Väärällä päällä ajattelun seuraamuksista

  • lindagee

Yhtä varmasti kuin torstaista seuraa perjantai, tulee muutamalta vakivittuilijalta minulle viikottainen tervehdys. Sisältö ei juuri innovatiivisesti uudistu, mutta kärppämäisen nopeasti he reagoivat tiettyihin mun profiilipäivityksiin. Lienee jonkinmoinen alert-systeemi käytössä eli kello kilahtaa heti, kun on aika ryhtyä naputtamaan viikottainen vittuiluRIVI. Minustakin yksi rivi on riittävä määrä tohon tarkoitukseen.

Olihan siellä eräs miekkonen rustannut oikein useammankin lauseen. "Olet nyt 10v. ilmoitellut siellä sun täällä. Ei taida löytyä. Minullakin on kuva sinusta." Jaha. No heitä nyt helvetissä NIIN vanha kuvatus jo helvettiin. Mitäpäs sie sillä teet, kun tuttavuutemme ei ikinä etene elävämmälle asteelle. Tai kahtele kuvaa joutessas, jos ei muuta hupia ole elämässä. Mutta asiaan! Aina toi sama kestoteema. Toistuvaisen ilmoittelun syyksi oletetaan se, että ketään/mitään EI ole löytynyt. Miksi?? Oi miksi, ihmiset? Että vaikka kuinka ennakkoluulotonta aikakautta elämme, niin ainoa sallittu kaava & malli on siis se, että ilmoituksella etsitään jotain, ja sitten se löydetään, ja sitten ilmoittelu lopetetaan. Koska muunlainen käytös on... mitä??

Kyllä 10 vuoden aikana ehtii löytyä sitä sun tätä. Yllättävästi yhä vieläkin, vaikken ole profiilejani ja tekstejäni isommin edes uudistellut. Silkkaa laiskuuttani. Ja olennaiset elämäni muutososiot voin kertoa sitten kirjoittelun jatkuessa. Jos kirjoittelu ei jatku, niin esitiedot piisasivat. Vaikka antaisin ihmisten jäädä ihmetyksensä kanssa pähkäilemään millainen hullu siellä jatkuvasti notkuukaan, niin näiden vittuilijoiden viitseliäisyys jotenkin kummastuttaa. Että NIIN paljon energiaa syydetään NIIN huonoon tarkoitukseen! Siis tämäkin heppuli, joka heittelee sieltä alemmudentuntoisesti "minullakin on kuvasi" - kuin tuo olisi joku megaluokan loukkaus. NO HEI KUULE, NIIN ON SADALLA MUULLAKIN VARMAAN. HARMI KUN SULLA EI OLE SITÄ MISSÄ NÄKYIS OIKEIN LÄSKIÄ JA LIHAAKIN. SITÄ SINÄ ET EHTINYT KOSKAAN SAADA, KOSKA DISKASIT ITSESI OLEMALLA TYMPEÄ TAI EPÄKIINNOSTAVA TAI KARKEA TAI HUONO KIRJOITTAJA. Älkää nyt jumalauta aliarvioiko älyäni ja ilmaisukykyäni kuvittelemalla, että se yksirivinen keskinkertainen tuotos saattaisi minut ekstaasiin...

On ne yksiä perkeleitä. Toisaalta sättivät, että mitäs siellä iät ja ajat notkutaan, ja toisaalta ajatuksena on näköjään vähän se, että kuka tahansa "normaali kunnon mies" pitäisi kelpuuttaa seuraksi. Ai miksikö ei?? No kun tekstuaalisesti on selkeästi kerrottu, ettei sellainen välttämättä kiehdo hirveästi MISSÄÄN mielessä. Ja tämän päivän pönttölistan kruunasi heppuli, joka totesi "Paljon sulla on tekstiä, mutta mitään ei tapahdu". Mistähän hän tietää mitä tapahtuu? Sehän ei tapahdu hänelle.

No nuo jutut nyt on ihan vaan pintascheissea, eikä oikeastaan edes jatkuvan kommentoinnin väärtejä. Kiinnostavinta on se miksi toistuvainen esiintyminen tietyillä areenoilla on ÄRSYKE, joka kirvoittaa avointa vihamielistä palautetta. Ehdotuksia, anybody? Mun täytyy vielä hiukan vaivata aivoa, että saisin kiteytettyä jonkinlaista sanallista ilmiasua sille mitä oletan/uskon/kuvittelen muhivan siellä turhautuneen 'vihapuheen' taustalla. Ai niin, pe-iltaanhan ne yleensä osuu useimmat, joten tarvitaanko jopa siihenkin rohkaisua päihdenesteen muodossa. Ensin vittuilua tuntemattomalle, ja sitten jatkamaan ilonpitoa baarissa, jossa naisille ei ehkä alle 3 promillen flänässä olekkaan yhtä helppoa suoltaa törkeyksiä. Joku niistä voi olla lupaava knekkaaja, ja tärskäyttää turpaan :)) Elämässä on riskinsä. Netissä on on niin siistii siinä mielessä.

Kirjoitettaessa soi Sade Adu

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus