Mistä tukea hiusten(sa) silpojalle??

  • lindagee

Aaarrggh. Lukija lienee jo selvillä siitä, että elämäni enimmäkseen koostuu kivusta, väsymyksestä, turhaumista, ahdistuksesta, sivullisuudesta ja syrjäytymistraumoista - mutta kun ne KAIKKI tuntuvat raivokkaasti kohdistuvan pakkomielteenomaisesti HIUKSISTOON... Mitä huonompi jumikoomapäivä, sitä varmemmin nappaan Fiskarsit käteen, ja aloitan NIRSK NARSK -nyrskimisen. "Onpa tossa veemäisen KARHEA töyhtömäinen kohta, siitä vaan muutama suortuva veks narsk narsk." Ja jälki on tietysti entistäkin KARHEAMPI. Muuten ei tunnu isommin missään, koska nämä luontaisen taipuisat kutrit kihartuvat jo kohta somasti, eikä kukaan tiedä onko reilusti 'rikottu' hiusstaili haettu kalliista kampaamosta vaiko rouskittu omakätisesti...

Jos hiukset irtoaisivat ahkeran & raivokkaan muljutuksen seuraamuksena juurineen, niin olisivat jo irtoilleet ajat sitten. Mullahan saattaa pelkästään yöaikaan valvoessani kulua TUNTIKAUSIA samaan kuontalon tiettyjen kohtien muljutukseen, vatkaamiseen ja raastamiseen. Koska kyseessä on vähintäänkin pakkotoiminnon KALTAINEN fiksoitunut kuvio, siihen ei tehoa mikään "ota nyt ne sormet pois sitä kuontaloa haromasta" - komento. Hommanhan kruunaa vielä se, että häiritsevintä hiustöyhtöä nykimällä saan juminiskan rusahtamaan "mukavasti" eli tulee sitäkin revittyä siinä samalla niin että takahampaistossa asti tuntuu.

Ammatti-immeinen tekee toki parhaansa kuontalo-ongelman kanssa silloin (harvoin) kun mulla hiuskunnostukseen on varaa, mutta eihän hänkään mitään mahda, kun pohjalla/taustalla on pitkältä ajalta tätä omakätistä raakaa hiukset halkovaa (= halkaisevaa) silvontaa. En ryhdy yhtään edes YRITTÄMÄÄN päätelmiä sen suhteen miksi juuri hiukset ovat joutuneet tämän vimmaisen pakkotoiminnon kohteeksi. Ihan vapaasti saatte kyllä kertoa, jos on näkemyksiä. Samaten, jos on hyviä (tahi huonompiakin) ehdotuksia siihen mitä tälle ilmiölle voisi tehdä - muuta kuin kiroten jatkaa repimistä ja muljutusta..??

Kirjoitettaessa soi Jag är inte fri (mutta kohta en jaksa enää samaa biisiä)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus