Viimeinen (viinainen) oljenkorsi..

  • lindagee

Oli jo SYYSVIIMOISTA esimakua tämän illan pyöräilyissä, koska hyytävähkö tuuli tunki usemmankin kalsarikerrostuman lävitse viiltävästi. Ei ihme, että osa kansasta rupeaa synkistymään ja hytisee kylmissään niin pahasti, ettei siihen auta kuin sauna ja riittävä määrä viunaa...

Ja viinahan voisi olla ratkaisuna niin monenlaiseen ongelmaan. Siihen turvautui viimeisenä oljenkortenaan eräskin uros, jonka kanssa sentään saatiin ajoissa (= heti) turhanpäiväiset tekstailut lopetettua. Kaveri antoi tosin reippaan & räväkän vaikutelman ehdottomalla, että olisi valmis tapaamaan vaikka ihan piankin. Sen perään sitten se strateginen niitti: "Kerrotko mittasi, painosi ja kuppikokosi. Itse olen 173/93, kaluni on 18 cm ja tosi paksu." Kiitin tiedosta, ja totesin ettei tapaamista tarvita. En siis väheksynyt hänen ELINTÄÄN, mutta toi mittojen tivaaminen on...öööööö... sanotaan vaikkapa älyllisten ominaisuuksieni räikeätä aliarvioimista tai kokonaan sivuuttamista. Mieshän ei silti luovuttanut vielä tuohon, vaan heitti ehdotuksen: "Entäs jos tuon kossua mukanani?" JUST.

Harmi hänen kannaltaan, että kossuhoukutin putosi huonoimpaan mahdolliseen saumaan. Juomisista ja juomattomuuksista on tekstaillen väännetty tuntemattomiksi jääneiden tyyppien kanssa aivan turhaa pärinää, joten kuittasin tällä kertaa asian tyynesti todeten: "Kovimmat kundit ei dokaa ollenkaan." Tulihan tossa vähän oikaistua muutamat mutkat suoriksi, mutta on toi totuus siinä missä jollekin viinan viisastava vaikutuskin. Ja se, että kovin monet tuttavuudet/suhteet/liitot/perheet/seikkailut/mestariteokset olisivat jääneet syntymättä ilman alkoholin myötävaikutusta.
***
Viime päivinä on ollut lievästi havaittavissa INNOSTUSTA kommunikointiin tavalla/voimalla, joka muistuttaa siitä miksi alunperin (netti)aikojeni alussa yleensäkin ryhdyin koko tutkimattomia reittejä ja touhuja tutkailemaan palavalla ja yhä yltyvällä innolla. Se helmeilevä hedelmällisyys, mitä luontevasti virtaava ja notkeasti toimiva viestintäyhteys kahden ihmisyksilön välillä voi tuottaa, on vertaansa vailla kokemuksellisena nautintona. Siinä jotenkin yhdistyvät asiat, jotka ovat minulle aina olleet elintärkeitä kuin hengittäminen: ilmaisu, ideavirtaus, vaikutteet, uteliaisuus, vaihtuvat virikkeet, yhteys, sanoma, sanominen.

Ja sitten laitetaan isoin kirjaimin kaikkein vaativin osuus: KUUNTELEMINEN. Jos sitä en suostu oppimaan vaikka hammasta (tai kahta) pureksien, en pääse kommunikoinnin ja vuorovaikutuksen kirkkaimille lähteille, en edes lähellekkään. Jään pölisemään loputonta pitkää & syvää yksinpuheluani. Siinä kierrätän itselleni tuttuja teemoja, mutta mitään uutta tai tuoretta ei pääse syntymään omassa nupissa. Jollain tavalla mun pitää hätkähtää tai järkyttyä tai yllättyä, jotta uutta matskua lähtee muhimaan ajatusnauhalla. Kiihtyneenä ajatteleminen ei suju kovin hyvin, joten ensin pitää antaa ensireaktioiden tyyntyä ja tunnekuohujen haihtua. Nehän ON kuitenkin vain pintavaahtoa.

Latteata tai ei, haluan ikuistaa tähän oman mietelmäni:
"Jos ihminen osaa kysyä ja ihmetellä, hänen elämässään on tylsiä päiviä vähemmän kuin ilman kyseisiä taipumuksia."

Kirjoitettaessa soi Ei voi olla totta!! On se! Nirvaaaana.

3 kommenttia

licence27

1.10.2011 09:15

Puhumatta kenenkään muun suulla: Tasan kerran onsinäkemisen reaktio ollut "Ei kai vaan hän". Siinä sitten miettinyt muutaman pienen sekunnin mennäkö ovesta ulos, laittaa puhelin kiinni ja olla viikko ilman nettiä.

Kuulemma hänen tapauksessaan "monet tuttavuudet/suhteet/liitot/perheet/seikkailut/mestariteokset olisivat jääneet syntymättä ilman alkoholin myötävaikutusta." olisi jääneet syntymättä. Ei tosin liittoja ja perheitä ainakaan vielä silloin.

Joku toinen olisi varmaan ratkaissut tilanteen runsaalla koskenkorvalla ja varmaan olisi kivaa sen illan verran. Itte tulee ajateltua seuraavaakin päivää juomatta naista kauniiksi.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

lindagee

1.10.2011 21:56

Ou jee, totta turiset. Yhdessä vaiheessa, kun itse olin sillai innoittunut ihan vaan tapaamisista tapaamisen vuoksi, en useinkaan kovin pitkään harkinnut ketä olen menossa tapaamaan... tai ajattelin mielestäni ennakkoluulottomasti että "annetaan nyt ainakin yksi mahdollisuus". Kyllä NE kerrat olivat hirveitä, kun olisi tehnyt mieli paeta heti paikalta, ja mahdollisimmaan sähäkästi. Kaikkein hirveimpänä tietysti se kerta, kun tuo vatsaa ja mieltä kääntävä elämys osui kohdalle matkustettuani tapaamiseen toiselle paikkakunnalle 150 kilsan päähän. Se jos mikä oli naivia typeryyttä!!

Siitä keikasta opin sentään pysyttelemään lähempänä kotikulmia. Oli helpompi jotenkin selvitä naamaa vääntelemättä niistäkin kerroista kun tapaajan ennalta antaman kuvauksen pohjalta etsiskelin katseellani "Timo Jutilan näköistä kaveria" tai "Andre Agassia muistuttavaa tummaa komistusta" - mutta mitään edes ETÄISESTI sellaista ei osunut näkimiini. ETTÄ EI KAI SE VAAN TOI VOI OLLA, NO ON SE AUTON REKKARISTA PÄÄTELLEN...EI PERKELE SENTÄÄN MIKSI MÄ LÄHDINKÄÄN TÄHÄN?!

Selvinpäin kun itsekkin olen kaikki sadat tapaamiset käynyt läpi, niin siinä on sitten kestettävä mitä eteen tulee. Täytyy totuuden nimissä todeta, että kuvan näkeminen ennalta on kyllä jeesannut tilannetta, ja alkaakin nykyään olla ehdoton edellytys, mutta ei aina. Onhan tässä puolisentoista vuotta tullut suht tiuhaan tapailtua ihmistä, joka ei itsestään mitään kuvia laitellut, ja puhelimessa annettu ulkomuodon kuvauskin oli (tahallisen/humoristisen) pelotteleva ja harhaanjohtava :))

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus