Pokeripeliä eläkeiän nostosta

  • WilleWau

Liikuttavan yksimielisesti palkansaajajärjestöt ja oppositio ovat masinoituneet hallituksen esittämää työeläkeiän nostoa vastaan.

Jotenkin ei voi välttyä vaikutelmalta, että meneillään on supisuomalainen spektaakkeli, jolla käännetään pois huomiota jostain toisesta isosta muutoksesta, jota samaan aikaan junaillaan jossain toisaalla.

Nelikantaisesti valmisteltua tapaturma-ja ammattitautilakia junailtaneen läpi konsensuskoneiston parasta aikaa? Koskettaa muuten kaikkia tämän hetken palkansaajia.

Toivottavasti tämä aika tuo myös viimein päivän valoon myös viime hallitus-ja eduskuntakaudella työelämää koskeviin lakeihin tehdyt törkeät muutokset.

Yksi esimerkki aiheen tiimoilta.

Työeläkeasioiden ja tapaturma-asioiden muutoksenhakulautakunnan (vakuutusyhtiöt maksavat vuosittaiset kustannukset - vrt. perustuslain 21 ja 22 artiklat) kelpoisuuvaatimuksiin saatiin uitettua kaikessa hiljaisuudessa pätevyysvaatimus, joka on kokonaan vailla lainsäädäntöön kirjattuja perusteita.

Hakuja ja osumia kannattaa aiheesta kiinnostuneiden hakea sanoilla:
vakuutuslääketieteen erityispätevyys

Toivottavasti media pystyy kaivamaan vastauksen seuraavanlaiseen kysymykseen:

Miten ja minkälaista palkkiota vastaan SAK, Akava ja STTK ovat johtohenkilöineen menneet hyväksymään kyseiset muutokset lakeihin, jotka suosivat vain ja ainoastaan vakuutusyhtiöitä?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus