EU-vaaleista ja bordelleista

  • WilleWau

EU-tummista ja bordelleista ei ole vielä ollut puhetta. Toivottavasti Kotkan Freddyn aloittamaa keskustelua ei yritetä väkisin vaientaa.

Itse toivon, että käynnissä jytkyttävään bordellikeskusteluun tuodaan mukaan myös kaikkien aikuisten välisen seksuaalisten suuntausten vaihtoehdot. Olemmehan noilta osin aikamoisia elukoita. Vaan tasavertaisesti purkaantuessaan seksuaalisuus lienee terveellinen ja luonnollinen voimavara?

Kysymyssettiä päättäjille peliin. Hyvä olisi saada tietää missä kaikissa EU-maissa bordellit ovat sallitut?

Miksi? Mitkä ovat plussat ja mitkä ovat miinukset? Mikä luokitellaan normaaliksi liiketoiminnaksi ja mikä epänormaaliksi? Miten lakien takaamia perus- ja ihmisoikeuksien toteutumista valvotaan?

Kipeistäkin asioista lienee aika Suomessa oppia keskustelemaan länsimaalaisittain avoimesti, mutta kuitenkin silleen, ettei epämieluisiä näkemyksiä jyrätä aina pelkästään vääriksi.

Muuten kiinnostaisi tietää. Tarvitaanko EU:n poliitikoille ja virkanaisille sekä - miehille oma turvaluokiteltu bordelli?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus