuu eikä kulu aikaakaan kuin 2 minsaa. (humour) Vaikken mie kiireinen ole...

Hyvä on! Olen varmaan omituinen ja poikkeus ja whatever. Mutten pidä traagisena sitä, jos ei ole vuoteen live-erotiikkaa framilla. Eihän mulla ole työtäkään eikä rahaa eikä terveyttä eikä "onnea" noin niinkuin kapea-alaisessa kaavamaisessa merkityksessä. Sen onnen saan minkä itse pystyn ottamaan.

Tai siis: sen ILON elämästä saan minkä pystyn itse näissä olosuhteissani irti ottamaan. Joka päivälle edes jotain pientä. Ajelen vaikka piruuttani huvikseni bussilla, jos en muuta keksi. Yleensä keksin kyllä muutakin. Hulluilla on halvat tai jopa ilmaiset huvit. Ihmisten tarkkailu on yksi hauskimmista. Kevyt pikatesti on esim. ihmisten katsominen suoraan silmiin silloin kun he eivät odota sitä. Reaktiot ovat yllättäviä. Toi on testi itsellenikin, koska usein huomaan katsovani toisen ohi tai yli tai viistoon, tai muuten lymyilevästi. Pälyilen kuin olisin omalla lomalla linnasta. Niinhän asia EI ole. Minähän lusin päättymätöntä tuomiota kivun kanssa. Vapautumispäivää ei ole tiedossa. Ehkä sitä ei edes ole. Pirustako sitä tietää.

Kirjoitettaessa soi Kotiteollisuus (Mahtisanat) ja Pam Tillis

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus