Nyt pitäis olla SE(ntenced) t-paita

  • lindagee

Sää lämpeni taas sellaiseksi, että voi hurautella nuttu levällään, tai kohta vaikkapa lyhythihaisemmassa paidassa, ja t-paita siellä alla. Jotta saisin herätettyä kauhunsekaista kummastelua ja paheksuntaa siellä missä liikun, laittaisin mieluusti ylleni SOPIVAN (siis sekä tarkoitukseen sopivan että olomuodolleni eli muodoilleni sopivan) paidan. Ei mitään Helloweenia eikä ylikypsää JudasPriestiä. Slayer saattaisi kelvata, mutta sekin on liian monen keski-ikäisen kotirouvan rinnuksissa havaittu siellä sun täällä. Bodom sopisi, koska Relentlessly Reckless Forever kuvaisi minun tapauksessani erinomaisesti luonnettani ja pers.häiriöitänikin. Sentenced- paita olisi mainio, koska lusin omaa päättymätöntä tuomiotani (kivun muodossa). SIITÄ kertova t-paitatekstitys mulla kyllä olisi jo printattuna paitaan, joka tuolla kaapissani on: PAIN REMAINS. Harmi vaan, että sekin paita on kittana, ja turhan tukalan tiivistä materiaalia. Ei hengitä kesähelteillä.

Ja nyt muistelen tovin miten se yksi Sentenced klassikkobiisi menikään: "... The Axe, the Bottle and the Rope... the feeling there really is no more hope... The thought of the great unknown and facing it alone..." Melankolista tuskaaaaa ja kosmista ahistustaaaaa.

Kirjoitettaessa soi Selkouutiset. Nåistä tyhmempikin tajuaa mitä tapahtui tänään.

2 kommenttia

Anonyymi

21.5.2011 09:26

Uu... no one there:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus